2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Pirenseess beni 19 sene oldu evleneli arkadaşlar sitenin parkinda oturuyorlar 2 kadar ben 12de gelicekmisim
ayhh bu erkekler özümüzü ömrümüzü yiyorlar bee

Hahah canımsın yaa..

Kız hayalinde ki beni tarif et bakayım ) sana takılıyorum ama benim eşimde bırakmaz çok fazla
Hayalimdeki sen; sarışın, çıtır,güzel mi güzel bi hatun :)) böyle gülünce gözleri kısılan sempatik bi insann. Ne kadari dogru de bakimm

Ben? Ben ? Ben? Ben nasilim pekiiiiiiii

Oh istanbul tayfasi buluşsun bakalim.

Seninle videolu görüsürükkk

Kıskanmıyciğiimmm hayıırr

Kiskanmaaaaaaaa... Cansin can...

Bide ist tayfası buluşcaksa bende gelcemmm beylikdüzün deyim
Teknede bulusalim

Balik teknesin

Çok şükür canım. Şimdi eve gitme vakti... evde internetim yok telefondanda girmek zor geliyor yarın görüşürüz.

Gel gel sen birakma bizi... Bende telde giriyorum hep.. listeyi bile telde düzenliyorummmmm..

Merhaba arkadaşlar ben yeni katılayağım aranıza. Bu gün doktora konuştuk tüp bebeğe başlayalım dedi .benim 3 ay öncesine kadar değerlerin gayet normalde ama bu ay fsh 20 çıktı amh 0.64 hemen tüp bebek dedi ama rahmime baktı bi yumurta vardı kendiliğinden oluşan onu asilama yapalım dedi bugün 14. Gün gittim negatif .dediki bekle hasta olmasan gel sokturucu verelim sonrada tüp bebek merkezinde görüşmeye başla benle aynı değerleri olan varmı yada tavsiye edeceğiniz bi doktor

Canim benim Allah razi olsun... Insallah böyle devam eder .. Ben burda uslübu bilmedigim icin on bin tane soru sordum umarim ilk günden biktirmamisimdir doktorumu

Hosgeldin canim aramiza..
hakkimizda hayirlisi olsun. 1 den asagiya olan amh da sanirim tüpe yönlendiriliyorlar..
Insallah güzel sonuclar alirskn. Ilk sayfamizda listemiz var senide ekliyim... Birde tüyolar listemizi bulabilirsin tüp bebek tedavisi icin. Hangi sehirdensin canim?

Yazılanları okuyayım dedim ama çok sayfa var gözüm korktu benimle aynı değerleri olan varmı acaba doktora görüşmüş mu ler

Acıbadem düşünüyoruz ama giden arkadaşlar varmı ne kadar tutuyor acaba masraflar ne kadar oluyor
Benim istanbulda merkezim bugün daha konustum
5.000 tl ilaclarsiz dediler. Ilaclar ayriyetten 1.500-2.000 arasi tutuyormus.
Acibademde ne kadar olur bilmem canim... Ama en asagi sanirim 4.000 den fiyat basliyor. Raporlu is degisiyor. O zaman devletle birlikte calisan kliniklerde Yari fiyatini devlet karsiliyor galiba. Ben yurtdisindan oldugum icin anca bu kadar bilgi verebiliyorum canim

Çok teşekkür ederim benim değerleri
m çok kötü bu yüzden işi şansa bırakmak istemiyorum panik halindeyim

Ben? Ben ? Ben? Ben nasilim pekiiiiiiii
Hmmm.. Sen cıvıl cıvıl,gittiği yere neşe katan,her olayda bi muzurluk bulup güldüren(bunlar zaten burda gördüğümüz özellikler) esmer güzeli,uzun saçlı,gözleri ilk bakışta dikkat çekecek güzellikte taş gibi bi hatunsun.. (hayal gücüme bak beeehh)

Bende varim..adetim yeni bitti..gelecek adette doktorun yolunu tutacagim yine..inşallah bu sefer gersey iyi gecer olumlu sonuclanir..hepimiz icin inşallah. .amin..

Bildin valla canım sagol buğday tenliyim saçlarım önceden röfleydi ama şimdi biraz doğal sarı :)

vaaaaaaav. Suan kendime asik oldum desem yeridir

Bu nasil bi tarif kiz yerim seniiii

Az önce merkezden aradilar beni...
Kan sonucum cikacakti. Diyo bu gece sistemde ve laboratuvarda sknti varmis. Benim kismetime
Saatlerdir bekliyorum dedi hemsire sonuc yok dedi...
Hayirlisi olsun artik yarin sonuclar gelip doktorum aricak beni ona göre adet söktürücüyü icicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…