2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aha hhahah evet. Istanbul grubu bulusacak biz de avcumuzu yalayalim.olur mu hic
Cok fenayiz..

Ben kaçırmışım muhabbeti neler oluyor...
canim ecrinle kiwicik ayni merkezde tedavi dusunuyolar ya bugun kiwicik gorusmeye gitti ordan da resim cekmis ecrine yollamis.. Ben de telefondan yolladilar sandim kiskandim ascık numaralar alınmış bize haber verilmemis diye ama burdan yollanmış resim meğerse

Azıcık işim var hemen döneceğim kulaklarımı çınlattınız he
evet evet bayağı cinlattik kos yetis

3 pirenses kiskanma canım sende 1 saat uçakla gel

mutlu olmana sevindim canım evet ya çok şeker bir doktor ona gitmek isterdim ama eşim izin vermiyor
benim doktorcum nerelere kaybolmuş ki geziyor herhalde
aslında iyi bir doktor benim doktorum ama fazla konuşmuyor emre bey daha cana yakın hastalarını kapıya kadar yolcu ediyor siizde uğurladı mı
bide rahim filmi falan istedi testler falan ilaç verdi mi

Kuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar

Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlar

Aslında istanbuldaki arkadaşlarla toplaşıp bir çay içilebilir.

Bayramdan sonra istiyoruz nasip kısmetse inşallah

3pirenses kiskanma canım sende 1 saat uçakla gel

iyi olur transferler yapılmadan.
valla günahımı almışsınız telefon almak vermek yok ama oda olacak inş. :)))
kıskanmayın kızlar buluşunca size resim atarım ben :)
ya ben hep böyle buluşurum yaparım diyorum ama mutlaka bir sorun arıza çıkar inş. çıkmazda görüşürüz
ist arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim kızlar bir ayar çekelim :)

Valla benim icim kipir kipir cok ama cok heyecanliyim. Dun resmen gözme uyku girmedi. Evde olunca hic gecmiyo zaman bu heyecani nasil yencez bilen var miii

Burda bol bol sohbet ederek

Kuseriz size nolcak. @prensess38 bemce var ya numaralari da almışlardır bize soylemiyolar

Haaahhaha .. Öyle olsa grup acariz direk whatsappden

Peki olumlu buldun di mi doktoru. Sevmissin belli ki. Sorularina cevap bulduktan sonra tamamdir bu is yavrum. Hadi bakalim hayirlisi insallah. Sen adet ol bir an önce bak benden geride kaldin simdi. Sunu ye ic gibi bisey dedi mi canim.

Evet canim cok olumlu. Herseyi tek tek anlatan ve sorularima titizlikle cevap verdi. Paraci olmadigini gördüm. Yani ben olmasam ayse fatmada olur... Ben icime yatti esimde öyle. Hep ona bakarak konustu.

Kesin kesin. Pesin pesin kuselim biz gel bulusamasinlar

Hahahahaha yerim kiz seni

Istanbul grubu size gelirse sasma

Aramizda casuslarmi dolasiyo ne

Evet olabilir

Aslında istanbuldaki arkadaşlarla toplaşıp bir çay içilebilir.

Hay hayyyy efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…