Harika fikir, bu iş sende ozamanayyy evet hatta topiğimiz gelinleri olarak ilk mesajı düzenlerim kimin çıkma tarihlerimizi tahmini söz nişan tarihlerimizi bi,le yazabiliriz :) beraber gün sayarız :)
ilk tarihleri senden alıyım o zaman :)Harika fikir, bu iş sende ozaman
Ozaman herkes kisa bir ozgecmiste versin dimiiiiilk tarihleri senden alıyım o zaman :)
kızlarda yazar topluca düzenlerim :)
Ayyyyy:)Ozaman herkes kisa bir ozgecmiste versin dimiiii
Ben Sevilay, 26 yasimdayim. Elektronik mühendisiyim, satinalma uzmani olarak calisiyorum. Trabzonluyum veee hayatimda ilk defa evlilik hayalleri kuruyorum.
Tanisma tarihimiz: 10 mayis
Tahmini söz tarihimiz : Ekim sonu
Tahmini nisan tarihimiz : Kasim sonu
Evlilik tarihimiz: Nisan'in 2. Haftasi (kesin gibi)
Askla kalin gelincikleeer
hehe iyiymiş işte ben öyle birikim yapamıyorum ya :) sorun orda galiba :) ama yavaş yavaş bazı şeyleri alıyoruz ya.birazcık zorlayınca oluyo aslında canım babamın verdiği harçlıklarla taksit bile ödedim ben :)
babama sorsak hala çeyiz için kredi çekicem der şaşkınımıın dünyadan haberi yok ki:)
güzel olcak herşey :)hehe iyiymiş işte ben öyle birikim yapamıyorum ya :) sorun orda galiba :) ama yavaş yavaş bazı şeyleri alıyoruz ya.
olur yazın tabi ama benim düğün tarihi belli değil daha .güzel olcak herşey :)
ilk mesajı düzenliyoruz canım istersen senin bilgilerinide yazalım :)
tahmini tarihleri yazdık canım bi tanışma tarihimiz kesin :)olur yazın tabi ama benim düğün tarihi belli değil daha .
Tamam tatlım artık sende daimi gelinciklerimizdensin senide ekliyorum :)Kızlar beni de yazın, ben de istiyorum ama hiçbir şeyim belli değil
Tanisma tarihimiz: 9 Mayıs 2013 (Aslında tanışma tarihimiz 2012 yılındaydı ama sevgili olduğumuz tarihi veriyorum)
Tahmini söz-nişan tarihimiz : 2015 yazı
Evlilik tarihimiz: 2016 yazı (Umarım)
Yaşım 25, mesleğim İngilizce Öğretmeni :)
bence birazda karşındaki kişiye bağlı çünkü önce ondan emin olmak istiyorsun ondan emin olunca kendini sorgulamaya başlıyosun :)selamlar ,
kızlar kendinizin evliliğe hazır olduğunu nasıl hissettiniz?
selamlar ,
kızlar kendinizin evliliğe hazır olduğunu nasıl hissettiniz?
hım can dündar sayesinde derken neyi sağladı sendebence birazda karşındaki kişiye bağlı çünkü önce ondan emin olmak istiyorsun ondan emin olunca kendini sorgulamaya başlıyosun :)
Hatta ben Can Dündar sayesinde sorgulamaya başlamıştım :)
çok sevindim adına hissederim herhalde bende bir gün:)Karşındaki kişi sana veriyor o duyguyu, evet hazırım diyorsun yani garip bir şey ama güzel..
çok sevindim adına hissederim herhalde bende bir gün:)
bi kaç yazsı var mutlaka görmüşsündür aslında onlar sayesinde sorgulamaya başladım...hım can dündar sayesinde derken neyi sağladı sende
O zaman canım 24 AĞUSTOS yaz.tahmini tarihleri yazdık canım bi tanışma tarihimiz kesin :)
tanışma tarihiniz söz nişan evlilik tarihi yaşın ve meslegin canım :) yazmıştın sanırım ama hatırlayamadım şu an kusura bakma :)O zaman canım 24 AĞUSTOS yaz.
tanışma tarihimi: 5 Şubat, nisan: 24 ağustos, düğün: 19 temmuz yasım: 23 mesleğim: Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği su an öğenciyim amatanışma tarihiniz söz nişan evlilik tarihi yaşın ve meslegin canım :) yazmıştın sanırım ama hatırlayamadım şu an kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?