- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.501
Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlarKuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlarKuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar
Aha hhahah evet. Istanbul grubu bulusacak biz de avcumuzu yalayalim.olur mu hicKesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlar
Aramizda casuslarmi dolasiyo neKuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar
Cok fenayiz..Aha hhahah evet. Istanbul grubu bulusacak biz de avcumuzu yalayalim.olur mu hic
canim ecrinle kiwicik ayni merkezde tedavi dusunuyolar ya bugun kiwicik gorusmeye gitti ordan da resim cekmis ecrine yollamis.. Ben de telefondan yolladilar sandim kiskandim ascık numaralar alınmış bize haber verilmemis diye ama burdan yollanmış resim meğerseBen kaçırmışım muhabbeti neler oluyor...
evet evet bayağı cinlattik kos yetisAzıcık işim var hemen döneceğim kulaklarımı çınlattınız he
Bayramdan sonra istiyoruz nasip kısmetse inşallah
Aslında istanbuldaki arkadaşlarla toplaşıp bir çay içilebilir.
pirenses kiskanma canım sende 1 saat uçakla gelCok fenayiz..
canim ecrinle kiwicik ayni merkezde tedavi dusunuyolar ya bugun kiwicik gorusmeye gitti ordan da resim cekmis ecrine yollamis.. Ben de telefondan yolladilar sandim kiskandim ascık numaralar alınmış bize haber verilmemis diye ama burdan yollanmış resim meğerse
evet evet bayağı cinlattik kos yetis
Sen nirdesin hangi semttesiniyi olur transferler yapılmadan.
Sen nirdesin hangi semttesin
mutlu olmana sevindim canım evet ya çok şeker bir doktor ona gitmek isterdim ama eşim izin vermiyorAy cok isindimmmm. Cok sempatik ve kibar. Onun kadar kibar konusamadim haliyle. Denedim ama beceremedim
Adetim gelmedi canim 5 gün oldu teste fos cikti oda söktürücü verdi daha fazla geriye atmasin adet diye. Dogum kontrol hapinida bir an önce 2 adet dönemim baslasin insallah diye yoksa yine böyle 40 güne yakin bekletmesin beni diye.. Uzadikca uzar yoksa. Uzun kalamam bukadar. Git gelde yapmak istemiyorum malum masraf bilet...
Senin doktorun hep adi gecti orda. Bayagi arayan oldu duydum hep suzan hanimdan aldilar randevu ama kendisini görmedim sekerim
Ben sefaköycanım bi serpil yakın banaİstanbul anadolu yakası kartal, yakınımda olan varmı acaba
Kuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar
Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlar
Aha hhahah evet. Istanbul grubu bulusacak biz de avcumuzu yalayalim.olur mu hic
Cok fenayiz..
canim ecrinle kiwicik ayni merkezde tedavi dusunuyolar ya bugun kiwicik gorusmeye gitti ordan da resim cekmis ecrine yollamis.. Ben de telefondan yolladilar sandim kiskandim ascık numaralar alınmış bize haber verilmemis diye ama burdan yollanmış resim meğerse
evet evet bayağı cinlattik kos yetis
3pirenses kiskanma canım sende 1 saat uçakla gel
valla günahımı almışsınız telefon almak vermek yok ama oda olacak inş. :)))iyi olur transferler yapılmadan.
kız sormayı unuttum muayne parası verdin mi verdiysen ne kadar ?Noluyooooo burda
2 dakika yalniz birakamiyom sizi kaynationuz mübarekler
kız sen kaybolma hep burada ol ya aradım seni açmadınNoluyooooo burda
2 dakika yalniz birakamiyom sizi kaynationuz mübarekler
Valla benim icim kipir kipir cok ama cok heyecanliyim. Dun resmen gözme uyku girmedi. Evde olunca hic gecmiyo zaman bu heyecani nasil yencez bilen var miii
Kuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar
Peki olumlu buldun di mi doktoru. Sevmissin belli ki. Sorularina cevap bulduktan sonra tamamdir bu is yavrum. Hadi bakalim hayirlisi insallah. Sen adet ol bir an önce bak benden geride kaldin simdi. Sunu ye ic gibi bisey dedi mi canim.
Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlar
Aha hhahah evet. Istanbul grubu bulusacak biz de avcumuzu yalayalim.olur mu hic
Aramizda casuslarmi dolasiyo ne