• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

Ben 16. Haftaya girecem 4 kilo aldim cok mu sizce ama benim hic bulantim kusmam olmadi hep istahim acik:KK61:

Ben 16. Haftaya girecem 4 kilo aldim cok mu sizce ama benim hic bulantim kusmam olmadi hep istahim acik:KK61:
canım bulantının olmasından iidir dua et yokmuş:KK61:doktorum sey diodu karbonhidratlı yiyeceklerden pasta börek vs uzak dur. makarna yeme çok istersen ev makarnası(erişte) tercih et. pirinç pilav yerine bulgur pilavı tercih et. yağlı tahıllardan(badem, fındık vs.) gün içinde bir avuç ye. kilon çok fazlaysa bunları uygula istersen.

Bende 14 cü haftadayim ve neredeyse 5 kilo almisim:KK23: en cok kiloyu ilk haftalarda aldim asiri derecede eksimem vardi onu bastirmak icin hep birseyler yiyordum kilolar geldi eksime yavas yavas azaliyor :KK12: Simdi yürüyorum ve biiklet fln sürüyorum patlarim böyle kilo almaya devam edersem :KK61:

Bende 63 ile hamile kaldım 17.haftada 70 i gördük diyete girdim tabi hamilelere uygun bir diyet 69 um şimdilik tabi tansiyon da biraz yüksek çıktı tuzu kestim tamamen.

Hamilelikten önce 50'ydim 15. haftamdayım 55 oldum. İştah patlaması yaşıyorum resmen :)
Çok hızlı gidiyorsun canım daha şimdiden 5 kg çok fazla. son aylarda kilo artışı daha fazla oluyormuş böyle gidersen kaç kiloyla girersin doğuma?
Dr lar ilk 3 ay hiç kilo artışı bklemiyor bile. Sonraki aylarda da ortalama 1-2 kg almak gerekiyormuş

Henuz kilo almadim kizimdada son 3 ayimda zorla yiye yiye 8 kilo almistim..

Bende 63 ile hamile kaldım 17.haftada 70 i gördük diyete girdim tabi hamilelere uygun bir diyet 69 um şimdilik tabi tansiyon da biraz yüksek çıktı tuzu kestim tamamen.

nasıl bir diyet canım, bana doktorum henüz bişey demedi ama ben de diyet istesem iyi olacak çok hızlı kilo aldım

Çok hızlı gidiyorsun canım daha şimdiden 5 kg çok fazla. son aylarda kilo artışı daha fazla oluyormuş böyle gidersen kaç kiloyla girersin doğuma?
Dr lar ilk 3 ay hiç kilo artışı bklemiyor bile. Sonraki aylarda da ortalama 1-2 kg almak gerekiyormuş

ben de farkındayım hızlı kilo alıyorum ama kendimi durduramıyorum, bir de ben çok iştahsız biriydim şimdi iştahım arttı ve yemek yemek çok güzel geliyor, durduramıyorum ki kendimi :KK42:

73 den 78 e yükseldim 4 ayda ilk hamileliğimde 23 kilo almıstım ama sonraki 1 senede 62 ye düsmüstüm ins bu da oyle olur

nasıl bir diyet canım, bana doktorum henüz bişey demedi ama ben de diyet istesem iyi olacak çok hızlı kilo aldım

ben de farkındayım hızlı kilo alıyorum ama kendimi durduramıyorum, bir de ben çok iştahsız biriydim şimdi iştahım arttı ve yemek yemek çok güzel geliyor, durduramıyorum ki kendimi :KK42:
kadınlar klübünde buldum listeyi götürdüm doktor okey yap dedi :) hamilelik boyunca uyacaĞIM liste diye başlığı var ordan bulabilirsin cnm

Kızlar 55 le hamile kaldım şu an tam 58 olmuşum, 16+5 şiz ama göbeğim çok bu 3 kilo da sadece göbeğimde. Göbek 5 aylık gibi duruyo gazımda yok, sizce neden böyle?

54 ile hamile kaldım şu an 58 olmuşum. Tam 16 haftalık gebeyim. 4 ayda 4 kilo almışım demek ki :=)
İnşallah bu şekilde gider.

Merhabalar ya ben 19. Hafta içindeyim hiç bulantım kusmam olmadı öle çok iyi geçiyo ama kilo alıyorum 4-5 kilo aldım

Back
X