2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canım söyledim valla ne izini niye 15 gün falan filan çok soru soruyorlar bende söyledim 15 gün çok geliyor
bensiz yapamıyorlar
önceden çok stres yapardım hele ilk tüp bebek denememizde kimsye demiyeleim eşime tembih ederdim kimseye deme kimse bilmesin eşimde bana hep kızardı bilsinler kime ne ya derdi.
sokakda biri görsün yok mu dhaa bişey niye yok olmuyor mu şöyle yat böyle kalk vs vs şu hamileymiş bu doğurmuş vs. yaz gelsin istemezdim sokakda biri görecekte soracak diye .
dediklerinde eve gelir sinirden ağlardım eşim gelir kızardı allahdan eşim inançlı olursa olur rabbim nasip ederse olsun diyor hep illa çocuk çocuk demiyor veren allah ol derse olacak elbet .
şimdi öyle değilim ama soranlar yine oluyor tabi ki daha düşünmüyormusunuz kaç sene oldu olmuyor mu diye
şimdi utanmadan sıkılmadan söylüyorum evet olmuyor istiyorum tabi ki ama veren allah o derse o olur
ben elimden geleni yapıyorum rabbim ol derse olur gerisi boş diyorum milletin çenesi kapanıyor
hayatta en zor şey ölüm bir ölümün çaresi yok . veren allah alan allah o ne derse o olacak bize de sabır ve beklemek vede bol bol dua etmek düşecek. rabbim bizlere de bu güzel duygusu taddırsın inş.

Amin canim amin... En kisa zamanda hayirlisiyla innnnsallahhhhh...
amin canım

Senin icinde en güzeli yürüyüs yapmak canim...günde 1 saatini yürüyüs icin ayir...
benim evde eliptik bisikletim var canım daha önceden hergün 1 saat yapıyordum ama şimdi pek yapmıyorum ama tedaviye kadar başlasam güzel olacak 59 olsam 5 li rakamları görmüş olurum :)

Ooo kızlar sayfalar hızlı ilerler olmuş :) kilo problemim yok çok şükür 4 kilo verdim 55 im Şuan bunu korursam iyi olur . yapılacaklar listesi iyi olmuş.hormonlara tedavi öncesi Dr bakmıyor mu adetin 2.günü gitcez ya ozaman ?

Canim az aglamadik bu millettin bos bogaz komusmasindan..... Allah yar ve yardimckmiz olsun.
Aslinda söyleyipte susmalarina pek vesile olabilecegimi sanmiyom
Dahada fisir fisir konusulabilir amaaaan neyse ... Milletten biktim zaten
Biz kendimize bakalim der esim. Gerisi hikaye

Canim zaten tüp bebege baslamadan doktor tahliller yapiyor ya. Onu kast etmistim. Bende mesela fsh ya falan bakildi önemli demisti doktorum tüp bebekte.

Bisikleti bosver... Sen temiz havada bol günesi kapabilecegin disarsini sec

keşke senin kilonda ben olsam kıskandım kız seni

kesinlikle haklısın canım biz kendimize bakalım :))

en güzelini yapıyorsun canım sağlıklı beslenmek en güzeli bende 2 yıl olacak şekersiz içiyorum çayı ama arada şekrli içtiğim oluyor çok nadir ve ekmeği çavdar yada buğday tüketiyorum 58 görsem süper olacak bakalım .
geçen gün bir yazı okudum aslında ne yediğimiz değil ne kadar yediğimiz önemli diyordu yazı da yiyeceğimiz şeyin miktarının öneminden bahsediyordu

Doğru her sey az yemekle ilgili porsiyon küçültmek gerek zaten mide alışıyor zamanla. Arada kuru yemiş yiyince tokluk oluyo. Tiroit var demişsin o kilo vermeyi zorlaştırır evet ama napcaksın sen dikkat et yine de çok aşırı almamaya çalış zaten kilon da çok aşırı değil :)

Karatay hocam konusuyo sanki yakinda diyet tüyolar listesi yaparim bas sayfaya bi o kalmisti

Evet katiliyorum bende kuru yemis yiyorum ara ögün olarak. Yani ramazandan önce öyle yapiodum iyi oluyodu

kiwicik canım çok saol bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta varmış biri olgunlaşmış cuma günü onu alacaklar donduracaklar diğerlerini ziyan etmek istemediğim için ben onlarıda büyütüp alacaklar iki kere yumurta toplama işlemi olacak benim rahim iyileşinceee transfer olacak inşallah tabi allahım yüzüme baksın inşallah hepsi döllensin

Aramiza hosgeldin. Sen baslamissin ne guzel. Ben cok heyecanliyim zaman geçmiyor l. Insallah ilk seferde tutar. Allahim cok aratmadan verir insallah. Senin sıkıntı nedir. Neden olmuyo bebis.
A azee13 canım başladım evet ama çok zormuş allah yardımcımız olsun benim yaş 35 gec evlendim 9 aylık evliyim erken menepoz riski varmı fsh 22,5 çıktı doktor hiç beklemeden tüp bebek dedi çıktık bir yola hayırlısı olsun hepimiz için inşalla

kiwicik Amin inşallah canım

Kizlaaarr iftara son 45 dk.. Tam sofradayken ezani beklerken birbirimize dua edelim mi :) benim adim rabia sizlerin isimlerini bilmiyorum simdilk ama rumuzlarinizla etcem rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebecikler nasip etsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…