2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tedavi icin adet gününü bekleyenler

Rumuz.......................... BAT

arydsm ...................14./15. Agustos
A azee13 ......................8.Agustos
kiwicik ......................8.Agustos
akgUvercin ..............13.Agustos
prensess38 ...............Agustos
ecrin87 .....................Temmuz/Agustos

Tedaviye baslamis olan arkadaslarimiz

Rumuz...............................Test günü

U umutsuz olma ............... ?
S Serpil2630 ..................... ?

En hayirli sonuclar alma duasi ile...

cnm hep yatmadım evde uzandım oturdum cok yavas hareket ettim iki jkere dışarı cıktım kahve sakın içme

Hepimiz için hayırlı olsun :)) . Umutsuzolma çok merak ettik her şey yolundadır umarım.

Aramiza hosgeldin. Sen baslamissin ne guzel. Ben cok heyecanliyim zaman geçmiyor l. Insallah ilk seferde tutar. Allahim cok aratmadan verir insallah. Senin sıkıntı nedir. Neden olmuyo bebis.

Cnm hosgeldin aramıza.... tedavin hayırlı olsun inş güzel haberler verirsin bize...

Onuda insallah hayirlisiyla atlatirsin canim benim.. O günü geldiginde yaz bize. Okuyalim sana güzel güzel dualar. Ben senin icin bi yasin okurum insallah o günü. Güzel sonuc alman icin insallah

Allah razı olsun cnm benim bende sana okurum dualarım da ismine dua ederim inş

Cnm üzüntünü öyle derinde hissettim ki benimde canım kardesimde çıktı bu sıkıntı nasıl bi üzüntü çok ii biliyorum...
Daha ben derdimin dermamnini bulamamisken cnm kardeşim böyle oldu..
Dünyamız başımıza yıkıldı ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyor...
Eylülde randevusu var bakalım benimde transfer sonrasına denk geliyor...
Ben çok takan bi insanım inş fazla stres yapıp tadavime zarar vermem...
Tahlil sonucundan sonra hormonlarım öyle bi düştü ki üzüntüden şimdi toparlamaya çalışıyorum. ..
Allah yar ve yardımız olsun hepimizin...

Insallah canim insallahh.. Biz de durum biraz daha zor iki kat stres yaşıyorum resmen.. Allah yardımcımız olsun.. Bugun cok karamsarim ve bu ruh halinden bi an once cikmak istiyorum
Karamsarlik yok. Burda neden takiliyoruz birbirimize destek olmak icin. Hepimiz yapiyoruz karamsarlik. Umutsuzluk oluyo ama bak bu mubarek ayda Allahim dualrimizi geri çevirmez insallah. Iyi düşünelim. :)

Canim benim. Allahim izni ile hicbirsey imkansiz degil su anda kendini uzme yipratma lutfen. Cunku daha sonuc belli degil. Rabbim oyle mucizeler yaratiyor ki. Insallah teseye gerek kalmaz. Bu yoolda yalniz degilsin bizler burdayiz.

insallah hepimizin olacak canim :) dua ediyorum bol bol sizlerin de dualariyla iyice gucleniyorum

rabbim kardesin de yardımcısı olsun canim.. Zor bi durum maalesef yıpratıyor insanı.. Insallah olacak dualarla :) o çocuk buraya gelecek :))

Karamsarlik yok. Burda neden takiliyoruz birbirimize destek olmak icin. Hepimiz yapiyoruz karamsarlik. Umutsuzluk oluyo ama bak bu mubarek ayda Allahim dualrimizi geri çevirmez insallah. Iyi düşünelim. :)
insallah canim :) dun gece de dedigim gibi degisik bi ruh halindeydim uyuyup uyaninca daha iyi hissettim.. Allah hepinizden de razi olsun yanimdasiniz her an .. Agustosda birer birer hamilelik haberlerimizi vericez Allah'ın izniyle :)

listemiz hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inş.

işte geldim burdayım :))) kızlar bu arada bende troidler rahatsızlığı var yavaş çalışıyor 7 aydır ilaç kullanıyorum tahlillerimi yenileteceğim inş. :)

Bende ilac kullaniyorum canim.. TSH 1 lerde olmasi gerektigini söylemisti doktorum. Zaten 3 ayda bir kontrole gidiodum. Gecende verdim bende kan.

ALLAHIM ...

BU TOPIKTE BULUNAN BÜTÜN ARKADASLARA HAYIRLI SAGLIKLI VE SIHHATLI EVLATLAR NASIP EYLE... SU MÜBAREK GÜNLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE SEN DUALARIMIZI KAUBULU BUYUR... BIZE TEDAVILERIMIZDE YAR VE YARDIMCIMIZ OL... SEN "KUN FEYE KÜN" DEDIGINDE HERSEY OLUR... IMKANSIZI VAR EDEN RABBIM... "OL" DE OLSUN... BIZE HAYIRLI ZÜRRIYETLER NASIP EYLE...

AMIIIIIN

Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…