• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

En fazla kiloyu ben almisim bu topikte :KK43: hamilelikten once 52 53 arasiydim bugun dr kontrolum vardi 61 olmusum.. sadece son bir ayda 4 kilo almisim haftada bi kilo almisim dr kizdi nerdeyse dikkat et dedi cokta yemiyorum sanki ama yemesem bu kilolar olmazdi herhalde..??? Napcam bilmiyorum artik biraz kismak lazım :KK43: :KK43: :KK43:
hoş geldin canım .
oğlun olacakmış okudum.
kızın da varmış. maşallah bi kız bi oğlan harika vallahi
çok sevindim.
hızlı kilo almışsın.
dikkat etmelisin.
doktor kontrolun akşamdı senin.
belki 1,5 kilo kadar fazla çıkmış olabilirsin. gün içinde yediklerin içtiklerin ve şişkinlik oluyor .
ama yine de 52-53 den 61 e çıkman çok hızlı olmuş .
sağlıkla gelsin bebeklerimiz . veririz o fazla kiloları sonraları. önemli değil.

Ben 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(
alırsın canım . şu günler bi geçsin alırsın.
bulantıların senin de geçmedi sanıyorum. benim de geçmedi hala.
neden bu kadar uzun sürdü anlamış da değilim.
3 ayda biterdi oysa
ben kilo vermedim . ama kilo da almadım.
hala 53 kilodayım.

alırsın canım . şu günler bi geçsin alırsın.
bulantıların senin de geçmedi sanıyorum. benim de geçmedi hala.
neden bu kadar uzun sürdü anlamış da değilim.
3 ayda biterdi oysa
ben kilo vermedim . ama kilo da almadım.
hala 53 kilodayım.
Canim kız çocukları bazan 9 ay sürüyormuş benimde kız teyzesi inş o kadar sürmez :-(

hoş geldin canım .
oğlun olacakmış okudum.
kızın da varmış. maşallah bi kız bi oğlan harika vallahi
çok sevindim.
hızlı kilo almışsın.
dikkat etmelisin.
doktor kontrolun akşamdı senin.
belki 1,5 kilo kadar fazla çıkmış olabilirsin. gün içinde yediklerin içtiklerin ve şişkinlik oluyor .
ama yine de 52-53 den 61 e çıkman çok hızlı olmuş .
sağlıkla gelsin bebeklerimiz . veririz o fazla kiloları sonraları. önemli değil.
Sagol canimm evet cok hizli oldu bende anlamiyorum cevremdeki kimse anlamiyor duyan sasiriyor o kadar yemiyorum cunku ama nasil kilo aldigumi midem bulaniyor bulandikca tuzlu atisturiyorum dra da soyledim onun etkisi olabilir mi diye hatta sekere bakti idrarda kanda temiz cikti cok sukur simdi yesilik aldim midem bulandikca aciktikca aksamsan sonra falan tuzlayip yiyorum bakalim ins. Almam bu ay.. kizimda da almistim cok kilo verebilmistim hemde 10 gunde ama bunda da oyle olur mu bilmem bide top gibi bi hamis olmak istemiyorumm :mad:

Ben 13. haftamdayim. 3 kilo almis bulunmaktayim.normal mi sizce kızlar. midem çok kötü çok bişey yiyememe rağmen kilo alıyorum:110:

Merhaba ben yeni üye oldum. 17. Haftaya basladim bugün, kanamalı ve yatakta geçirdiğim hamileligimde 1,5 kilo aldım daha. Biraz tontis başladığım da dikkat etmeye çalışıyorum. Insallah her şey yolunda gider...

41 ile cok zayıf hamile kaldım 11 haftalıkken 44 tüm suan 13 haftalığım bilmiyorum henüz perşembe günü yazarım inş çok kilo alırım :)

15. Haftamdayım 3,5 kilo aldım. Doktorda bir,iki kilo daha fazla çıkıyorum, sanırım kışlık kıyafetler ve botlar yüzünden, birde randevum akşam saatinde oluyor onunda etkisi vardır.

Kızlar bennn geldim. Ne zamandır bakamıyorum size yogunluktan.
Bende bugün 17+2 yim daha 1 kilo almışım. Çok mide problemi yaşadım.
Mide bulantısı değilde yanması, gegirme, hazımsızlık felan işte. Dogru düzgün bişey yiyemedim.
inşallah besleyebiliyorum dur bebegi. Oğlumda ilk 2 ayda 4 kilo almıştım. İştahım yerindeydi.
12. haftada erkege benziyo demişti hem kendi doktorum hemde ikili testi yaptırdıgım doktor.
Ondan sonra gitmedim daha (doktor 6 hafta sonra gel demişti) bu cumartesi gidicem bakalım hem testimizi
göstericem hemde cinsiyetimizi ögrenicez Allahın izniyle.

Back
X