2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
kızlar 2 gündür evde yoktum bugun de oğlum hasta gibi 7,30 da kalktı o yüzden yoktum yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmiş. ama sayfamız hareketsiz rakiplerimiz çalışmaya başladı kızlar.. 2 günüm boşa gitti aslında bakabilirdim de gitiiğim yerde ama neyse. bugun de evde yemeğim yok oğlum inşallah hasta olmaz en azından en az2 saat bakarım inş hadi kızlar çalışma arkadaşı arıyorumm sizler yoksunuz

kızlar 2 gündür evde yoktum bugun de oğlum hasta gibi 7,30 da kalktı o yüzden yoktum yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmiş. ama sayfamız hareketsiz rakiplerimiz çalışmaya başladı kızlar.. 2 günüm boşa gitti aslında bakabilirdim de gitiiğim yerde ama neyse. bugun de evde yemeğim yok oğlum inşallah hasta olmaz en azından en az2 saat bakarım inş hadi kızlar çalışma arkadaşı arıyorumm sizler yoksunuz
Cnm ben de bu aralar bakamadım derse bugün tekrar başlıyorum ins. Cok yavas ilerliyorum ama en azindan alti günde 4-5 saat calisip dört yüze yakin soru çözmüş oldum bu bile bi başarıdır benim için :) bugunde bi saat calisip 80 soru çözdüm devam edebilirsem yazarim yine :KK66: yalniz değilsin calismayi ve buraya yazmayi birakmayalim lütfen :)

Cnm ben de bu aralar bakamadım derse bugün tekrar başlıyorum ins. Cok yavas ilerliyorum ama en azindan alti günde 4-5 saat calisip dört yüze yakin soru çözmüş oldum bu bile bi başarıdır benim için :) bugunde bi saat calisip 80 soru çözdüm devam edebilirsem yazarim yine :KK66: yalniz değilsin calismayi ve buraya yazmayi birakmayalim lütfen :)
beni eğitim bilimleri zorluyo cnm konu çalışmaktan teste vakit gelmedi 1 saatte 35-40 soru anca yanlışa dönüp bakmaktan.ama daha iyi olacaz inşallah

evet bugun dediğim gibi oldu 2 saat anca bakabildim şu düzen ve istikrar ne illet birşeymişsin. artık kpss çalışma sezonu açıldı kızlar diğer forumlarda millet başladığını yazıyo ha gayret daha iyisine inşallah.bir aylık planımı yaptım doğurmazsam Allah nasip ederse eğitimin diğer yarısını da eylülde bitirmeyi düşünüyorum vakit kaldıkça alan ve gy Allah yardımcımız olsun

Günaydın kızlar dün 4 saat çalıştım olcmeden çoksa soru cozebildim 50 soru .Su konuları bir otursun rahatlarim bugün misafirliğe gidiyorum pek bakamam herhalde iyi çalışmalar

Gunaydin bende dun calisamadim sadece 60 paragraf sorularindan çözdüm bgn calisabilirim ins bebegimi uyuttum basliyorum ins hemen uyanmaz :) aksam yazarim yine

Merhaba arkadaşlar ben de katılıyorum aranıza... 2014 e hazırlandığım için konular konusunda çok fazla eksiğim yok... Yarın itibariyle soru çözmelere devam edeceğim... Tarih mezunuyum ama lanet ediyorum tarihe... tarih netimi sormayın bile :KK48::KK48: Şuanda da sosyoloji okuyorum açıköğretimden son sınıfa geçtim ve formasyon alacağım yarı dönemde... Allahım hepimizin yüzüne gülsün

Son sınav puanım 74 :KK14::KK14:

Merhaba arkadaşlar ben de katılıyorum aranıza... 2014 e hazırlandığım için konular konusunda çok fazla eksiğim yok... Yarın itibariyle soru çözmelere devam edeceğim... Tarih mezunuyum ama lanet ediyorum tarihe... tarih netimi sormayın bile :KK48::KK48: Şuanda da sosyoloji okuyorum açıköğretimden son sınıfa geçtim ve formasyon alacağım yarı dönemde... Allahım hepimizin yüzüne gülsün

Son sınav puanım 74 :KK14::KK14:
Hoşgeldin cnm ınş bu sene bitirecez

merhaba arkadaşlar,ben bişey sormak istiyorum.A kadrolar için yaş sınırı varmıdır ? 32 yaşındayım ve 2015 sınava hazırlanmak istiyorum ama yaş konusunda kafam karışık.

Kızlar önereceğiniz kpss videoları var mı?? Araştırmalarıma göre vatandaşlıkta mustafa dinçdemir'i tavsiye ediyorlar

Benı de aranıza alırmısınız kızlar .... 2015sınavına gırıcem hemen baslamayı dusunuyorum... Ama bırı benı gaza getırsın kıtap onumde calısasım gelmıyor aglıcam o_O:KK4:

Hanımlar listemiz güncellendi bu arada
Arada bir ilk sayfa ilk mesaja da bakın derim :KK39: Önerilen kaynaklar videolar da var.
Listeye katılmak isteyen arkadaşlar lütfen rumuz - bölümü- yaşadığı şehri de yazsın ki ekleyebileyim

Bol çalışmalı günler diliyorum herkese.
Yarın erkenden kalkıp bayılana kadar çalışıyoruz :KK5:

Hanımlar listemiz güncellendi bu arada
Arada bir ilk sayfa ilk mesaja da bakın derim :KK39: Önerilen kaynaklar videolar da var.
Listeye katılmak isteyen arkadaşlar lütfen rumuz - bölümü- yaşadığı şehri de yazsın ki ekleyebileyim

Bol çalışmalı günler diliyorum herkese.
Yarın erkenden kalkıp bayılana kadar çalışıyoruz :KK5:
teşekkürler ... umarım çabalarımızın karşılığını alırız :KK52:

Selam canim benim Mogami Mogami nasilsin tatlim... bende bu yil kpss ye hazirlanacagim oyle bakarken bi baktim seeeennn hadi o zaman kpss ye de birlikte hazirlanalim kuzum.

oo sayfamız hareketlenmiş 2 gündür yoktum derslerde de yokum tabi..doğuma 1 ay kaldı ve artık ne ders çalışasım var ne başka bir iş doğum sonrası da bebeğim izin verirmi çalışmama bilmiyorum oğlum anasınıfına gidecek.düzene gireriz inşallah. galiba doğuma kadar ve doğumdan sonra ilk ay 1 saat çalışsam kardır diyecem bilmiyorum kızlar yaa arada moralim bozuluyo böyle ..

X