Allah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin . Bi solukta kurtarsin canım . Sıcakta bu haller hic çekilmiyor gerçekten .canım çok saol bilgi için.benim çatlak yok henüzde kaşıdıktan sonra sivilce oluşuyor ama çok aşırı değil şuan gecede uyudum aşırı rahatsız etmedi arada kaşntı oluyor.dediğin gibi alerjik bir durum oabilir.bakalım yarın dktora kntrolüm var ne diyecek.
Amin canım sağlıkla inşallah.Senin kaç haftalık yaklaştımı doğum?Allah bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin . Bi solukta kurtarsin canım . Sıcakta bu haller hic çekilmiyor gerçekten .
Canim bugunde kasiklarimda ve belimde agri var 10 dakikada 3-4 kez oluyor anlamadim birseycanim ne yaptin geceden bu yana varmi durumunda bi gelisme
canim bende ilk bebek oldugu icin tecrubesizim ama dogum sancilari olmasin.konustunmu doktorunlaCanim bugunde kasiklarimda ve belimde agri var 10 dakikada 3-4 kez oluyor anlamadim birsey
Bendede ilk gebelik canim ben doktoru aradim doktor simdilik o kadar ciddi degil dedicanim bende ilk bebek oldugu icin tecrubesizim ama dogum sancilari olmasin.konustunmu doktorunla
Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin hayirli dogumlar insallahBende geçen pazartesi doktora gitmiştim sezeryan tarihim belli oldu.Ağustos 21 İpeğim gelecek hayırlısıyla.
anladim cnm seninde zaman yaklasmis hepimiz icin hayirli dogumlar insallahBendede ilk gebelik canim ben doktoru aradim doktor simdilik o kadar ciddi degil dedi
Amin canim sag saglim kucagimiz alalim bebislerimizianladim cnm seninde zaman yaklasmis hepimiz icin hayirli dogumlar insallah
canım doktorunu ara istersen,hayırlı doğumlar diliyorum.güzel haberlerini alırız inşallah.Kizlar bu dogum sancisi galiba 5 dakikada 1e indi
Kizlar bu dogum sancisi galiba 5 dakikada 1e indi
Benim de 36 +3 nasipse 26 günümüz kaldı ..Amin canım sağlıkla inşallah.Senin kaç haftalık yaklaştımı doğum?
Maşallah Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşalah canım.benimde ilk başta miyom dan dolayı çok riskliydi sonra oğlum büyüdü miyom küçücük kaldı çok şükür hatta itmiş miyomu.son haftalarda serviks kısalığı çıktı sonraki kontrollerde oğlumla onuda atlattık çok şükür. şuan geldik 38.haftaya ama yinede bebişim ne kadar içerde gelişmini tamamlarsa, doğunca o kadar dayanıklı olur diye düşünüyorum.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı.Benim de 36 +3 nasipse 26 günümüz kaldı ..ama tabi bizim sıkıntılı geçti hep şuan da da öyle geçiyor allah tan erken doğum riskimiz vardı çok şükür atlattık . Bebek doğum yoluna girmiş dediler altta olduğu için heran doğum yapabilirim . Artik riskte olmadığı için oğlumuzu 4 gözle bekliyoruz . .
Benim de 36 +3 nasipse 26 günümüz kaldı ..ama tabi bizim sıkıntılı geçti hep şuan da da öyle geçiyor allah tan erken doğum riskimiz vardı çok şükür atlattık . Bebek doğum yoluna girmiş dediler altta olduğu için heran doğum yapabilirim . Artik riskte olmadığı için oğlumuzu 4 gözle bekliyoruz . .
Tesekkur ederim canimcanım doktorunu ara istersen,hayırlı doğumlar diliyorum.güzel haberlerini alırız inşallah.
Bekliyoruz daha doktor vakit var diyorOooww bekleme lütfen hemen hastaneye git çocuk yolda gelmesin sonra :)
belden ilaç veriliyor evet ama bir sefere mahsus iğne yapılıyor.Sanırım epiduralde bir aparat takılıp daha sonra da oradan ağrı kesici felan veriyorlarmış genelde spinal tutmazsa epidural yapılıyormuşP.tesi konusulacak sezeryan nasil hangi sekilde yapilacak diye bu spinal denilen belden ilac verilmesi o mu oluyor birde epidural diye bisey duydum o ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?