- 14 Nisan 2009
- 412
- 49
- 323
- Konu Sahibi cimcimenaz
20+5 deyim 7 kilo aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala gecmedimi.Bnde 20. Haftamdayim haka yatiyorum mahvoldum bnm gibi olan varmi diyorum artik19.haftamdayım,henüz hiç kilo almadım.zor bir gebelik geçiriyorum,mide bulantlarımdan ötürü...
Canımgeçmedi valla.Kemoterapi alan kanser hastalarının kullandığı mide bulantısı ilacından içiyorum ben en başından beri.kırıp kırıp,dozunu azaltarak.Doktorum önermişti.Ona rağmen kusuyorum hala...Hala gecmedimi.Bnde 20. Haftamdayim haka yatiyorum mahvoldum bnm gibi olan varmi diyorum artik
Ben 8 mg. Zofran kullaniyorum.Ayni ilacmiCanımgeçmedi valla.Kemoterapi alan kanser hastalarının kullandığı mide bulantısı ilacından içiyorum ben en başından beri.kırıp kırıp,dozunu azaltarak.Doktorum önermişti.Ona rağmen kusuyorum hala...
Canım bu zofranı bulamadım ben kayseri ve ankarada aradım ama.ona muadil onzyd diye bir ilaç var onu kullanıyorum.Ben 8 mg. Zofran kullaniyorum.Ayni ilacmi
Onzyd bende işe yaradı neyse ki.Haaa muhteşem hissettirmiyor kendimi ama en azından iki lokma yiyebiliyorum bir de sürekli olan bulantı halim yok.Onzyd ile birlikte 3 tane daha ilac var hic biri ise yaramiyor.Esimde zofrani Istanbulun hepsi olmak uzere yurticinde bi cok yerde aradi.Bazen buldu.Ama Zor ALLAH yardimcimiz olsun.Afedersin kahvalti yaparken bile sofraya kusuyorum
wayyyy ne kadar az almissin20+5 teyim.
2 kilo aldım.