- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
A bak yumosa iyi geldiğini bilmiyordum. Super. Haftada 4 gun yapiyorum ama iftarda zor oluyo :)
bizim de oyle oldu canım takılar gıttı bebişler gelsin de giden takılar olsun...Gen-art'ta da ilaçlar haric 5500 du sanırım.. Ilaclar da 1500 falan tutuyo diye biliyorum.. Bizim dugundeki takilar gidecek hep.Yerine bebis gelir insallaah
Aynen canim :)bizim de oyle oldu canım takılar gıttı bebişler gelsin de giden takılar olsun...
kızlaarrr sizlere tüp bebek için ne kadar fiyat verildi bize 5.500 ilaçlarda 1500 tl tutuyomus oyle dediler merkezden..
bizim de oyle oldu canım takılar gıttı bebişler gelsin de giden takılar olsun...
Aynen oyle oldu valla herkes kosesine cekildi heralde canimNaptiniz kizcelerimmmm...
Yemekten sonra mayistiniz mi
Aynen oyle oldu valla herkes kosesine cekildi heralde canim
Eet cnm ya ben diğer şeyleri bile kullanamıyorum zor oluyor
Artık ramazandan sonra daha güzel yaparız
Bu ramazanda kimseyi davet etmedim ben hala yaa .. Cok yorgun hissediyorum kendimi hic bisey yapasim yok.. Adet olayim da oruc degilken davet yapayim dedim o da gecikti son bi kac gunde olacak sanırım.Sizde davetler ne durumda bakiim??
Haftaici zor oluyor haliyle is güc canim..
Haftasonu anca oda zaten az sayida
Ben davet edilmeyi tercih ettim bu sene pekte güzel oldu
Evet canım aynen sen ne durumdasinAdanadaki merkezdemi olucaksin canim tedavini?
Listeye ekledim o yüzden sordum canim benimEvet canım aynen sen ne durumdasin
ben davet edilmek de istemiyorum geri dönüş gerekiyo diye .
Canim bi de ne dicem sana .. Ramazani degerlendirsek de bi dua listesi mi olustursak ki ? Gerci az kisiyiz nasil olur bilmiyorum ama
Evet ben de herseye varimmm :) diğer arkadaşlar da ne derse ona göre yapalım birşeyler..Olur olur benden yana canim....
Yapalim insallah. Tesbih mi cekelim önce? Yoksa mesela meryem suresini okuyalim herkese.. Mesela listeye girmek isteyenlere ilkden sonra herkes 1 kere meryem suresini okucak tekli sayili olmasina dikkat edelim. 1,3,7 kere okunulsun
yanlış hatırlamıyorsan 2sene önce ilaçsız 5000 tl merkeze verdim galıba + ilaçlar 2000 civarıydı galıba tahliller falan hepsi 7000 buldu diye hatırlıyorum6.000 tutabilecegini söylemislerdi ama bende tam miktari gidince insallah ögrenicem