• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

Hamileligim cok zor gecmesine ragmen ve hala kusmama ragmen 22+4 teyim 6 kilo aldim

20+5 teyim sağlıklı beslenmeye çalışsam da hiç yediklerimden kismadim hala hamile olduğum anlasilmiyor ama ben 5 kilo aldim kızlar acikcasi herkesin azıcık kilo almasi yada hic almamasi beni şaşırttı yada cok kilo alanlardan yazan yok hic çünkü taniyanlar sen az kilo aldin bebegin gelismeyecek falan diyordu bana ya herkes bu kadar az almış olmaz herhalde ilginç geldi bana hic almamak nasil.olur ki sonuçta bebegin kendisi artik 400 gr kadar oldu plasenta var su var göğüsler şişiyor falan hic almamak imkansız

Hamile kaldığımda ilk üç ay 7 kilo verdim şuan 7 kiloyu almışım vee çok korkuyorum çok iştahım açıldı.. İlk gebeliğimde toplamda 8 kilo almıştım bunda daha fazla alıcam sanırım.. Allahtann 7 kilo vermişim başta;))

Offf ben cok.hizli kilo.aliyorum yaaa.bugun 60i gordum tartida.tamm 8 kilo almis bulunmaktayim.sadece sabah ekmek yiyom.daha ne yapcksam.

Offf ben cok.hizli kilo.aliyorum yaaa.bugun 60i gordum tartida.tamm 8 kilo almis bulunmaktayim.sadece sabah ekmek yiyom.daha ne yapcksam.

üzülme canım ben de 12 kilo aldım, günlerimiz aynı seninle. 62 kilo oldum, tecrübeli arkadaşlarım son aylarda bebek midene çok baskı yapacak yiyemeyeceksin zaten hiç kafana takma dediler, ben de yiyorum büyük bir zevkle :) son 2 ayımız da sıcaklara denk geliyor zaten meyveyle yoğurt sütle geçiştiririz

üzülme canım ben de 12 kilo aldım, günlerimiz aynı seninle. 62 kilo oldum, tecrübeli arkadaşlarım son aylarda bebek midene çok baskı yapacak yiyemeyeceksin zaten hiç kafana takma dediler, ben de yiyorum büyük bir zevkle :) son 2 ayımız da sıcaklara denk geliyor zaten meyveyle yoğurt sütle geçiştiririz
insallah daha fazla.almam 12 ile tamamlamak istiyorum

Kizlar 1.72 boyum , 58 kilo hamile kaldim suan 65 kiloyum, 2.5 kilo aldim yazanlara sasiriorum ve masallah diorum. 24. Haftamdayim. Karnim gogsun ve bel bolgemde sanirim cunku pilatese gittigim icin olcmustuk , basen bacak 1 cm degisti. Az kilo alanlari okuyup uzulen varsa uzulmesin bunyeden bunyeye fark var, su tutma orani, odem, pompalanan kan , hersey farkli . Birde doktoru yesil cay i yasaklayan varmi ben cok icerdim

22.haftadaymkahvaltıdan sonra tartiliyrm 14 kilo almış durumdaym 82 kiloyum en hizli ben aldm sanrm engelde olamiyrm ucuyrkilo

Back