en zevkli dönemler istediğini alıyorsun ama herkes çok giymez alma diyor..sanada diyorlar mı hevesim kırılıyor
Aynen bana da diyorlar. Mantikli dusununce haksiz da degiller esasen ama heveslerimin de onune gecmek cok istemiyorumbenim asil onem verdigim seyler kiyafetten ziyade diger buyuk ihtiyaclar. Onlar eksiksiz ve diledigim gibi olsun da kiyafeti cok da onemli degil.
Bi de bunlar var :)
agustos gelse de iclerini dolu gorsek yaa
Insallah canim. Evet genellikle uzun kollu ama ince tercih ediyorum.Agustos bebegi olacak oglum ama sonucta anne karnindan sonra adaptasyon sureci daha rahat ve sikintisiz oluyor ince, uzun kollularla. Agustosta dogan 2 tane yegenim var. Tecrubelenmisim farkinda olmadanBir de 0-3 aydan ziyade 3-6,6-9 almaya calisiyorum.
inş yeterbebek odası yapmayı düşünüyor musunuz peki??
Ne guzel olmus burasi...
ben de ilk defa bugun birkac zibin aldim ama yaz diye yarim kollu almistim bundan sonra uzun kollu alayim madem....
Ne guzel olmus burasi...
ben de ilk defa bugun birkac zibin aldim ama yaz diye yarim kollu almistim bundan sonra uzun kollu alayim madem....
Evet yapacagim kismet olursa. Yatak odama park yatak koyacagim ilk aylar icin. Ama odasi da hazir olacak insallah. Okula baslayana kadar kullanabilecegi bisey almayi tasarliyorum.
Bi de bunlar var :)
agustos gelse de iclerini dolu gorsek yaa
bende büyüyen beşik istiyorum ama etrafımdakiler gerek yok kullanmıyor filan diyor park yatak yeter 3yaşına kadar diyorlar..tam karar vermişken aklımı karıştırıyorlar
Kıyafetlerin çok güzelmiş maşallaahhh güzel günlerde giysin inşallaaaahhh
Ben de duyuyorum ayni seyiama ablam iki cocuk buyuttu tek bir buyuyebilen karyola Ile Valla ben buyuyen karyolali alacagim oda takimini. Cooookkk begendigim baska bisey cikarsa belki dusunurum fikir degistirmeyi.
şuan için benimde öyle bi fikrim var bakalım ne olacak..taşınma gibi bi durumumuz da var tam hamilelik zamanıilk zamanlar içinde sepet beşik düşünüyoruz görümcemde vardı onu kullanacaz
Zor olur bu halde tasinmak,Allah kolaylik versin.
Sepet besiklere bayiliyorum ben ama kullanim omurleri cok kisa diye uzak duruyorum. Kullanilabilecek halde varsa elinizde keyfini surun,cok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?