2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende istanbuldayım canım ist tüp bebek merkezine gidiyorum daha doğrusu gideceğim 28 yaşındayım 3 deneme olacak Allah'ın izniyle inş tutar Ağustos ayı bizim ayımız olacak bu topik hamiş haberleriyle dolup taşacak inş ne güzel kocaman bir aile oluyoruz Aramıza hoşgeldin hakkında Hayırlısı olsun canım

ben de süleyman tosuna gidicem canımm istediği bütün testlerimi yaptırdım cok sükür bişey cıkmadı agustos adetinle birlikte baslayalım deyincee acayip mutlu oldummmm:)

Canim insallah hepsi de dollenir ). Allah yardimcin olsun

ben de süleyman tosuna gidicem canımm istediği bütün testlerimi yaptırdım cok sükür bişey cıkmadı agustos adetinle birlikte baslayalım deyincee acayip mutlu oldummmm:)
Ne güzel canim. Cok sükür bak hic bisey cikmamis. Ne mutlu. Hadi bakalim hakkinda hayirlisi canim benim

Canim gercekten zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk yapmak ne zormus megerse. Allahin mucizesi. Inslaalh hepimiz birgun bu mucizeyi yasariz.

Zaten artik bakmadan olmuyooo.. Cünkü masallah Agustos ailesi büyüyo
Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedi hangi testleri yaptırdınız kizlar?

Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedi hangi testleri yaptırdınız kizlar?
hormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...

Iyi fikir canim. Benim adim duygu
Hepiniz dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…