2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hahahaha evet rehin aldim doktoru.
Benim kadar soru soranldumu hayatinda bilmen dedim artik kusura bakmayin bu galiba 35. numaradaki soru

ecrin87 cim yatmanin hic bi faydasi olmadigini söyledi. Yatisa gerek yok. Hatta kalkip dolanmak normal hayati devam sürdürmek daha pozitif bi etken. Yatis yapmamiza gerek yok yapmiyoruzda dedi.
Tatil icinde , transferden 2-3 gün istirihattan sonra ben ucaga binebilirmisim yani. Sen haydi haydi izine gidebilirSin kurbana

Fiyata gelince 5.000 + ilaclar tanidik varsa ucuza gelir dediler. S Serpil2630 yardimci olursun kuzum dimi

Pazarlik yapamadim. Esim cok karsi. Bari bunda yapma dedi. Yeterki Allah nasip etsin. O yüzden citimi cikaramadim dogrusu....

Bütün islemi anlatti. Tek tek.. Kac gün kalmam gerektigini. Esim dönicek geri biliyorsunuz.. O yüzden tüm detaylari konusmaliydim. Zamanlama acisindan

Adet söktürücü verdi ondan sonrada dogum kontrol hapi alicam insallah ki agustos ayinda simdiki gibi aksatma olmasin diye insallah. Aylarca türkiyede kalamam sonucta bir an önce baslasin insallah tedavide döneyim hayirlisiyla evime insallah...

Hadi bakalim geri sayim baslasiiiiinnnnnn

Insallah dolu dolu dönersin canim.. güzel bende yatmaktan nefret ederim.. oradakilerinde öyle düsünmesi iyi olmuş.. hade bakalim günler gecsede hemen baslasak..insallah bu topikte hamile olmayan kalmaz..

Sendeki bu pozitiflikle bu bebis olmazsa ben daha da uğraşmam bu işle

Waw canım hoşgeldin ne çok soru sormuşsun doktoruna ısındın mı ?sorularımın cevabını aldım çok sagol canım benim
annemlere kalsa beni evde 3 ay yatıracaklar 15 günde belli oluyor diyorum ama içleri rahat etmiyor tabi
fiyat çok iyi vermişler ben 2 sene önce 4,500 falandı canım ilaçlarıda ayarla daha uyguna gelsin :)
benim eşimde pazarlık pek yapmaz ben konuşurum car car
uzun protokol mü yapılıyor neden adet söktürücü ve doğum kontrol izinin bitmeden olsun diye mi ?
senin zilli gelmedi diye mi
benim doktoru gördün mü kızzzz

Hadi bakalim geri sayim baslasiiiiinnnnnn

Ayyyyy heyecan basti yavrummmmm. Sanada evden bi manzara resimi yollarim kiskanma.

Insallah dolu dolu dönersin canim.. güzel bende yatmaktan nefret ederim.. oradakilerinde öyle düsünmesi iyi olmuş.. hade bakalim günler gecsede hemen baslasak..insallah bu topikte hamile olmayan kalmaz..

Canimsin. Insallah insallah. Hepimizin kucaklari saglikli sihhatli bebelerde dolsun insallah. Senden hayirli haberler ver insallah burda bizlere. Destek olalim her zman birbirimize. Pozitif düsünelimmmmmmm

Sendeki bu pozitiflikle bu bebis olmazsa ben daha da uğraşmam bu işle

diyosuuuuuunnnnnn... Hadi bakalim citirim insallah saglikli ve hayirli bebislerimiz olur... Senin az kaldi canimsin heyecan dorukta..

Ay cok isindimmmm. Cok sempatik ve kibar. Onun kadar kibar konusamadim haliyle. Denedim ama beceremedim

Adetim gelmedi canim 5 gün oldu teste fos cikti oda söktürücü verdi daha fazla geriye atmasin adet diye. Dogum kontrol hapinida bir an önce 2 adet dönemim baslasin insallah diye yoksa yine böyle 40 güne yakin bekletmesin beni diye.. Uzadikca uzar yoksa. Uzun kalamam bukadar. Git gelde yapmak istemiyorum malum masraf bilet...

Senin doktorun hep adi gecti orda. Bayagi arayan oldu duydum hep suzan hanimdan aldilar randevu ama kendisini görmedim sekerim

Valla benim icim kipir kipir cok ama cok heyecanliyim. Dun resmen gözme uyku girmedi. Evde olunca hic gecmiyo zaman bu heyecani nasil yencez bilen var miii

Peki olumlu buldun di mi doktoru. Sevmissin belli ki. Sorularina cevap bulduktan sonra tamamdir bu is yavrum. Hadi bakalim hayirlisi insallah. Sen adet ol bir an önce bak benden geride kaldin simdi. Sunu ye ic gibi bisey dedi mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…