- Konu Sahibi cimcimenaz
17. hafta 6 kilo aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogum tarihimiz ayniymis cnm...bennde kilo olarak iyi gidiodum.bu hafta hizlanfi.3.5 kilo aldim.17. hafta 6 kilo aldım
canım bulantının olmasından iidir dua et yokmuşdoktorum sey diodu karbonhidratlı yiyeceklerden pasta börek vs uzak dur. makarna yeme çok istersen ev makarnası(erişte) tercih et. pirinç pilav yerine bulgur pilavı tercih et. yağlı tahıllardan(badem, fındık vs.) gün içinde bir avuç ye. kilon çok fazlaysa bunları uygula istersen.Ben 16. Haftaya girecem 4 kilo aldim cok mu sizce ama benim hic bulantim kusmam olmadi hep istahim acik
kizlar haftalik buraya yazabiliriz kilomuzu takip edebiliriz..ben 16. haftamdayim.2 kilo almis bulunmaktayim
Çok hızlı gidiyorsun canım daha şimdiden 5 kg çok fazla. son aylarda kilo artışı daha fazla oluyormuş böyle gidersen kaç kiloyla girersin doğuma?Hamilelikten önce 50'ydim 15. haftamdayım 55 oldum. İştah patlaması yaşıyorum resmen :)
Bende 63 ile hamile kaldım 17.haftada 70 i gördük diyete girdim tabi hamilelere uygun bir diyet 69 um şimdilik tabi tansiyon da biraz yüksek çıktı tuzu kestim tamamen.
Çok hızlı gidiyorsun canım daha şimdiden 5 kg çok fazla. son aylarda kilo artışı daha fazla oluyormuş böyle gidersen kaç kiloyla girersin doğuma?
Dr lar ilk 3 ay hiç kilo artışı bklemiyor bile. Sonraki aylarda da ortalama 1-2 kg almak gerekiyormuş
kadınlar klübünde buldum listeyi götürdüm doktor okey yap dedi :) hamilelik boyunca uyacaĞIM liste diye başlığı var ordan bulabilirsin cnmnasıl bir diyet canım, bana doktorum henüz bişey demedi ama ben de diyet istesem iyi olacak çok hızlı kilo aldım
ben de farkındayım hızlı kilo alıyorum ama kendimi durduramıyorum, bir de ben çok iştahsız biriydim şimdi iştahım arttı ve yemek yemek çok güzel geliyor, durduramıyorum ki kendimi
Kızlar 55 le hamile kaldım şu an tam 58 olmuşum, 16+5 şiz ama göbeğim çok bu 3 kilo da sadece göbeğimde. Göbek 5 aylık gibi duruyo gazımda yok, sizce neden böyle?[/ benimde ayni canim gobegim cok cikmis