- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
canımm hosgeldiinnn ben de istanbulda fulyada süleyman tosuna gidiyorumben istanbul anadolu yakasında yaptıracagım tüp bebği eşim kurtköy emsey hastanesinde ısrar ediyor var mı başka tavsiyesi olan
canımm hosgeldiinnn ben de istanbulda fulyada süleyman tosuna gidiyorum
canım benim inşallah herşey gönlünce olsun. yumurta alma işlemi ağrılı oluyo mu ve yumurtanın kaliteli olup olmadığı hemen belli olmuyor değil mi.
ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum canımkızlarr hayırlı cumalar dün doktorumla görüştümm folikasit kullanmamaı istediii bebek için gerekliymişş kullanıyomusunuz sizdeeee:)
Hadi hsyirlisi canim. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah hepimiz minislerimize sagliklica hayirlisiyla kavusuruz....
Hayırlı olsun canım.. Bişi sormak istiyorum. Ağrın oldumu toplama esnasında?
A azee13 saol canım benim hiç ağrı yok sıfır canım çok rahattı uyudum uyandım bitti sonrada ağrı olmuyor canım kalitesi şimdi belli olmuyomuş döllenmeye bıraktılar o esnada belli oluyormuş sanırım pazartesi kontrolümde söylerler kalitesinicanım benim inşallah herşey gönlünce olsun. yumurta alma işlemi ağrılı oluyo mu ve yumurtanın kaliteli olup olmadığı hemen belli olmuyor değil mi.
OYLEYMİŞ CANIM BENİM BİRAZ TESADÜF OLDU EŞİMİN DOKTORUYLA AYNI KLİNİKTELER SANSIMA SULEYMAN BEY DENK GELDİ..Seçimin çok iyi suleyman bey gerçekten çok iyi bir doktor daha önce umut tüp bebek hastanesindeydi
NEKADAR ZAMAN UYUTUOLAR CANIMM..UZUN SÜRÜYORMUUgbakverdi yok canım uyuttular hiç bişey duymadım sonrasındada ağrı olmadı okadar rahatki hiç korkacak bişiy yok
Problem eşinde miOYLEYMİŞ CANIM BENİM BİRAZ TESADÜF OLDU EŞİMİN DOKTORUYLA AYNI KLİNİKTELER SANSIMA SULEYMAN BEY DENK GELDİ..
EVET CANIMSi
Problem eşinde mi
Eşinin doktoru kimEVET CANIM
NEKADAR ZAMAN UYUTUOLAR CANIMM..UZUN SÜRÜYORMUU
ODAYA ALDIKLARINDA BAYGIN MI OLUYOSUN PEKİİ COK SORU SORDUM AMA BEN COK KORKUYORUM BU İŞLEMDEN... ÖNCESİNDE BİDE HANGİ TETKİKLERRİ YAPIYORLARaslanhome yok cnm uzun değil yarım saat 2 saatte odaya alıp dinlendiriyolar
EMRE BAKIRCIOĞLU CANIMEşinin doktoru kim
İYİ AKSAMLAR CANIMM NAPIOSSUUNNNIyi aksamlar canlarimmozluyorum sizleri yaa hemen gelip bakiyorumm