- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #2.541
tedavin hayırlı olsun canım inş. kavuşursun bebişine kaçıncı denemekızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum reglimle birlikte agustosta transferim olur diye düşünüyorum allahım inşallah bizde hayallerimize kavuşuruz. benim doktorum güvenç bey çok umutluyum ondan inşallah hayırlısıyla olur bu kez
kıskandın bileKıskanmıyciğiimmm hayıırr
büyük ihtimalle adetin 3-yada 5 günü başlar canım bir aksilik olmazsa 10-12 günde transferin olur gibime geliyorŞükürler olsun bugünde mesai bitti kızlar bişi sorucam ben şimdi regl in 2 günü gitcem dr a öyle cagırdı o zaman baslıycak dimi ilaçlara yani transfer agustosta olcak dimi?? Ayy yine kafam çok karıştı
Bi de cok kolaymis gibi atla gel diyosunuzkıskandın bile
Seninlede görüntülü konuşma yaparız canımBi de cok kolaymis gibi atla gel diyosunuziyice canımızı cektiriyosunuz.. Benim herif bensiz hayatta kalamaz heralde.. Ben gelmeye bulamam onu mazallah
Ay çok güldüm valla allahda seni güldürsün pirenseesssBananee
Kolay tabi ama sen şimdi kocanı da bırakamazsınBi de cok kolaymis gibi atla gel diyosunuziyice canımızı cektiriyosunuz.. Benim herif bensiz hayatta kalamaz heralde.. Ben gelmeye bulamam onu mazallah
Süper fikir :))Seninlede görüntülü konuşma yaparız canım
Biz görürmüyüz ki o günleriışınlanma falan ne zaman çıkacak acaba yahuuu
Naz yapıyor nazAy çok güldüm valla allahda seni güldürsün pirenseesss
amin canim aminnAy çok güldüm valla allahda seni güldürsün pirenseesss
o beni birakmiyo kiz. Bana kalsa 2 3 hafta gelmem vallaKolay tabi ama sen şimdi kocanı da bırakamazsın
bak hele bakSüper fikir :))prensess38 sana da sorarım resim de atarız sence hangisi benim diye sende fikir yürütürsün kız :) hayalınde ki beni öğrenirim
Pirenseess beni 19 sene oldu evleneli arkadaşlar sitenin parkinda oturuyorlar 2 kadar ben 12de gelicekmisimamin canim aminn
o beni birakmiyo kiz. Bana kalsa 2 3 hafta gelmem valla
bak hele bakoyun oynayacak bi de benle
Kız hayalinde ki beni tarif et bakayımamin canim aminn
o beni birakmiyo kiz. Bana kalsa 2 3 hafta gelmem valla
bak hele bakoyun oynayacak bi de benle
19 sene mi maşallah benim kocam da saat 12 geçerse eve gelme diyor bende niye balkabağına mı dönüşürüm diyorumPirenseess beni 19 sene oldu evleneli arkadaşlar sitenin parkinda oturuyorlar 2 kadar ben 12de gelicekmisim
Sende hoşgeldin canım güzel haberler aldık çok şükür darısı basımızakızlaaarrrrr ne guzel haberlerrrr var boyleeeee ıns agustos ayımız da bebiş haberleriyle dewam ederr......kiwicik canımmm cok sewındımmm doktorundan memnun kalmana.... prensess38 kuzummm sana özel ucak tutarız kocanıda alıp gelırsınn canımmm....yeni katılan arkadaslar hepinizz hosgeldınızzzz
Canim insallah olur. Allah yuzumuzu güldürsünkızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum reglimle birlikte agustosta transferim olur diye düşünüyorum allahım inşallah bizde hayallerimize kavuşuruz. benim doktorum güvenç bey çok umutluyum ondan inşallah hayırlısıyla olur bu kez