• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

Bugun 37+0 oldu bebegim.doktor bugun catı muayenesi yapti ve karnim cok kasildi bu kasilma bebegin kilo olcumunu etkiler mi ,yaklasik bir hafta oncesinde bebegimin kilosu bugunkunden daha fazlaydi(farkli makine ve farkli doktordu muayeneleri yapanlar)
Merhabalar bende hamileliğimin 38. Haftası içerisindeyim. Ayrıca Biyomedikal teknikkeriyim. Hastane cihazlarının Bakım onarım ve kalibrasyonundan sorumluyum. Cihazım markası, ölçümlerindeki ALINAN çap ve kalibrasyonları bu Tür hesaplamaları etkiler. Bebişinizin kilosunu +- 200-300 gram olarak düşünün. Bazen doktorun aldığın Ölçüm noktasının milimetrelik sapması bile size verdiği Değeri değiştirebilir.

ben p.tesi sezaryanla doğum yapacağım toplam 15 kg aldım çokkk korkuyorum doğumdan umarım şu korkuları yenip sağ salim bebeğimi kucağıma alabilirim.... ve sonra inşalllah kilolara veda edebilirim....

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......
Bende 8 8ağustosta sezeryanla dogum yaptm 56kilo ile basladim gebelige. 18kilo almistim simdi 65kiloyum bebegim 3500gr dogdu.hastaneden eve gelince tartildigimda nerdeyse hic gitmemis gbiydi kilolarim cok moralim bozulmustu ama sonrasinda sislikler inmeye basladi saglik ocaginda ebemizde emzirdikce daha cok zayiflarsin dedi umarim kalan kilolari kisa zamanda verebiliriz.

20 ağustosta sezeryanla bebeğim 3770 gr doğdu.hamileliğim boyunca 12 kg almıştım,hastanede 2 gece kaldım eve geldiğimde 8.5 kg gitmişti.bikaç gün içinde 2.5 kg daha gitti.geriye 1 kg kaldı derken geçen gün baktım 2 kg daha gitmiş:KK73: 67 ile hamile kalmıştım şuan 66 yım:cool: bunu neye borçlusun derseniz,gebelik şekeri çıktığı için son 3.5 ayımı hayatımda beslenmediğim kadar sağlıklı ve düzenli beslenmiş olmama borçluyum.

Back
X