- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.561
ayhh bu erkekler özümüzü ömrümüzü yiyorlar beePirenseess beni 19 sene oldu evleneli arkadaşlar sitenin parkinda oturuyorlar 2 kadar ben 12de gelicekmisim
Hahahkızlaaarrrrr ne guzel haberlerrrr var boyleeeee ıns agustos ayımız da bebiş haberleriyle dewam ederr......kiwicik canımmm cok sewındımmm doktorundan memnun kalmana.... prensess38 kuzummm sana özel ucak tutarız kocanıda alıp gelırsınn canımmm....yeni katılan arkadaslar hepinizz hosgeldınızzzz
Hayalimdeki sen; sarışın, çıtır,güzel mi güzel bi hatun :)) böyle gülünce gözleri kısılan sempatik bi insannKız hayalinde ki beni tarif et bakayım) sana takılıyorum ama benim eşimde bırakmaz çok fazla
ayhh bu erkekler özümüzü ömrümüzü yiyorlar bee
Hahahcanımsın yaa..
Hayalimdeki sen; sarışın, çıtır,güzel mi güzel bi hatun :)) böyle gülünce gözleri kısılan sempatik bi insann. Ne kadari dogru de bakimm
Oh istanbul tayfasi buluşsun bakalim.
Kıskanmıyciğiimmm hayıırr
Teknede bulusalimBide ist tayfası buluşcaksa bende gelcemmm beylikdüzün deyim
Çok şükür canım. Şimdi eve gitme vakti... evde internetim yok telefondanda girmek zor geliyor yarın görüşürüz.
Canim benim Allah razi olsun... Insallah böyle devam eder .. Ben burda uslübu bilmedigim icin on bin tane soru sordumkızlaaarrrrr ne guzel haberlerrrr var boyleeeee ıns agustos ayımız da bebiş haberleriyle dewam ederr......kiwicik canımmm cok sewındımmm doktorundan memnun kalmana.... prensess38 kuzummm sana özel ucak tutarız kocanıda alıp gelırsınn canımmm....yeni katılan arkadaslar hepinizz hosgeldınızzzz
Merhaba arkadaşlar ben yeni katılayağım aranıza. Bu gün doktora konuştuk tüp bebeğe başlayalım dedi .benim 3 ay öncesine kadar değerlerin gayet normalde ama bu ay fsh 20 çıktı amh 0.64 hemen tüp bebek dedi ama rahmime baktı bi yumurta vardı kendiliğinden oluşan onu asilama yapalım dedi bugün 14. Gün gittim negatif .dediki bekle hasta olmasan gel sokturucu verelim sonrada tüp bebek merkezinde görüşmeye başla benle aynı değerleri olan varmı yada tavsiye edeceğiniz bi doktor
ErzurumHosgeldin canim aramiza..
hakkimizda hayirlisi olsun. 1 den asagiya olan amh da sanirim tüpe yönlendiriliyorlar..
Insallah güzel sonuclar alirskn. Ilk sayfamizda listemiz var senide ekliyim... Birde tüyolar listemizi bulabilirsin tüp bebek tedavisi icin. Hangi sehirdensin canim?
Suanda orda tedavi glrücek arkadasimiz yok canim bu topikte sen ilksin... Insallah yardim eden biri cikarErzurum
Yazılanları okuyayım dedim ama çok sayfa var gözüm korktu benimle aynı değerleri olan varmı acaba doktora görüşmüş mu ler
Benim istanbulda merkezim bugün daha konustumAcıbadem düşünüyoruz ama giden arkadaşlar varmı ne kadar tutuyor acaba masraflar ne kadar oluyor
Çok teşekkür ederim benim değerleriBenim istanbulda merkezim bugün daha konustum
5.000 tl ilaclarsiz dediler. Ilaclar ayriyetten 1.500-2.000 arasi tutuyormus.
Acibademde ne kadar olur bilmem canim... Ama en asagi sanirim 4.000 den fiyat basliyor. Raporlu is degisiyor. O zaman devletle birlikte calisan kliniklerde Yari fiyatini devlet karsiliyor galiba. Ben yurtdisindan oldugum icin anca bu kadar bilgi verebiliyorum canim
Hmmm.. Sen cıvıl cıvıl,gittiği yere neşe katan,her olayda bi muzurluk bulup güldürenBen? Ben ? Ben? Ben nasilim pekiiiiiiii
Iyi aksamlar elif_ipek görüştün mu hastaneyle bende aynı yeri istiyorumSagolun kızlar.ben Maslak acibademde tedavi olan inşallahkiwicik ..geçen seferinde 17 yumurtadan 11i işlem gördü. 5i dollendi ve sadece 3 u genetik incelemeye gidebildi. ( bu sefer öyle olmaz inşallah..
Bildin valla canım sagolayhh bu erkekler özümüzü ömrümüzü yiyorlar bee
Hahahcanımsın yaa..
Hayalimdeki sen; sarışın, çıtır,güzel mi güzel bi hatun :)) böyle gülünce gözleri kısılan sempatik bi insann. Ne kadari dogru de bakimm
HahayttBildin valla canım sagolbuğday tenliyim saçlarım önceden röfleydi ama şimdi biraz doğal sarı :)
Hmmm.. Sen cıvıl cıvıl,gittiği yere neşe katan,her olayda bi muzurluk bulup güldüren(bunlar zaten burda gördüğümüz özellikler) esmer güzeli,uzun saçlı,gözleri ilk bakışta dikkat çekecek güzellikte taş gibi bi hatunsun.. (hayal gücüme bak beeehh )
vaaaaaaav. Suan kendime asik oldum desem yeridirHmmm.. Sen cıvıl cıvıl,gittiği yere neşe katan,her olayda bi muzurluk bulup güldüren(bunlar zaten burda gördüğümüz özellikler) esmer güzeli,uzun saçlı,gözleri ilk bakışta dikkat çekecek güzellikte taş gibi bi hatunsun.. (hayal gücüme bak beeehh )