• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

20+5 im
86 ile kaldım 84 e kadar indim suan 85 im :)
ne derler -1 mi oluyor :)

Hala gecmedimi.Bnde 20. Haftamdayim haka yatiyorum mahvoldum bnm gibi olan varmi diyorum artik
Canımgeçmedi valla.Kemoterapi alan kanser hastalarının kullandığı mide bulantısı ilacından içiyorum ben en başından beri.kırıp kırıp,dozunu azaltarak.Doktorum önermişti.Ona rağmen kusuyorum hala...

Canımgeçmedi valla.Kemoterapi alan kanser hastalarının kullandığı mide bulantısı ilacından içiyorum ben en başından beri.kırıp kırıp,dozunu azaltarak.Doktorum önermişti.Ona rağmen kusuyorum hala...
Ben 8 mg. Zofran kullaniyorum.Ayni ilacmi

Onzyd ile birlikte 3 tane daha ilac var hic biri ise yaramiyor.Esimde zofrani Istanbulun hepsi olmak uzere yurticinde bi cok yerde aradi.Bazen buldu.Ama Zor ALLAH yardimcimiz olsun.Afedersin kahvalti yaparken bile sofraya kusuyorum

Onzyd ile birlikte 3 tane daha ilac var hic biri ise yaramiyor.Esimde zofrani Istanbulun hepsi olmak uzere yurticinde bi cok yerde aradi.Bazen buldu.Ama Zor ALLAH yardimcimiz olsun.Afedersin kahvalti yaparken bile sofraya kusuyorum
Onzyd bende işe yaradı neyse ki.Haaa muhteşem hissettirmiyor kendimi ama en azından iki lokma yiyebiliyorum bir de sürekli olan bulantı halim yok.

105 kiloyken hamile kaldım.
15+3de 107ydim
17+2de 102
Suan 20.haftadayım hala -3
ama bebeğimin gelişimi normal:KK45:

Son düzenleme:
18+0 dayım.7,5 kilo aldım.hızlı alıyorum sanki ama hamile kaldığımda baya bi zayıftım.55 kiloydum.belki de ondan hızlı aldım.

Bende 20+2 de 7 kilo aldım toplam dün Dr çok almışın dikkat et dedi ilk aylar hiç almiyordum şimdi çok hızlı almaya başladım artık biraz daha dikkatli olmak lazım aylar ilerledikçe kilo alımı hizlaniyor

Back
X