- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Bende istanbuldayım canım ist tüp bebek merkezine gidiyorum daha doğrusu gideceğim 28 yaşındayım 3 deneme olacak Allah'ın izniyle inş tutarkızlar merhaba bende sizler gibi agustosun 1i gibi başlıyorum inş tedaviye.biz istanbulda tedaviye baslıyoruz esmde sperm sayısı cok az yuzbınlerde yanı mecburi tup bebek.eşimin doktoru emre bakırcıoğlu onun kliniğinde süleyman tosun la devam edicem bende yolaa.sizler nerelerde baslıyosunuz tedaviye ve inş agustos biizim ayımızz olurrrrr:)
Ay sagol canım ya sizlerde neşe kaynağısınız maşallah hep böyle devam edelim inşHosgeldin canim aramizaaaaa... Dikkat bu topik fazla pozitif enerji ile dolu
ecrin87 nese kaynagimiz...
Bende seni hemen 1. sayfada bulunan listeye ekliyorum. Insallah güzel sonuclar aliriz
Ay sagol canım ya sizlerde neşe kaynağısınız maşallah hep böyle devam edelim inş
Insallah canim insallah... Bebisler dolsun bu topige Allahin izniyle innnnnnsallahbizim ilk denememiz inş burda hepbirlikte bisürü bisürü pozitiff sonuclar alırızz kızlarrrrrr:):)
Canim insallah hepsi de dollenir ). Allah yardimcin olsunkiwicik canım çok saol bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta varmış biri olgunlaşmış cuma günü onu alacaklar donduracaklar diğerlerini ziyan etmek istemediğim için ben onlarıda büyütüp alacaklar iki kere yumurta toplama işlemi olacak benim rahim iyileşinceee transfer olacak inşallah tabi allahım yüzüme baksın inşallah hepsi döllensin
Ne güzel canim. Cok sükür bak hic bisey cikmamis. Ne mutlu. Hadi bakalim hakkinda hayirlisi canim benimben de süleyman tosuna gidicem canımm istediği bütün testlerimi yaptırdım cok sükür bişey cıkmadı agustos adetinle birlikte baslayalım deyincee acayip mutlu oldummmm:)
Zaten artik bakmadan olmuyooo.. Cünkü masallah Agustos ailesi büyüyoKizlaar sizlere gelip bakmadan duramiyorum ya.Hepimiz ayni heyecanlari yaşıyoruz ya konusmak daha da iyi geliyo
Edelim canim. Hatta onun icinde bi liste yapalim insallah.ıns agustos bizim ayımız olucak bebişlerimizzz bizimle olucaakk cookkk dua edelim birbirimizee:=
Canim gercekten zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk yapmak ne zormus megerse. Allahin mucizesi. Inslaalh hepimiz birgun bu mucizeyi yasariz.
Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demediZaten artik bakmadan olmuyooo.. Cünkü masallah Agustos ailesi büyüyo
Evet canim ben varim.. Esim azosperm.. Sizin sıkıntı neydi?kızlar merak ediyorumm eşinizdeki problemden dolayıı tedavi olan var mı aramızda..
hormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedihangi testleri yaptırdınız kizlar?
Aynen sürekli yazamıyorum cepten giriyorum zor oluyor ama takipteyim devamlı :)Kizlaar sizlere gelip bakmadan duramiyorum ya.Hepimiz ayni heyecanlari yaşıyoruz ya konusmak daha da iyi geliyo
Iyi fikir canim. Benim adim duyguKizlaaarr iftara son 45 dk.. Tam sofradayken ezani beklerken birbirimize dua edelim mi :) benim adim rabia sizlerin isimlerini bilmiyorum simdilk ama rumuzlarinizla etcemrabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebecikler nasip etsin hepimizeee
bizde azda olsa sperm cıkıs var canım yüzbin sperm sayısı ılerı hareketliliği yuzde 14 İŞTE,ESİME GENETİK TEST FALAN YAPILDI COK SUKUR BI SORUN CIKMADIII:) SİZ TESEMİ OLCAKSINIZEvet canim ben varim.. Esim azosperm.. Sizin sıkıntı neydi?