2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşgeldin tatlımmm
benimkide evlendikten sonra gidebilir tabi o sürede neler olur bilmiyorum
ben sadece aileleri tanıştırdım kendi kendime hazırlanıyorum senin çeyizler ne alemde
Hosbulduk canim k.bakmayin hafta sonlari formasyon derslerim var bu aralar onun sinavlarina felan calisiyorum valla benim dantel mantel hazir gozukuyor annem bi acti bohcalari saolsun yapmis epey ama daha geeiye kalan yerde ev almamiz gerek onun icinin dosenmesi vs zor isler ya.

hepsi olur canım zamanla 6 ay önce hiçbişeyim yoktu benimde şimdi baya yol aldım :)

hepsi olur canım zamanla 6 ay önce hiçbişeyim yoktu benimde şimdi baya yol aldım :)
Bizde o kadar yol aldığımızı görürüz inşallah. ya düğün yaza olacağı için ben su anda çeyiz tarzında seylere bakmıyorum su okulum bitsin de ondan sonrası gelir inşallah :) senin düğün ne zamana?

bizimde yazın inşallah :)
ben bi başladım duramıyorum valla hem son anda çeyizle filan ugraşmak istemiyorum herşey bir an önce tamamlansın istiyorum :)

bizimde yazın inşallah :)
ben bi başladım duramıyorum valla hem son anda çeyizle filan ugraşmak istemiyorum herşey bir an önce tamamlansın istiyorum :)
Yani aslında doğru söylüyorsun son dakika yaptın mı mutlaka bir eksik çıkıyor aslında ama su anda ben çalışmıyorum ve bazı seyler ona da bakıyor biliyorsun o yüzden su anda babama yüklenmek istemiyorum az daha dursun bakalım sonra bahara doğru felan baslarız bizde almaya inşallah bende çok heyecanlıyım aslında bir an önce almak istiyorum. :)

birazcık zorlayınca oluyo aslında canım babamın verdiği harçlıklarla taksit bile ödedim ben :)
babama sorsak hala çeyiz için kredi çekicem der şaşkınımıın dünyadan haberi yok ki:)

ayyy ben mudoda görmedim hiç o askılardan
bayıldım valla

Biz de son 12yi aldık, hatta 6 tanesini başka mağazasından getirttik. 2 alana 1 bedavaydı, ama bende başka mudolarda göremedim. Beğendiysen umarım sende bulursun tatlım, yakından daha da kokoş görünüyorlar

avmye gidince bi bakınıyım kokoşluk bi kadının ruhunda var bence kişi ne kadar ben sade severim derse desin

ay ay ayy çok sevimliler, hediyeliklerin de çok güzel tatlım davetli miyiz
tabi kiii başımın üstünde yeriniz varr
diğer topiklerde arkadaşlar birbirlerinin sözüne nişanına düğününe hatta doğumlarına şahit oluyolar herşeyi paylaşıyolar ayyyy bizde burdan hiç ayrılmayız herşeyi paylaşırız

Tabikide neden olmasin, bia artik çeyizdaşlariz herseyimizi paylasabilirizkiiiii, ayyy bi güzel olur ne güzel olur pek güzel olurrrr

Tabikide neden olmasin, bia artik çeyizdaşlariz herseyimizi paylasabilirizkiiiii, ayyy bi güzel olur ne güzel olur pek güzel olurrrr
ayyy evet hatta topiğimiz gelinleri olarak ilk mesajı düzenlerim kimin çıkma tarihlerimizi tahmini söz nişan tarihlerimizi bi,le yazabiliriz :) beraber gün sayarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…