- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- Konu Sahibi _oceanshine_
Ooo sen is arkadaslarini bile ayarlamissin. Süper yaaaa
Benim suanda annem disinda kimsecikler bilmiyor tedavimi. Zaten pekte söylemeye niyetim yok. Millet bos bogaz. Fisir fisir konusmalarinaizim vermek istemiyorum dogrusu. Allah bilsin yeter...
canım söyledim valla ne izini niye 15 gün falan filan çok soru soruyorlar bende söyledim 15 gün çok geliyor
bensiz yapamıyorlar
önceden çok stres yapardım hele ilk tüp bebek denememizde kimsye demiyeleim eşime tembih ederdim kimseye deme kimse bilmesin eşimde bana hep kızardı bilsinler kime ne ya derdi.
sokakda biri görsün yok mu dhaa bişey niye yok olmuyor mu şöyle yat böyle kalk vs vs şu hamileymiş bu doğurmuş vs. yaz gelsin istemezdim sokakda biri görecekte soracak diye .
dediklerinde eve gelir sinirden ağlardım eşim gelir kızardı allahdan eşim inançlı olursa olur rabbim nasip ederse olsun diyor hep illa çocuk çocuk demiyor veren allah ol derse olacak elbet .
şimdi öyle değilim ama soranlar yine oluyor tabi ki daha düşünmüyormusunuz kaç sene oldu olmuyor mu diye
şimdi utanmadan sıkılmadan söylüyorum evet olmuyor istiyorum tabi ki ama veren allah o derse o olur
ben elimden geleni yapıyorum rabbim ol derse olur gerisi boş diyorum milletin çenesi kapanıyor
hayatta en zor şey ölüm bir ölümün çaresi yok . veren allah alan allah o ne derse o olacak bize de sabır ve beklemek vede bol bol dua etmek düşecek. rabbim bizlere de bu güzel duygusu taddırsın inş.
amin canımAmin canim amin... En kisa zamanda hayirlisiyla innnnsallahhhhh...
benim evde eliptik bisikletim var canım daha önceden hergün 1 saat yapıyordum ama şimdi pek yapmıyorum ama tedaviye kadar başlasam güzel olacak 59 olsam 5 li rakamları görmüş olurum :)Senin icinde en güzeli yürüyüs yapmak canim...günde 1 saatini yürüyüs icin ayir...