ben cati muayenesinden sonra suyum geldi sandim!ama su gelmesi cok farkli birsey,anliyorsun zaten,ustelik az gelmyor ve durarak degil hizli bir sekilde geliyor,ve berrak renkte degil!İçime su serptin teşekkür ederim canım allah senin de yardimcin olsun
Aminnnn gülüm darısı size inşallah rabbim bütün bebişleri korusunAllah bagislasin anali babali buyutursunuz ins
Aminnnn gülüm benim hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallahcanım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aminnnn cnm benim inşallah bi nefeste sende mis kokulunu alırsın kucanahayırlı olsunn cnmm çkk sevindm Allah analı babalı büyütsün yavrunu darısı başımıza
Aminnnn gülüm benim yok cnm sezeryan suyum geldi açılma olmayınca sezeryan yaptılar zaten sezeryan istiyordum ama su gelince denediler ama yinede olmadı cnm sezeryan olduAllah analı babalı büyütsün canım normal mi oldu nasıldı doğum süreci
Aminnnn gülüm benim hepimizin bebişini büyütsün inşallahsaribalim gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun!
Canim ben her gik dediginde veriyorum simdilik. Cok yorucu biliyorum ama sut ancak boyle artiyor malumkizlar sanirim benim sutum yeterli gelmiyor bende mama takviyesi yapiyorum!insallah sutum kesilmez!doktor her 3 saate bir emzir dedi.ama oyle guzel uyuyorki,bende aglamaya basladiginda veriyorum zaten 4 saati gecmiyor!siz saati nasil ayarliyorsunuz?yoksa aglayincami mama veriyor yada emziriyorsunuz?
benim istahimda yok,yemek yiyemiyorum,ve uyandiginda gogusume yaklasyiriyorum agzina aliyor tekrsr uyuyor!doktor oyle oldugunda vucuduna dokun hatta kiyafetlerini cikar dedi vucudu uyarilinca emer diye,bende hasta falan!olur diye kiyafetini cikarmiyorum.insallah emer!yogun bakimda mamaya alismis zor oluyor!olmazsa sut pompasiyle biberona koyup vermeyi planliyorumCanim ben her gik dediginde veriyorum simdilik. Cok yorucu biliyorum ama sut ancak boyle artiyor malum
Usutmez korkma havalar sicak. Benimki de uyuyor ben baya soyuyorum uyandiramazsam. Sonucta sut emmesi usutmesinden daha onemli, usutse de sutun sayesinde atlatir zaten. Cenesinin altini da sev uyuyakalinca, uyaniyorlar oyle debenim istahimda yok,yemek yiyemiyorum,ve uyandiginda gogusume yaklasyiriyorum agzina aliyor tekrsr uyuyor!doktor oyle oldugunda vucuduna dokun hatta kiyafetlerini cikar dedi vucudu uyarilinca emer diye,bende hasta falan!olur diye kiyafetini cikarmiyorum.insallah emer!yogun bakimda mamaya alismis zor oluyor!olmazsa sut pompasiyle biberona koyup vermeyi planliyorum
canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsunarkadaşlar bende perşembe sabahı doğumumu gerçekleştirdim.kızım şu anda yanımda uyanmaya çalışıyor.darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Haklisin ama öyle bi korkuttular ki yok iste haftasından geride diye insan olur olmaz korkuyor . Benim kardeşimde geçen hafta doğum yaptı o da 35. Haftasında sezeryan doğum yaptı . Bebegin küçük olmasını bahane ettiler . Şuan da bebeği sağlıklı fakat kuvezde yatıyor allah şifa versin . Oda Çok üzgün kendisi evde bebek hastanede çok üzgün . Dualarımız onunla olsun İnşaAllah . Kardeşimi duyunca benim bebegimde küçük acaba sezeryan yaparlar mi diye kuşku kaldı içimde37.hafta bebegin gelisimini tamamladigi hafta ve erken dogum diye tabir edilmiyor!2500kilo normal ama dogduktan sonra kilo kaybediyorlar ilk gunlerde benim oglum 2770 dogudu hastaneden ciktigimizda 2540di!sen doktorlara guven onlar elinden geleni yapiyorlar!korkma sakin ol!bende cok paniktim ama alisiyor insan!hayirli dogumlar.
cnmmm çkk sevindim hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün yavrunu ne güzel kavuştun bebişine.bn daha doğuramadım çkk stres oluyorum artıkk gelsin bebişimmarkadaşlar bende perşembe sabahı doğumumu gerçekleştirdim.kızım şu anda yanımda uyanmaya çalışıyor.darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Hayirlisi canim dogum olursa haber ver ilk cocugumda nisan geldigi gun dogum yapmistim ama bu defa lekeli akintinin ustunden sekiz gun gecti bende tik yok.ins benim ilki gibi olur da bugun yarin hayirlisiyla kucagina alirsinKızlar nisanim geldi, dün çatı olmuştum bugün nisan geldi doğum ne zaman olur sizce çok heyecanliymn
canim eminmisin nisan olduguna cati muayenesinden sonrada kanli akinti geliyo demisti arkadaslar ama eger nisansa Allah hayirli dogumlar nasip etsin ay ne heyecanliKızlar nisanim geldi, dün çatı olmuştum bugün nisan geldi doğum ne zaman olur sizce çok heyecanliymn
Nisan gelince hastaneye gitmek gerekmiyor mu . Hem belki çatı muayenesinden kaynaklı bi akıntı olabilir . Doktorunun numarası falan yok mu en iyisi onu araman senin için daha faydalı olur .. İnşaAllah hayırlı doğum yaparsın allah yardımcın olsun ..Kızlar nisanim geldi, dün çatı olmuştum bugün nisan geldi doğum ne zaman olur sizce çok heyecanliymn
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)arkadaşlar bende perşembe sabahı doğumumu gerçekleştirdim.kızım şu anda yanımda uyanmaya çalışıyor.darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?