Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e dün çıktık canım.doğum sezaryanla gerçekleşti şimdi toparlanmaya çalışıyoruzhayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun!evdemisiniz dogumun nasildi?
Allah yardıncın olsun canım çok az kaldı bir tık daha sabır sonra Allahın izni ile hep yanında olacak tatlı bebişincnmmm çkk sevindim hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün yavrunu ne güzel kavuştun bebişine.bn daha doğuramadım çkk stres oluyorum artıkk gelsin bebişimm
Yok tatlım kafasının yarısı kanaldan bile çıktı. O halde 3,5 saat bekledik. Gelmem dedi tutturdukanala mı inmedi cnm senin kızce.geri yukarımı çıktı
Hayırdır canım ne oldukizlar dua edin lutfen!
canım çok saol bilgi için.benim çatlak yok henüzde kaşıdıktan sonra sivilce oluşuyor ama çok aşırı değil şuan gecede uyudum aşırı rahatsız etmedi arada kaşntı oluyor.dediğin gibi alerjik bir durum oabilir.bakalım yarın dktora kntrolüm var ne diyecek.Telaş yapma canım benim de var kaşıntı karnının büyüyerek catlamasindan kaynaklanıyor . Sivilceye gelirsek son haftalarda normal . Şöyle anlatayım benim doktordan duyduğum kadarıyla karnım üst tabakası inceliyor ve içerdeki amnion sıvısı alerji yapıyor . Bunda korkulacak hic bi şey yok . Çoğu bayanlarda oluyor . doğumdan sonra hepsi geçecek merak etme ..
canım hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur?kizlar dua edin lutfen!
Hayırlı olsun canımev
e dün çıktık canım.doğum sezaryanla gerçekleşti şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
Hayırdır canım ne oldukizlar dua edin lutfen!
inşşş cnm yarın kontrol var bakalım belli olcak gidişat ama dünden beri kasılmalar çkkk arttı ağrı yk ama sürekli kasıkma var bakalım hayırlısıAllah yardıncın olsun canım çok az kaldı bir tık daha sabır sonra Allahın izni ile hep yanında olacak tatlı bebişin
nazlı çıktı cnm demekki senin kızçe.aman sağlıkla almışın ya kucağına nasıl geldiği hiçç önemli değil bol bol kokla bebişiniYok tatlım kafasının yarısı kanaldan bile çıktı. O halde 3,5 saat bekledik. Gelmem dedi tutturdu
canim noldu bi sıkıntı yoktur insallahkizlar dua edin lutfen!
hadi hayirlisi cnm Allah gonlune gore versin insallah hayirli dogumlar olsunkızlarrr yarın kontolüm varr nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olcak dua edin bana nolur açılma gerçekleşmiş olsun herşey yolunda gitsinde oğluşumu alayım kucağıma hayırlısıyla
canim ne yaptin geceden bu yana varmi durumunda bi gelismeMerhaba kizlar
Bende son bi kac gundur kasilmalarim artti
Bel agrilarim var ama duzensiz
Dogumum yaklasmis ola bilirmi acaba