- Konu Sahibi cimcimenaz
1.5 kilo aldim.15 haftamdayim...ama acayip gobegim cikti....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım .En fazla kiloyu ben almisim bu topikte hamilelikten once 52 53 arasiydim bugun dr kontrolum vardi 61 olmusum.. sadece son bir ayda 4 kilo almisim haftada bi kilo almisim dr kizdi nerdeyse dikkat et dedi cokta yemiyorum sanki ama yemesem bu kilolar olmazdi herhalde..??? Napcam bilmiyorum artik biraz kismak lazım
yani benim de öğlenden sonra acayip karnım büyüyor1.5 kilo aldim.15 haftamdayim...ama acayip gobegim cikti....
alırsın canım . şu günler bi geçsin alırsın.Ben 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(
Canim kız çocukları bazan 9 ay sürüyormuş benimde kız teyzesi inş o kadar sürmez :-(alırsın canım . şu günler bi geçsin alırsın.
bulantıların senin de geçmedi sanıyorum. benim de geçmedi hala.
neden bu kadar uzun sürdü anlamış da değilim.
3 ayda biterdi oysa
ben kilo vermedim . ama kilo da almadım.
hala 53 kilodayım.
ay öylemiymiş. benim erkek demişti ama . hadi bi ihtimal kız olabilir belki benimki. 4 martta gideceğim tekrar .Canim kız çocukları bazan 9 ay sürüyormuş benimde kız teyzesi inş o kadar sürmez :-(
Sagol canimm evet cok hizli oldu bende anlamiyorum cevremdeki kimse anlamiyor duyan sasiriyor o kadar yemiyorum cunku ama nasil kilo aldigumi midem bulaniyor bulandikca tuzlu atisturiyorum dra da soyledim onun etkisi olabilir mi diye hatta sekere bakti idrarda kanda temiz cikti cok sukur simdi yesilik aldim midem bulandikca aciktikca aksamsan sonra falan tuzlayip yiyorum bakalim ins. Almam bu ay.. kizimda da almistim cok kilo verebilmistim hemde 10 gunde ama bunda da oyle olur mu bilmem bide top gibi bi hamis olmak istemiyorummhoş geldin canım .
oğlun olacakmış okudum.
kızın da varmış. maşallah bi kız bi oğlan harika vallahi
çok sevindim.
hızlı kilo almışsın.
dikkat etmelisin.
doktor kontrolun akşamdı senin.
belki 1,5 kilo kadar fazla çıkmış olabilirsin. gün içinde yediklerin içtiklerin ve şişkinlik oluyor .
ama yine de 52-53 den 61 e çıkman çok hızlı olmuş .
sağlıkla gelsin bebeklerimiz . veririz o fazla kiloları sonraları. önemli değil.