2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben 4 ayda dedim tamam evlenelim kabul diye, sen baya sabretmişsin yani tebrikler
yok canım biz 3 ayda karar verdik evlenme teklifinide aldım
Gerçi kandırdı beni o anda hala neler dedi nasıl kabul ettim hatırlamıyorum yüzüğü takınca aa evlencem dedim
ama işte okul iş güç aile derken bekliyoruz

Ohh ohh yandan Gelincik adayı seni de tanıyalım biraz, çeyiz alışverişleri başladı mı sende de

25 yaşındayım,İstanbuldayım, inşaatcıyım, şantiyede çalışıyorum..Sevgilimle de şantiyede tanıştık.. 10 aylık bir ilişkim var..erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım,o da benim ablamla tanışabildi henüz..Ocak , şubat gibi tanışmaya gelecekler kısmetse..3 gün önce babama erkek arkadışımı anlattım, aile olarak şokta herkes Çünkü ters bir yapısı vardır babacığımın ..Nasıl oldu ben bile anlayamadan patır patır anlattım herşeyi, deli cesareti geldi sanırsam Bu arada çeyize dair pek bişeyim yok, ilk ev eşyamızı sevgilim hediye etti..1 adet arçelik tost makinem var (reklamımı da yaptım)

şantiye miii yapmıycaktın bunu gelincik en hassas yerimden vurdun beni
benimkinden artık aşkım ama şantiye aşkım bugün beton var aşkım dur şu projeyi incelenmem lazım laflarını duymaktan daraldım şantiyenin bittiği gün dinamitle yerle bir edicem her yeri

Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicaz artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canim

owww, susayım ben o zaman,şantiye zevklidir yahu, şantiye tozu yutan bırakamaz . Bende betoncuyum fena beton dökerim ..Senin neden garezin var bizim ekmek kapımıza

Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicak artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canim

Allah nasip etsin yeterki, sağlımız yerinde olsun, mutlu olalımda herşey hallolur ..Ne güzel işte başlangıçtan, sonuca hep birlikte gideriz..

Woww şantiyede aşk başkaymiş demekki ben de yeniyim canim hazirlanicaz artik hep birlikte. Bizimde aileler henuz tanismadi, zamanla hepsi olur nasipse ama ceyize ufaktan basla sende canim

Yeniyiz derken greenandblue ve beni kastettim. Mutluhatunumuz baya eski ceyiz konusunda

owww, susayım ben o zaman,şantiye zevklidir yahu, şantiye tozu yutan bırakamaz . Bende betoncuyum fena beton dökerim ..Senin neden garezin var bizim ekmek kapımıza
valla ne projelerden bişey anlıyorum nede yaptığı hesaplardan üstüne bide dalga geçiyo benimle benim garezim olmasında kimin olsun

Yeniyiz derken greenandblue ve beni kastettim. Mutluhatunumuz baya eski ceyiz konusunda
ayy böyle söyleyince kendimi baya yaşlı hisettim ama en küçüğünüz benim

Sende haklısın , uyuz bir durum tabii En yaşlınız benim sanırsam

Hımmm ..Nasıl olsa çevrelerimiz farklı, çalarız izninle
tüm fikirlerim sizlerin olsun tepe tepe kullanın
siz ne güzel aynı sektörün içindesiniz bizde konu iş olunca ikimizde aptallaşıyoruz aşkım bu ne bu ne diye sorup duruyoruz açıklamalarımız hazır tabi anlayan yok

teşekkür ederim Sizin sektörünüz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…