• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

işte hayat planladığın gibi gitmiyor geçen sene bende neler neler yaptım şimdi nelerle ugraşıyorum:) bu sene mezunum :)
ben nevresim takımlarımı özdilekten aldım canım evlilik seti cemil ipekçi yatak örtüsü almadım çünkü o güzel nevresimleri niye kapatma geregi duyuyoruz anlamıyorum bi türlü :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ benim tüm aldıklarım burda :)
Elektrikli süpürge kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesini morhpy ricardsdan aldım :KK73:
takımlarımı aldım ben sadece sevgilimle benim için 2 li takımlar yapıcam :)
Ohhh ohhh sen baya hazirsin, güle gule mutlu mesud kullanmak nasip olsun inşalllah :KK36:
ben daha yolun başindayim, zaten biz daha yüzüklerimizi de takmadik. Ama Nisan'da evlenne planimiz var. O yüzden ben simdiden ceyizlere sardim. Linkini de inceleyip, tavsiyeler alayim hemencik :KK5:

Ohhh ohhh sen baya hazirsin, güle gule mutlu mesud kullanmak nasip olsun inşalllah :KK36:
ben daha yolun başindayim, zaten biz daha yüzüklerimizi de takmadik. Ama Nisan'da evlenne planimiz var. O yüzden ben simdiden ceyizlere sardim. Linkini de inceleyip, tavsiyeler alayim hemencik :KK5:
tabi tabi unuttuğum bişey varsa söylersin hem bizdede daha söz nişan yok ben sadece evlenme teklifi aldım ve aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan bir arada olur dedi aileler hem benim ilk dönemim bitmiş oluyor :KK54:

n-01 (9)-500x500.JPG yeni siparişimide verdim kızlar inşallah tam istediğim gibi bir bohça olucak:KK76:

belime bi kurdele bağlarım artık giderken ama işte adetler öyle demiyo:KK70:

Beline kurdele bağlanacak zaten düğün günü, bence seni paket yapalım direk kargolayalım uğraşma daha fazla yaa. Baya tamamladın sen hakediyosun artık sevdiğine kavuşmayı :KK70::KK70:

Beline kurdele bağlanacak zaten düğün günü, bence seni paket yapalım direk kargolayalım uğraşma daha fazla yaa. Baya tamamladın sen hakediyosun artık sevdiğine kavuşmayı :KK70::KK70:
ayy kahkaha attım şu an:KK70::KK70:
1.5 yılı geçti yeter artık evleniyim ben 1.5 yıl bir adamın kahrını çekmek hiç kolay değil valla:confused:

Back