günaydın canım yok gelmedi hala neyin var ki senin
sevdiceğini arasaydın sesini duy hemen moralin yerine gelirBilmiyorum yavrum cok moralsiz uyandım
beach otellerde yemek şart degılkı bende burda bulabıldıgım kadarıyla yeşillik bi bahçede yapcam düğünümü inş ama yemek düşünmüyorum yemekli 7 milyarmış ne gerek var yemeğe bizim buranın adetinde yemek içki yok zatenBnde çok beğeniyorum beach düğünleri ve after partyleri ama işte yemekli içkili düğün olunca bile fiyatlar kişi başı 85-120 arası değişiyor normal yerlerde beachlerde bu fiyatlar ıkı katı olur diye düşünüyorum oda ailemi ve nişanlımın ailesinin bütçesini bayağı zorlar malesef
hoşgeldin canımm :) askerlik su gibi geçip gidiyor kafana taktığına üzüldüğüne bile değmiyor bizim ki gitti geldi 2 yıl bitcek :)Ben de geldim araniza arkadaşlar bende 5 Şubatta tanistik ve 24 ağustosta nisanlanlandik ama yazi beklemek zorundayiz maalesef birde onun askerliği var daha evlendikten sonra gidecek napicaz bilmiyorum.
gözünaydın canımmm :):) GÜnaydınlar bu aradaaa :)Eki Görüntüle 1241330 kargom geldi gelinciklerrrr:)
canım bizim burda kuru salonlar 7-8 milyar en uyduruk yerler oda çeşmedeki oteller hele uçuyoo 15-20 bin gibi bi bütçe lazım :)beach otellerde yemek şart degılkı bende burda bulabıldıgım kadarıyla yeşillik bi bahçede yapcam düğünümü inş ama yemek düşünmüyorum yemekli 7 milyarmış ne gerek var yemeğe bizim buranın adetinde yemek içki yok zaten
Umarim ya bide evliyken cok zor olur diyolar napalim sabredecegiz artik.giizmaydin .!.:hoşgeldin canımm :) askerlik su gibi geçip gidiyor kafana taktığına üzüldüğüne bile değmiyor bizim ki gitti geldi 2 yıl bitcek :)
hoşgeldin tatlımmmBen de geldim araniza arkadaşlar bende 5 Şubatta tanistik ve 24 ağustosta nisanlanlandik ama yazi beklemek zorundayiz maalesef birde onun askerliği var daha evlendikten sonra gidecek napicaz bilmiyorum.
günaydın canım gayet karlı bi alışveriş oldu ürünler tam beklediğim gibi mutluyumgözünaydın canımmm :):) GÜnaydınlar bu aradaaa :)
Sende hoşgeldin tatlımmmMerhaba gelincikler, ben de aranıza katıldım
Ben de sevdiceğimle Mayıs 2014'te tanıştım veee kısmetse bayram sonrası Ekim-Kasım gibi söz düşünüyoruz. Tabi önce aileler tanışacak, bizimkiler Trabzon'da yaz keyfi yapmaktalar çünkü. Dönebilirlerse tanıştırıcaz artık aileleri
Nasipse ben de 2015 gelini olacağım, hatta çeyiz alımlarıma bile başladım. Mayıs ayına kadar hep ben evlenmiycem, çeyiz meyiz uğraşmam derdim ki başa gelince öylede hevesle alınıyormuşki yemek takımları, nevresimler felan
Tüm 2015 gelincik adayları çok mutlu olalımmmmm
Sende hoşgeldin tatlımmm
bende sevgilimle tanışmadan önce evlilik bana göre değil galatanın tam karşısında ev tutucam akşamları terasta şarap içip yalnızlığımın keyfini çıkarıcam derdim ama işler hiç o yönde ilerlemedi:)
Ben aileleri tanıştırdım çeyizi nerdeyse tamamladım
Hızımı alamadım bohçalarla ugraşıyorum
Önceden bi tava bile alsan mutlu olcaksın deseler inanmazdım
Ama çeyiz hevesi çok başkaymış
amin canım amin çeyizlerin ne durumda neler aldın:)HoşbuldummmBen alışveriş delisiyken, her gün kendime yeni bir parça alıp her sezon dolabımı yenilerken artık gözüm hep çeyizliklere gidiyor. AŞK insanı çoook değiştiriyor
Herkese nasip olsun aşk ve tüm gelincikler çok mutlu musmutlu olsunnn
amin canım amin çeyizlerin ne durumda neler aldın:)
kaç yaşındasın bu arada okuyo musun çalışıyo musun
bende 21 yaşındayım hala ögrenciyim :)26 yaşındayım, çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır. Mezun katagorisinde çalışanım, ama öğrenciliğimi de özlemedim değil
Çeyiz işinde yeniyim, yemek takımımı, kahvaltı takımı, pike takımımı ve birde en son dün nevresim takımı aldım. Geçen günde English home'de gezerken indirimden masa örtüsü aldım, pek hoştu dayanamadım.
Bu hafta sonu da tencere takımlarına bakacağız, aklımda pek çok şey var ama adım adım gidiyorum
bende 21 yaşındayım hala ögrenciyim :)
valla bu çeyiz işinde planlı programlı gitmezsen herşey birbirine karışıyor doğrusu
ben ilk yatak odasını tamamlayıp sonra mutfaga geçmiştim iyikide öyle yapmışım mutfak çok az kaldı sonra banyoya geçicem:)
aklındakileri bizimlede paylaşırsın artık
işte hayat planladığın gibi gitmiyor geçen sene bende neler neler yaptım şimdi nelerle ugraşıyorum:) bu sene mezunum :)Ben mutfak ile başladım aslında, önceliğim mutfak gereçleri çünkü ben mutfağı çok seviyorum
Yemek takımım Kütahya Porselen, Kahvaltı takımım ise Kaya-Maya aşkı serisi Porland'dan. bu arada Porland'da bu hafta sonu net %50 indirim var, sakın kaçırma canım. Kahvaltı takımın yoksa bu seriyi şiddetle öneririm. Resmen kahvaltı takımımla aşk yaşıyorumbu hafta sonu tekrar Porlan'da gidip silip süpürcem eksik parçalarımı
Çelik tencerelerimi ve ÇKB setimi de Hisar ya da Korkmaz alacağım. Seramiklerde herkes Moneta demiş 3lü setini almayı planlıyorum. Birde bikaç döküm tava alıcam. Hepsinden bulunsun
Günlük yemek takımı almıycam, çünkü sevdiceğim almış saolsun, pek emraklı o da çeyiz işlerine. Belkide benden çok çeyizi olabilir, emin değilim.
Bu arada da mutfak için küçük ev aletlerine bakıyorum, arçelik in love serisi gözüme çarpıyor sürekli. Alınabilir
Ben kahve delisiyim, bir de arçelik telve alıcam, buara indirimdeymiş bi tane kapayım diyorum.
Birde nevresim takımlarında Sarev çok öneriliyor, saten pamuk. Ben dün internetten sipariş verdim, harika renk ve desenleri var. Kullananlarda pek memnun, sen de bi takım al eğer yoksa
Bir de english home'de pikeler %50 indirimde, bi uğrayın derim. Ben bi tek kişilk bir de çift kişilik aldım bile
Aklıma geldikçe ve aldıkça yazarım, sizlerde indirimleri ve aldıklarınızı paylaşın. sevgi yumağı olup, çeyiz yapalım
Bu arada sen daha çook gençsin tatlım, mezuniyet ne zaman? ben 21 yaşında özgür genç tavırlarıyla şehir şehir geziyordumda. Çeyiz dükkanlarının önünden geçmezdim ya, okul-arkadaşlarla takılmaca-yeni yerler keşfetmece diyerek o yılları doyasıya geçirdim. Tabi ozamanlar aşk meşk yok ya kafa rahattı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?