- Konu Sahibi Sonnenschein_
Doğru söylüyorsun ins islerimi bir an önce bitirip baslarim bende :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onu oyalayacak birşeyler bul ya da uyurken calissan her fırsatı değerlendirmek lazım bunu da en iyi sen bilirsin disimizi sikacazYa canim cok sıkkın kizlar oğlum iki uc gündür durmuyo hep agliyo kucaga alisti heralde kucaktan koyar koymaz agliyo uyumamak icin direniyo ders calismayi bırakın evimin işini bile yapamıyorum bu zamana kadar calismadigima öyle üzülüyorum ki en zor zamanlarimda aklim başıma geldi nasıl yapcam ya bu is olmuycak galiba
Kpss olmaz mpss olur yinede çalışmak lazım ama sınav yaparlar benceKızlar 2015 de kpss sistemi değişiyor her kurum kendi sınav sistemine göre alacakmış nasıl olacak bu çalışma peki
bölümün ne canım :)ben de çalışıcam 2015 için bi ara motivasyonum düşmüştü ama artık azimliyimm bırakmıycam
Uc aylik canim ya bu aralar cok huysuz gündüz pek uyumuyo yarim saatde bir bazen on dakikada bir uyaniyo gece iyi uyuyo ama bundan sonra gece caliscam. bu sene kararliyim ne olursa olsun pes etmiycem rabbim yardimcimiz olsun hepimizinCnm oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onu oyalayacak birşeyler bul ya da uyurken calissan her fırsatı değerlendirmek lazım bunu da en iyi sen bilirsin disimizi sikacaz
Felsefe grubu ogretmenligi canimbölümün ne canım :)