• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

Kızlar, ilk 3 ay cok bulantım vardı. Hic kilo almadım bulantım biter bitmez 3 kilo aldım:) 18+6 dayım.

Aldığınız yani almadığınız kiloları görünce moralim bozuldu 58 kiloyla hamile kaldım 20. Haftamdayım 66 kiloyum :((

Karar verdim bugünden itibaren dikkat edicem. Yoksa doguma kadar top olup yuvarlanirım ..

Birazzda bunye meselesi galiba ekmek cok tuketmemeye calisiyrum bende dikkt ediyorum ama aliyorum nedense..4 yasinda kizim var onda 24 kilo aldm yine oyle olsun istemi y orum gidishat onu gosteriyo herhalde

22 haftalik hamileyim 8 kilo aldim bugun kontrolde bebisim 560 gramboyuda 27.2 cm cikti ama suyumun fazla oldugunu soylendi korktum biraz

23+3 üm tam 10 kilo aldım en çok şişen benim sanırım.52 hamile kaldım 62 kiloyum.ama göbeğim çok çıkmadı kimse 6 aylık demiyo

çok bulantılarım ve kusmalarım olmasına rağmen 5 ayda 5 kg aldım.bu kşlonun çoğunu göğüslerden aldım sanırım şimdiden patlIycak gibiler:)))Ama bende gebelik tiroidi çıktı doktorum kilo alımın bu yüzden dedi.normalde bu kadar kusmaya kilo vermem gerekiyordu aslında.ama dikkatli besleniyorum fazla kilo almamak için

Kızlar 55 le hamile kaldım şu an tam 58 olmuşum, 16+5 şiz ama göbeğim çok bu 3 kilo da sadece göbeğimde. Göbek 5 aylık gibi duruyo gazımda yok, sizce neden böyle?
bu topik iyi olmuş kilomu hatırlamam konusunda 16+5te 58 mişim 21+3 oldum 60 kiloyum toplam 5 kilo almışım. Sadece göbeğim çok çıkıyor başka hiçbiryerim kilo almadı.

Back