- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- Konu Sahibi _oceanshine_
Ne mutlu bize o zaman iyi ki açtım bu topiği ne güzel arkadaşlıklar kurduk bileHahahahaa ay alemsin ya.. Yerim o pozitifligi! Hep böyle ol sen canim bizede moral oluyosun inanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mutlu bize o zaman iyi ki açtım bu topiği ne güzel arkadaşlıklar kurduk bileHahahahaa ay alemsin ya.. Yerim o pozitifligi! Hep böyle ol sen canim bizede moral oluyosun inanki
Bebişler mi ben bir taneye de razıyım hayırlı sağlıklı evlat olsun da ama ikize de hayır demem herhalde
Ne mutlu bize o zaman iyi ki açtım bu topiği ne güzel arkadaşlıklar kurduk bile
Ya uzun zamandır olmuyor ya herkes ikizin olur inş diyor belki de öyle olur bilemem ki oh mis gibi olur o zaman bu denemede de çift emriyo koyarlar diye düşünüyorumAllah söyletti belkide ... Oh missss ikiz
Yanlış yazmışım kız iyi ki açmışsın bol bebişli topik olur inşIyiki acmisim eveeeeet...
Ya uzun zamandır olmuyor ya herkes ikizin olur inş diyor belki de öyle olur bilemem ki oh mis gibi olur o zaman bu denemede de çift emriyo koyarlar diye düşünüyorum
Olsun ben anladim ;-)Yanlış yazmışım kız iyi ki açmışsın bol bebişli topik olur inş
Bizim sülalede de var ama uzak sülale âmin canım halkımızda Hayırlısı olsun canımBanada öyle diyen olmustu csnim. Bide bizim ailede ikiz var yani ondanda diyen oldu hakkimizda hayirlisi olsun canim. Saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun insallah
Biz bildiklerimizi paylaşalım canım Allah nasip ederse doğum yaparsak bu konuları konuşacağız dimi ama ( bana bakar mısın ya nerelere gittim ) biryerde okudum pozitif olmak her zaman kazandırır diye ben baya bir pozitif olmuşum valla duyda inanma yani
Amin canim bizim burda daha olmadi iftar.
Yemeklerimle ugrasiyorum bende
Hep böyle pozitif olalim kizlar insallahhhhh.....
Cok mutlu oldum sizleri tanimaktan
Ohhh süper valla negatif olup hayatı kendimize zehir etmektense pozitif olalım en guzeliiii
Kolay gelsin cnm afiyet olsun
aynen kızlar pozitif olmak en Güzeli iyi ki bende tanıdım sizi ölmüyorsa mutlaka bir sebebi vardır Rabbim bizim için olanı hayırlı zaman da verecek inş. Her şerde vardır bir hayır dimi ama akgUvercin çok doğru demişsin canım neğatif olup hayatı zehir edeceğimize pozitif olalım hayat zehir olsun ))Hep böyle pozitif olalim kizlar insallahhhhh.....
Cok mutlu oldum sizleri tanimaktan
Âmin canım âmin inş bebişerden bahsederiz inş bol bolBende bende inş hamsi oluruz da burdan hep sohbete devam ederiz
Bende bende inş hamsi oluruz da burdan hep sohbete devam ederiz
Insallah insallah..Âmin canım âmin inş bebişerden bahsederiz inş bol bol
kiwicik estafurullah canım benim inşallah canım hep birlikte yaşayarak birbirimize bildiklerimizi anlatarak öğrenecezAnladim canim benim. Demek olabiliyomus. Kusura bakma ben daha bu konuda cahilim. Insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz
kızlar merhaba bende sizler gibi agustosun 1i gibi başlıyorum inş tedaviye.biz istanbulda tedaviye baslıyoruz esmde sperm sayısı cok az yuzbınlerde yanı mecburi tup bebek.eşimin doktoru emre bakırcıoğlu onun kliniğinde süleyman tosun la devam edicem bende yolaa.sizler nerelerde baslıyosunuz tedaviye ve inş agustos biizim ayımızz olurrrrr:)
Bende merak ettim vallaBu arada kizlar U umutsuz olma 'yi merak ettim.... Gelmedi OPU'dan sonra. Ne yapti aceba?