2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Hoşgeldin cnm . Basladinmi çalışmaya.
Bu arada bugün hastane isim vardı yarın da var doktorsekerden şüpheleniyorum dedi yarin da kan verecem ınş olmaz bebeğim herseyd n önemli

Bu arada bugün konu bakamadim pek 2 ders saati rehberlik konu 2 ders saati soru çözüm. 4 saati bulabildim.72 açılardan ,12 alandan ama kimse yazmıyor yalnizmiyim yoksa

Iyi geceler arkadaşlar :) sonunda baslayabildm bende calismaya . Ders ders gidiyorum bende turkceyle basladim malum son sinavda baya bi yanlisim çıkmıştı. Iki saat konu calistim sozcukte anlam ve cümlede anlam konuları. 200 de soru çözdüm .Ins hergün en az bu sekilde calismayi planliyorum. Herkese kolay gelsin :)

Merhaba arkadaşlar bugün düne gore daha az calisabildim oğlum pek fırsat vermedi.bir buçuk saat dilbilgisi calistim 100 de soru cozdum karisik konulardan. Ii geceler herkese :)

aynen bende lokumm 2 ders saati rehberlik konu ve 90 soru .30 soru da mat.sanki ben bahane üretiyorum bir gün iyiyim 3 gün kötü bunu nasıl yenbiliriz düzen olmazsa işimiz zor

Valla bilmiyorum ben eskiden de calismayi sevmezdim çabuk sıkılıyorum simdi bir de oğlumdan zaman kalmiyo yoruluyorum gün içerisinde derse başlayınca uykum geliyo :KK43: ama şu ilk günleri atlatirsak gerisi gelir bence konuları bitirdikce calisma azmi gelir. Bir de yarım saat bile olsa hergün mutlaka derse bakmaya caliscam yoksa ipin ucu kaciyo bikac gun bakmayinca tekrar adapte olamiyorum. Ins zamanla oturturuz Stajer06

Ya canim cok sıkkın kizlar oğlum iki uc gündür durmuyo hep agliyo kucaga alisti heralde kucaktan koyar koymaz agliyo uyumamak icin direniyo ders calismayi bırakın evimin işini bile yapamıyorum :KK43: bu zamana kadar calismadigima öyle üzülüyorum ki en zor zamanlarimda aklim başıma geldi :KK43: nasıl yapcam ya bu is olmuycak galiba

Kızlar 2015 de kpss sistemi değişiyor her kurum kendi sınav sistemine göre alacakmış nasıl olacak bu çalışma peki

Ya canim cok sıkkın kizlar oğlum iki uc gündür durmuyo hep agliyo kucaga alisti heralde kucaktan koyar koymaz agliyo uyumamak icin direniyo ders calismayi bırakın evimin işini bile yapamıyorum :KK43: bu zamana kadar calismadigima öyle üzülüyorum ki en zor zamanlarimda aklim başıma geldi :KK43: nasıl yapcam ya bu is olmuycak galiba
Cnm oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onu oyalayacak birşeyler bul ya da uyurken calissan her fırsatı değerlendirmek lazım bunu da en iyi sen bilirsin disimizi sikacaz

Dün yazamadim 4 saat çalıştım toplam 2 ders saati rehberlik konu. 70 soru. Alan 24 soru mat15 soru bir önceki güne göre iyiyim en kötü günüm böyle olsun ne diyeyim

O haber yalanlandi diye duymustum bi gazeteci yanlis anlamis bulent arinc oyle bi durum yok dedi. Hem değişse bile yine ayni konulardan ayni tarz sorular gelecek sonuçta

Cnm oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onu oyalayacak birşeyler bul ya da uyurken calissan her fırsatı değerlendirmek lazım bunu da en iyi sen bilirsin disimizi sikacaz
Uc aylik canim ya bu aralar cok huysuz gündüz pek uyumuyo yarim saatde bir bazen on dakikada bir uyaniyo gece iyi uyuyo ama bundan sonra gece caliscam. bu sene kararliyim ne olursa olsun pes etmiycem rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

X