2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya uzun zamandır olmuyor ya herkes ikizin olur inş diyor belki de öyle olur bilemem ki oh mis gibi olur o zaman :21:bu denemede de çift emriyo koyarlar diye düşünüyorum :KK66:

Banada öyle diyen olmustu csnim. Bide bizim ailede ikiz var yani ondanda diyen oldu :-) hakkimizda hayirlisi olsun canim. Saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun insallah

Biz bildiklerimizi paylaşalım canım Allah nasip ederse doğum yaparsak bu konuları konuşacağız dimi ama ( bana bakar mısın ya nerelere gittim ) biryerde okudum pozitif olmak her zaman kazandırır diye ben baya bir pozitif olmuşum valla duyda inanma yani :KK70::KK70:

Ohhh süper valla negatif olup hayatı kendimize zehir etmektense pozitif olalım en guzeliiii:KK47::KK47::21::21:

Amin canim bizim burda daha olmadi iftar.
Yemeklerimle ugrasiyorum bende

Kolay gelsin cnm afiyet olsun :kk77::kk77:

Ohhh süper valla negatif olup hayatı kendimize zehir etmektense pozitif olalım en guzeliiii:KK47::KK47::21::21:

Kolay gelsin cnm afiyet olsun :kk77::kk77:

:KK74:Hep böyle pozitif olalim kizlar insallahhhhh.....

Cok mutlu oldum sizleri tanimaktan :KK74:
aynen kızlar pozitif olmak en Güzeli iyi ki bende tanıdım sizi ölmüyorsa mutlaka bir sebebi vardır Rabbim bizim için olanı hayırlı zaman da verecek inş. Her şerde vardır bir hayır dimi ama akgUvercin akgUvercin çok doğru demişsin canım neğatif olup hayatı zehir edeceğimize pozitif olalım hayat zehir olsun :KK66:))

kızlar merhaba bende sizler gibi agustosun 1i gibi başlıyorum inş tedaviye.biz istanbulda tedaviye baslıyoruz esmde sperm sayısı cok az yuzbınlerde yanı mecburi tup bebek.eşimin doktoru emre bakırcıoğlu onun kliniğinde süleyman tosun la devam edicem bende yolaa.sizler nerelerde baslıyosunuz tedaviye ve inş agustos biizim ayımızz olurrrrr:)

kızlar merhaba bende sizler gibi agustosun 1i gibi başlıyorum inş tedaviye.biz istanbulda tedaviye baslıyoruz esmde sperm sayısı cok az yuzbınlerde yanı mecburi tup bebek.eşimin doktoru emre bakırcıoğlu onun kliniğinde süleyman tosun la devam edicem bende yolaa.sizler nerelerde baslıyosunuz tedaviye ve inş agustos biizim ayımızz olurrrrr:)

Hosgeldin canim aramizaaaaa... Dikkat bu topik fazla pozitif enerji ile dolu :KK36::KK75:

ecrin87 ecrin87 nese kaynagimiz... :-)

Bende seni hemen 1. sayfada bulunan listeye ekliyorum. Insallah güzel sonuclar aliriz:anneadayı:

X