- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.521
Peki olumlu buldun di mi doktoru. Sevmissin belli ki. Sorularina cevap bulduktan sonra tamamdir bu is yavrum. Hadi bakalim hayirlisi insallah. Sen adet ol bir an önce bak benden geride kaldin simdi.Sunu ye ic gibi bisey dedi mi canim.
Hahahahahahahahaahhaahahahkız sen kaybolma hep burada ol ya aradım seni açmadın
Insallah fazla geride kalmam canim. Dogum kontrol hapi kullanirsam adeti istedigin zamana ayarlariz insallah dedi doktorum. Diyet yapiyorum zaten. Saglikli beslenme ve yürüyüs güzel destek
70 lira verdim canim kanda aldilar son anda benden.. Almanyali oldugum icin unarim fazla almamislardirkız sormayı unuttum muayne parası verdin mi verdiysen ne kadar ?
Sanada mı doğum kontrol hapı verdi canım, sanırsam aynı tedaviyi uygulicaklar. bende şuan yasmin kullanıyorum. 7.günüm 16. gün iğneye başlicam.
Evet canim. Adetim gecikmesin diye fazla. Türkiyede uzun kalmam gerekir yoksa. Suandaki gecikmeden dolayi. Artik hayirlisi olsun. Rabbim ayarlamistir elbet... Seni listeye ekledim mi ben? Bugün bayagi yogun bu topikgözümden kacmasin..
mauyne parası almadılar o zaman sende muayne 120 falan kan normal bende o civar vermiştim prolaktın için mi bişey için almışlardı70 lira verdim canim kanda aldilar son anda benden.. Almanyali oldugum icin unarim fazla almamislardir
Ekledim diye yazmismiyim?ekledim diyorsun ama ben ismimi göremiyorum listede
Ekledim diye yazmismiyim?
Bugün hatlar bayagi karistu bende
Ekliiyim hemen kusura bakma merkezi yazarmisin bana yine
Aramiza hosgeldinnnn.. Bu topikte hamile olmayan kalmayacak allahın izniyle :))kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum reglimle birlikte agustosta transferim olur diye düşünüyorum allahım inşallah bizde hayallerimize kavuşuruz. benim doktorum güvenç bey çok umutluyum ondan inşallah hayırlısıyla olur bu kez
BAcimAy cok isindimmmm. Cok sempatik ve kibar. Onun kadar kibar konusamadim haliyle. Denedim ama beceremedim
Adetim gelmedi canim 5 gün oldu teste fos cikti oda söktürücü verdi daha fazla geriye atmasin adet diye. Dogum kontrol hapinida bir an önce 2 adet dönemim baslasin insallah diye yoksa yine böyle 40 güne yakin bekletmesin beni diye.. Uzadikca uzar yoksa. Uzun kalamam bukadar. Git gelde yapmak istemiyorum malum masraf bilet...
Senin doktorun hep adi gecti orda. Bayagi arayan oldu duydum hep suzan hanimdan aldilar randevu ama kendisini görmedim sekerim
Bende gebzedeyim.İstanbul anadolu yakası kartal, yakınımda olan varmı acaba
Bide ist tayfası buluşcaksa bende gelcemmm beylikdüzün deyim
BAcim
Bende gebzedeyim.
Bide ist tayfası buluşcaksa bende gelcemmm beylikdüzün deyim
Şükürler olsun bugünde mesai bitti kızlar bişi sorucam ben şimdi regl in 2 günü gitcem dr a öyle cagırdı o zaman baslıycak dimi ilaçlara yani transfer agustosta olcak dimi?? Ayy yine kafam çok karıştı
Atlayın gelin canımOh istanbul tayfasi buluşsun bakalim.