2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ohhh kisa göre iyi vermissin canim. Süpersin!!!
Yazinda yürüyüs anca sabahlari cekiliyor. Yada aksam.. Kavurucu günesin altinda zor

Eet cnm koşu bandiyla verdim kışın ama yazın temiz hava gibisi yok...

Cnm yok dondurulmuş değil normal tedavi olacak kismetse
Benim rahimde yapışma olmuştu açıldı ama yine darlık görünüyormuş onun için önümüzdeki ay kismetse histeroskopi olacağım .... Bide 2 aydır hormonlarım düşük çıktı....
5. Tedavim olacak kismetse inş son olur.....

Hahahahaha ayni beni annem yaaa . Az öncw konustum diyor sen iyiice zayifladin bak öyle yememezllk yapma herseyi ye tamam mi. hem ne var senin kilonda diyip duruyor.. Ah anacim yaaaa ... Inanin ana gibi yar yok ......

Benimki de oyleydi ya bide kuzenlerim var onlar baya almış kilo bana kiziyo ne kiloluyum diyon millet nasıl almış hiç dert etmiyo diyo :)))

Edelim canim... Dualarda hep bulusalim. Amin amin amin güzel dualarina

Masallah masallah canim ne güzel haber bu. Insallah hepsi güzelce tutunur annesine.. Iki kere islemde oluyomu? Onu ilk defa duydum canom yani 2 kere yumurta toplama islemini. Hakkinda hayirlisi canim benim. rabbim gönlüne göre versin

Alan almis bosversene sen kiloyu

Masallah masallah canim ne güzel haber bu. Insallah hepsi güzelce tutunur annesine.. Iki kere islemde oluyomu? Onu ilk defa duydum canom yani 2 kere yumurta toplama islemini. Hakkinda hayirlisi canim benim. rabbim gönlüne göre versin
kiwicik canım aynı anda büyümemişler benim birtanesi 18 olmuş önce onu alacaklar diğer 5 tanesi 10 ml olmuş onları büyütmeye devam edecekler sonra onlarıda alacaklar

Evet canım hep dikkat ediyorum zaten daha da dikkat etmem Lazım sadece Göbek ve kalma var bende kilom abartı durmuyor zaten evet kuruyemiş yok tutuyor özellikle badem ve ceviz sagol canım

kiwicik canım aynı anda büyümemişler benim birtanesi 18 olmuş önce onu alacaklar diğer 5 tanesi 10 ml olmuş onları büyütmeye devam edecekler sonra onlarıda alacaklar

Anladim canim benim. Demek olabiliyomus. Kusura bakma ben daha bu konuda cahilim. Insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz

Karatay hocam konusuyo sanki yakinda diyet tüyolar listesi yaparim bas sayfaya bi o kalmisti

Evet katiliyorum bende kuru yemis yiyorum ara ögün olarak. Yani ramazandan önce öyle yapiodum iyi oluyodu
Biz bildiklerimizi paylaşalım canım Allah nasip ederse doğum yaparsak bu konuları konuşacağız dimi ama ( bana bakar mısın ya nerelere gittim ) biryerde okudum pozitif olmak her zaman kazandırır diye ben baya bir pozitif olmuşum valla duyda inanma yani

Hahahahaa ay alemsin ya.. Yerim o pozitifligi! Hep böyle ol sen canim bizede moral oluyosun inanki

Inş hepsi döllenir canım peki 1 yumurtan toplanırken çatlatma iğnesi kullanacaksın ya diğer 5 yumurtanın durumunu etkilemez mi bu canım merak ettim

Inş son tedavin olur canım bebişlerin gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…