2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum reglimle birlikte agustosta transferim olur diye düşünüyorum allahım inşallah bizde hayallerimize kavuşuruz. benim doktorum güvenç bey çok umutluyum ondan inşallah hayırlısıyla olur bu kez
tedavin hayırlı olsun canım inş. kavuşursun bebişine kaçıncı deneme

Şükürler olsun bugünde mesai bitti kızlar bişi sorucam ben şimdi regl in 2 günü gitcem dr a öyle cagırdı o zaman baslıycak dimi ilaçlara yani transfer agustosta olcak dimi?? Ayy yine kafam çok karıştı
büyük ihtimalle adetin 3-yada 5 günü başlar canım bir aksilik olmazsa 10-12 günde transferin olur gibime geliyor

Ay çok güldüm valla allahda seni güldürsün pirenseesss
amin canim aminn:KK70:

Kolay tabi ama sen şimdi kocanı da bırakamazsın :KK66:
o beni birakmiyo kiz. Bana kalsa 2 3 hafta gelmem valla :KK70:

Süper fikir :)) prensess38 prensess38 sana da sorarım resim de atarız sence hangisi benim diye sende fikir yürütürsün kız :) hayalınde ki beni öğrenirim
bak hele bak :KK70: oyun oynayacak bi de benle :KK70:

kızlaaarrrrr ne guzel haberlerrrr var boyleeeee ıns agustos ayımız da bebiş haberleriyle dewam ederr...... kiwicik kiwicik canımmm cok sewındımmm doktorundan memnun kalmana.... prensess38 prensess38 kuzummm sana özel ucak tutarız kocanıda alıp gelırsınn canımmm....yeni katılan arkadaslar hepinizz hosgeldınızzzz

kızlaaarrrrr ne guzel haberlerrrr var boyleeeee ıns agustos ayımız da bebiş haberleriyle dewam ederr...... kiwicik kiwicik canımmm cok sewındımmm doktorundan memnun kalmana.... prensess38 prensess38 kuzummm sana özel ucak tutarız kocanıda alıp gelırsınn canımmm....yeni katılan arkadaslar hepinizz hosgeldınızzzz
Sende hoşgeldin canım güzel haberler aldık çok şükür darısı basımıza :KK6::KK34:

kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum reglimle birlikte agustosta transferim olur diye düşünüyorum allahım inşallah bizde hayallerimize kavuşuruz. benim doktorum güvenç bey çok umutluyum ondan inşallah hayırlısıyla olur bu kez
Canim insallah olur. Allah yuzumuzu güldürsün :anneadayı::KK53:

X