2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ilk tarihleri senden alıyım o zaman :)
kızlarda yazar topluca düzenlerim :)
Ozaman herkes kisa bir ozgecmiste versin dimiiii
Ben Sevilay, 26 yasimdayim. Elektronik mühendisiyim, satinalma uzmani olarak calisiyorum. Trabzonluyum veee hayatimda ilk defa evlilik hayalleri kuruyorum.
Tanisma tarihimiz: 10 mayis
Tahmini söz tarihimiz : Ekim sonu
Tahmini nisan tarihimiz : Kasim sonu
Evlilik tarihimiz: Nisan'in 2. Haftasi (kesin gibi)

Askla kalin gelincikleeer

Ayyyyy:)
mutluluktan uçalım :)

birazcık zorlayınca oluyo aslında canım babamın verdiği harçlıklarla taksit bile ödedim ben :)
babama sorsak hala çeyiz için kredi çekicem der şaşkınımıın dünyadan haberi yok ki:)
hehe iyiymiş işte ben öyle birikim yapamıyorum ya :) sorun orda galiba :) ama yavaş yavaş bazı şeyleri alıyoruz ya.

Kızlar beni de yazın, ben de istiyorum ama hiçbir şeyim belli değil

Tanisma tarihimiz: 9 Mayıs 2013 (Aslında tanışma tarihimiz 2012 yılındaydı ama sevgili olduğumuz tarihi veriyorum)
Tahmini söz-nişan tarihimiz : 2015 yazı
Evlilik tarihimiz: 2016 yazı (Umarım)

Yaşım 25, mesleğim İngilizce Öğretmeni :)

Tamam tatlım artık sende daimi gelinciklerimizdensin senide ekliyorum :)

selamlar ,
kızlar kendinizin evliliğe hazır olduğunu nasıl hissettiniz?

selamlar ,
kızlar kendinizin evliliğe hazır olduğunu nasıl hissettiniz?
bence birazda karşındaki kişiye bağlı çünkü önce ondan emin olmak istiyorsun ondan emin olunca kendini sorgulamaya başlıyosun :)
Hatta ben Can Dündar sayesinde sorgulamaya başlamıştım :)

bence birazda karşındaki kişiye bağlı çünkü önce ondan emin olmak istiyorsun ondan emin olunca kendini sorgulamaya başlıyosun :)
Hatta ben Can Dündar sayesinde sorgulamaya başlamıştım :)
hım can dündar sayesinde derken neyi sağladı sende

hım can dündar sayesinde derken neyi sağladı sende
bi kaç yazsı var mutlaka görmüşsündür aslında onlar sayesinde sorgulamaya başladım...
bide karşındaki insanı tanıman için ya aynı evi paylaşman yada tatile gitmen gerek derler hep
güvendiğin anda ben herşeyin altından kalkarım diyorsun zaten :)

tanışma tarihiniz söz nişan evlilik tarihi yaşın ve meslegin canım :) yazmıştın sanırım ama hatırlayamadım şu an kusura bakma :)
tanışma tarihimi: 5 Şubat, nisan: 24 ağustos, düğün: 19 temmuz yasım: 23 mesleğim: Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği su an öğenciyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…