- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Felsefe grubu ogretmenligi canim
anladım canım benim bölümümde sosyoloji :) formasyon almayı düşünmüyorum alımlardan dolayı hayırlısı olsun bu süreç hepimiz için inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Felsefe grubu ogretmenligi canim
Cnm ben de bu aralar bakamadım derse bugün tekrar başlıyorum ins. Cok yavas ilerliyorum ama en azindan alti günde 4-5 saat calisip dört yüze yakin soru çözmüş oldum bu bile bi başarıdır benim için :) bugunde bi saat calisip 80 soru çözdüm devam edebilirsem yazarim yine yalniz değilsin calismayi ve buraya yazmayi birakmayalim lütfen :)kızlar 2 gündür evde yoktum bugun de oğlum hasta gibi 7,30 da kalktı o yüzden yoktum yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmiş. ama sayfamız hareketsiz rakiplerimiz çalışmaya başladı kızlar.. 2 günüm boşa gitti aslında bakabilirdim de gitiiğim yerde ama neyse. bugun de evde yemeğim yok oğlum inşallah hasta olmaz en azından en az2 saat bakarım inş hadi kızlar çalışma arkadaşı arıyorumm sizler yoksunuz
beni eğitim bilimleri zorluyo cnm konu çalışmaktan teste vakit gelmedi 1 saatte 35-40 soru anca yanlışa dönüp bakmaktan.ama daha iyi olacaz inşallahCnm ben de bu aralar bakamadım derse bugün tekrar başlıyorum ins. Cok yavas ilerliyorum ama en azindan alti günde 4-5 saat calisip dört yüze yakin soru çözmüş oldum bu bile bi başarıdır benim için :) bugunde bi saat calisip 80 soru çözdüm devam edebilirsem yazarim yine yalniz değilsin calismayi ve buraya yazmayi birakmayalim lütfen :)
Hoşgeldin cnm ınş bu sene bitirecezMerhaba arkadaşlar ben de katılıyorum aranıza... 2014 e hazırlandığım için konular konusunda çok fazla eksiğim yok... Yarın itibariyle soru çözmelere devam edeceğim... Tarih mezunuyum ama lanet ediyorum tarihe... tarih netimi sormayın bile Şuanda da sosyoloji okuyorum açıköğretimden son sınıfa geçtim ve formasyon alacağım yarı dönemde... Allahım hepimizin yüzüne gülsün
Son sınav puanım 74
hoşbulduk... yarın hem test çözüp hemde konu videoları izlemeye başlayacağım... artık bitmeli bence de ... daha bebekte yokken bitmeliHoşgeldin cnm ınş bu sene bitirecez
sağol canım ben de senin gibi düşünüyordum ama sonradan fikrim değişti. Yeni mi mezunsun?anladım canım benim bölümümde sosyoloji :) formasyon almayı düşünmüyorum alımlardan dolayı hayırlısı olsun bu süreç hepimiz için inşallah
atandığında yaşayacağın sevinci düşünBenı de aranıza alırmısınız kızlar .... 2015sınavına gırıcem hemen baslamayı dusunuyorum... Ama bırı benı gaza getırsın kıtap onumde calısasım gelmıyor aglıcam
teşekkürler ... umarım çabalarımızın karşılığını alırızHanımlar listemiz güncellendi bu arada
Arada bir ilk sayfa ilk mesaja da bakın derim Önerilen kaynaklar videolar da var.
Listeye katılmak isteyen arkadaşlar lütfen rumuz - bölümü- yaşadığı şehri de yazsın ki ekleyebileyim
Bol çalışmalı günler diliyorum herkese.
Yarın erkenden kalkıp bayılana kadar çalışıyoruz