- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Ohhh kisa göre iyi vermissin canim. Süpersin!!!
Yazinda yürüyüs anca sabahlari cekiliyor. Yada aksam.. Kavurucu günesin altinda zor
bende pko var canım ondan çok zor kilo veriyorum bide insülin direnci var bide troidler az çalışıyor
sende sorun ne canım kaçıncı deneme olacak donmuşlarla deneyecektin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam
Hahahahaha ayni beni annem yaaa . Az öncw konustum diyor sen iyiice zayifladin bak öyle yememezllk yapma herseyi ye tamam mi. hem ne var senin kilonda diyip duruyor.. Ah anacim yaaaa ... Inanin ana gibi yar yok ......
Kizlaaarr iftara son 45 dk.. Tam sofradayken ezani beklerken birbirimize dua edelim mi :) benim adim rabia sizlerin isimlerini bilmiyorum simdilk ama rumuzlarinizla etcemrabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebecikler nasip etsin hepimizeee
kiwicik canım çok saol bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta varmış biri olgunlaşmış cuma günü onu alacaklar donduracaklar diğerlerini ziyan etmek istemediğim için ben onlarıda büyütüp alacaklar iki kere yumurta toplama işlemi olacak benim rahim iyileşinceee transfer olacak inşallah tabi allahım yüzüme baksın inşallah hepsi döllensin
kiwicik canım benim 23 haziranda başladı tedavim hala devam etmekte benide listeye eklermisin
Eet cnm koşu bandiyla verdim kışın ama yazın temiz hava gibisi yok...
Cnm yok dondurulmuş değil normal tedavi olacak kismetse
Benim rahimde yapışma olmuştu açıldı ama yine darlık görünüyormuş onun için önümüzdeki ay kismetse histeroskopi olacağım .... Bide 2 aydır hormonlarım düşük çıktı....
5. Tedavim olacak kismetse inş son olur.....
Benimki de oyleydi ya bide kuzenlerim var onlar baya almış kilo bana kiziyo ne kiloluyum diyon millet nasıl almış hiç dert etmiyo diyo :)))
Masallah masallah canim ne güzel haber bu. Insallah hepsi güzelce tutunur annesine.. Iki kere islemde oluyomu? Onu ilk defa duydum canom yani 2 kere yumurta toplama islemini. Hakkinda hayirlisi canim benim. rabbim gönlüne göre versin
Evet canım hep dikkat ediyorum zaten daha da dikkat etmem Lazım sadece Göbek ve kalma var bende kilom abartı durmuyor zaten evet kuruyemiş yok tutuyor özellikle badem ve ceviz sagol canımDoğru her sey az yemekle ilgili porsiyon küçültmek gerek zaten mide alışıyor zamanla. Arada kuru yemiş yiyince tokluk oluyo. Tiroit var demişsin o kilo vermeyi zorlaştırır evet ama napcaksın sen dikkat et yine de çok aşırı almamaya çalış zaten kilon da çok aşırı değil :)
Süper olurdu valla ben bu sene de kendimi tedaviye adadım inş kumsala Güneş'e karşı uzanacağım günler gelecekUzanalim kumsalaayyyy simdi ne iyi olurdu deniz kum günes
Listede vardin zaten canim benim simdi gördüm
Ilk sayfada listemizi göreceksin.....
kiwicik canım aynı anda büyümemişler benim birtanesi 18 olmuş önce onu alacaklar diğer 5 tanesi 10 ml olmuş onları büyütmeye devam edecekler sonra onlarıda alacaklar
Insallah canim bebislerinle uzanirsin kumsalaSüper olurdu valla ben bu sene de kendimi tedaviye adadım inş kumsala Güneş'e karşı uzanacağım günler gelecek
Biz bildiklerimizi paylaşalım canım Allah nasip ederse doğum yaparsak bu konuları konuşacağız dimi ama ( bana bakar mısın ya nerelere gittim ) biryerde okudum pozitif olmak her zaman kazandırır diye ben baya bir pozitif olmuşum valla duyda inanma yaniKaratay hocam konusuyo sankiyakinda diyet tüyolar listesi yaparim bas sayfaya bi o kalmisti
Evet katiliyorum bende kuru yemis yiyorum ara ögün olarak. Yani ramazandan önce öyle yapiodum iyi oluyodu
Biz bildiklerimizi paylaşalım canım Allah nasip ederse doğum yaparsak bu konuları konuşacağız dimi ama ( bana bakar mısın ya nerelere gittim ) biryerde okudum pozitif olmak her zaman kazandırır diye ben baya bir pozitif olmuşum valla duyda inanma yani
Allah oruclarimizi dualarimizi kabul etsin...
Inş hepsi döllenir canım peki 1 yumurtan toplanırken çatlatma iğnesi kullanacaksın ya diğer 5 yumurtanın durumunu etkilemez mi bu canım merak ettimkiwicik canım çok saol bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta varmış biri olgunlaşmış cuma günü onu alacaklar donduracaklar diğerlerini ziyan etmek istemediğim için ben onlarıda büyütüp alacaklar iki kere yumurta toplama işlemi olacak benim rahim iyileşinceee transfer olacak inşallah tabi allahım yüzüme baksın inşallah hepsi döllensin
Allah kabul etsin canım benim bende dua ediyorum hepimize :)Kizlaaarr iftara son 45 dk.. Tam sofradayken ezani beklerken birbirimize dua edelim mi :) benim adim rabia sizlerin isimlerini bilmiyorum simdilk ama rumuzlarinizla etcemrabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebecikler nasip etsin hepimizeee
Inş son tedavin olur canım bebişlerin gelir hayırlısıylaEet cnm koşu bandiyla verdim kışın ama yazın temiz hava gibisi yok...
Cnm yok dondurulmuş değil normal tedavi olacak kismetse
Benim rahimde yapışma olmuştu açıldı ama yine darlık görünüyormuş onun için önümüzdeki ay kismetse histeroskopi olacağım .... Bide 2 aydır hormonlarım düşük çıktı....
5. Tedavim olacak kismetse inş son olur.....
Benimki de oyleydi ya bide kuzenlerim var onlar baya almış kilo bana kiziyo ne kiloluyum diyon millet nasıl almış hiç dert etmiyo diyo :)))
Bebişler miInsallah canim bebislerinle uzanirsin kumsala
Âmin canım âmin Allah kabul etsinAllah oruclarimizi dualarimizi kabul etsin...