- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Kizlar merhaba nasipse bende agustos annesi olcm doktorum 18ine gun verdi sezeryan olcam ben korkmaya basladim halbuki ilkide sezeryan olmustum ameliyat olayi bni cok geriyo sezeryan olcaklar siz neler yapiyosunuz nasil sakinlestiriyosunuz kendinizi ..
Eminim kızlar mukus aynı ama kahverengi dün çatı oldum 1 parmak açıklık var dediler akşamına lekelenme oldu bugün de nişan geldi sancılar çıktı dün Nstde ama düzenli değilmiş 100e vurdu sancılar ama geri gönderdiler kızlar bana verilen nasihatlar sizin de kulağınız da küpe olsun
- KANAMA OLURSA
- SU GELİRSE
- SANCI OLURSA
MUTLAKA GEL.
ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN KİZLAR 38+4TE NİSAN GELDİ BİLGİLENMEK İSTEYEN OLABİLİR.[/QUOT
Hadi hayırlısı canım.inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
merhaba cnm hiç korkma içini ferah tut bnm bebişim 34.haftada doğdu 2 gün ciğer geliştirici tedavi uygulandı allaha şükür doğunca kucağıma aldım bebişimi inş seninkide öyle olurHaklisin ama öyle bi korkuttular ki yok iste haftasından geride diye insan olur olmaz korkuyor . Benim kardeşimde geçen hafta doğum yaptı o da 35. Haftasında sezeryan doğum yaptı . Bebegin küçük olmasını bahane ettiler . Şuan da bebeği sağlıklı fakat kuvezde yatıyor allah şifa versin . Oda Çok üzgün kendisi evde bebek hastanede çok üzgün . Dualarımız onunla olsun İnşaAllah . Kardeşimi duyunca benim bebegimde küçük acaba sezeryan yaparlar mi diye kuşku kaldı içimde
Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel kurtulmuşsun bebişine kavuşmuşsun epidural doğumu geciktiriyormuKizlar anca firsat bulup yazabiliyorum kusura bakmayinayin 29'unda oglen 12 gibi suyum geldi biliyorsunuz, gece 12'ye kadar ara ara nst'ye baglanarak sanci ve acilma bekledik ama cok yavas ilerledi o surec, sadece 2,5 cm acilmam oldu doktorum da daha fazla beklemek istemeyip, gece 12'de suni sanci vermeye basladi.
Sabah 4 civari epiduralim takildi, o saate kadar sanci cektim anlayacaginiz6:30 gibi doktorum geldi, 7 gibi dogumhaneye alicam seni, ne kadar hizli doguracagin sana kalmis dedi, 7:30 da bebegim kucagimdaydi
Sabaha kadar cok cektim, basta epidural de cok fazla uyusturmadi cunku ilave ilac verdiler falan ama hepsi gecti simdinormal dogumdan korkan arkadaslar korkmasinlar, inanin bebegi kucaginiza alinca hepsi geciyor
Bu arada o kafayla, soz verdigim gibi herkese dua ettiminsallah kabul olur, herkes saglikla bebegine kavusur
Opuyorum hepinizi
Allah analı babalı büyütsün canım normal mi oldu nasıldı doğum sürecicnmmm çkk sevindim hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün yavrunu ne güzel kavuştun bebişine.bn daha doğuramadım çkk stres oluyorum artıkk gelsin bebişimm
Nişan nasıl birşey canımEminim kızlar mukus aynı ama kahverengi dün çatı oldum 1 parmak açıklık var dediler akşamına lekelenme oldu bugün de nişan geldi sancılar çıktı dün Nstde ama düzenli değilmiş 100e vurdu sancılar ama geri gönderdiler kızlar bana verilen nasihatlar sizin de kulağınız da küpe olsun
- KANAMA OLURSA
- SU GELİRSE
- SANCI OLURSA
MUTLAKA GEL.
ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN KİZLAR 38+4TE NİSAN GELDİ BİLGİLENMEK İSTEYEN OLABİLİR.
cnmm ben daha doğuramadım malesef ama ağzıdan bal damlıyo içine doğdu heralde benm doğumda yaklaştımı neAllah analı babalı büyütsün canım normal mi oldu nasıldı doğum süreci
Kizlar merhaba nasipse bende agustos annesi olcm doktorum 18ine gun verdi sezeryan olcam ben korkmaya basladim halbuki ilkide sezeryan olmustum ameliyat olayi bni cok geriyo sezeryan olcaklar siz neler yapiyosunuz nasil sakinlestiriyosunuz kendinizi ..
Benimde ilk gebelik banada sezeryan dediler ve p.tesi gunumu verecekler ama ben cok korkuyorum hic bilgimde yok allah yardimcim olsun bilen bir buyugumde yok yanimda
İnşaAllah dediğin gibi olur .merhaba cnm hiç korkma içini ferah tut bnm bebişim 34.haftada doğdu 2 gün ciğer geliştirici tedavi uygulandı allaha şükür doğunca kucağıma aldım bebişimi inş seninkide öyle olur
benimde ilki sezeryan oldu çok da rahat olmuştu ama spinal sezeryan anestezi değil yine de ben de geriliyorum bile bile gitmek korkutuyor beni hani normal doğum aniden habersiz daha iyi geliyor bana:)
Yok canim bence ikinabilme yetisini kaybedip etmeme tamamen anestezi uzmaninin basarisi. İlacin dozunu o ne kadar guzel ayarlarsa sen o kadar kolay dogum yapabiliyorsunAllah analı babalı büyütsün canım ne güzel kurtulmuşsun bebişine kavuşmuşsun epidural doğumu geciktiriyormu
Canım sivilce ve kaşıntı karnında mi oluyor ??arkadaşlar bede bugün hafif kaşıntı ve kaşıdığım yerlede sivilce gibi küçük izler oluştu.pazartesi dokora gieceğim ama belki yaşayanınız vardır aranızda sormak istedim.gebelik kaşıntısı mı alerjimi bilemiyorum.karaciğer hastalığıda oluyormuş gebelikte ama beliritiler pek ona uymuyor.
şuan karın ve göbek çevresnde ama belimdede var çok değil ama kaşıdığm yerlerde çkıyorCanım sivilce ve kaşıntı karnında mi oluyor ??
Telaş yapma canım benim de var kaşıntı karnının büyüyerek catlamasindan kaynaklanıyor . Sivilceye gelirsek son haftalarda normal . Şöyle anlatayım benim doktordan duyduğum kadarıyla karnım üst tabakası inceliyor ve içerdeki amnion sıvısı alerji yapıyor . Bundaşuan karın ve göbek çevresnde ama belimdede var çok değil ama kaşıdığm yerlerde çkıyor
Bende oldu canim, safra kesesi enzimlerime bakildi. Normal cikinca hamilelik alerjisi dedilerarkadaşlar bede bugün hafif kaşıntı ve kaşıdığım yerlede sivilce gibi küçük izler oluştu.pazartesi dokora gieceğim ama belki yaşayanınız vardır aranızda sormak istedim.gebelik kaşıntısı mı alerjimi bilemiyorum.karaciğer hastalığıda oluyormuş gebelikte ama beliritiler pek ona uymuyor.