- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi Sonnenschein_
yaa çok mutlu oldum çok sağol, yapabileceğimi hissettim yazınla. çalışırsam olacak demek ki. hani bu zamana kadar matematik bize imkansızmış gibi gösterildi ya, elbet çok büyük önyargılarımız var bu yüzden. hiç matematik görmedim, ortaokulda dört işlem bazında sorularda kalmıştım ben ama dediğin gibi en temelden başlarsam anlarsam olacak. antrenmanlarla matematik kitaplarını aldım, 4 tane kitap, dil öğrencileri ya da sözel öğrencileri için yazılmış, bebek matematiği gibi başlıyor, dolu soru çözdürüyor ama sonunda anlıyorsun. 1.kitabı bitirdim, 2. kitabın başlarındayım. 2.kitap da bitince kpssden 10 net yapacak kıvama geliyormuşsun. yine kadınlar kulubunden diğer üyelerin yazdıklarını okuyup da gidip almıştım. benim gibi olanlar için ilk bu kitaplar bitirilmeli. sonra normal kpss kitaplarına geçilmeli. ekimin ortasına kadar bu 2.kitabı da bitirirsem seviyem sınıftaki diğer öğrenciler kadar olur sanırım. bir de matematik özel ders ve etütlere kalacakmışım, öyle dediler, pek bir yetersiz gördüler sanırım
hiç umutsuz olma zaten önyargılar değil mi bizleri yakan sen bırakmazsan matematiği o seni bırakmıyor nankör bir ders de değil çalıştığının karşılığını alıyorsun sonunda bak yapamadığın zaman ben aklına geleyim önceden çok dertlenirdim ne yapacağım bu matematiği matematik olmadan da bir şey olmuyor mutlaka yapmam lazım ama nasıl diyordum sonunda oldu çok kötüydüm bende yılmadım ama olmuyor diyip bıraksam belki şimdi halen daha sızlanacaktım dediğin gibi alan gelmeden halletsen çok güzel olur o yüzden umudunu yitirme o dediğin kitapları biliyorum sıfırdan başlamış çok güzel kitaplar iyi yapmışsın ondan başlamakla tek yapman gereken temeldeki eksiklikleri kapatman sonra varya hoca konuyu anlatınca o kadar iyi anlayacaksın ki bumuymuş dert ettiğim diyeceksin kolay gelecek sana elinden de düşürmeyeceksin matematiği :)