- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ayyy yaptıklarım yapcaklarımın teminatıdırEn yasliniz benim canim amaaa akil yasta degil bastadir hatunum sen bizden erken davranmissin , şanslisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy yaptıklarım yapcaklarımın teminatıdırEn yasliniz benim canim amaaa akil yasta degil bastadir hatunum sen bizden erken davranmissin , şanslisin
Asil teminat bende sekerim, az önce yine english home'ye daldim veee yemek takikima uygun peçetelerimi de kaptimmmmayyy yaptıklarım yapcaklarımın teminatıdır
Asil teminat bende sekerim, az önce yine english home'ye daldim veee yemek takikima uygun peçetelerimi de kaptimmmm
Hosbulduk canim k.bakmayin hafta sonlari formasyon derslerim var bu aralar onun sinavlarina felan calisiyorum valla benim dantel mantel hazir gozukuyor annem bi acti bohcalari saolsun yapmis epey ama daha geeiye kalan yerde ev almamiz gerek onun icinin dosenmesi vs zor isler ya.hoşgeldin tatlımmm
benimkide evlendikten sonra gidebilir tabi o sürede neler olur bilmiyorum
ben sadece aileleri tanıştırdım kendi kendime hazırlanıyorum senin çeyizler ne alemde
hepsi olur canım zamanla 6 ay önce hiçbişeyim yoktu benimde şimdi baya yol aldım :)Hosbulduk canim k.bakmayin hafta sonlari formasyon derslerim var bu aralar onun sinavlarina felan calisiyorum valla benim dantel mantel hazir gozukuyor annem bi acti bohcalari saolsun yapmis epey ama daha geeiye kalan yerde ev almamiz gerek onun icinin dosenmesi vs zor isler ya.
Bizde o kadar yol aldığımızı görürüz inşallah. ya düğün yaza olacağı için ben su anda çeyiz tarzında seylere bakmıyorum su okulum bitsin de ondan sonrası gelir inşallah :) senin düğün ne zamana?hepsi olur canım zamanla 6 ay önce hiçbişeyim yoktu benimde şimdi baya yol aldım :)
bizimde yazın inşallah :)Bizde o kadar yol aldığımızı görürüz inşallah. ya düğün yaza olacağı için ben su anda çeyiz tarzında seylere bakmıyorum su okulum bitsin de ondan sonrası gelir inşallah :) senin düğün ne zamana?
Yani aslında doğru söylüyorsun son dakika yaptın mı mutlaka bir eksik çıkıyor aslında ama su anda ben çalışmıyorum ve bazı seyler ona da bakıyor biliyorsun o yüzden su anda babama yüklenmek istemiyorum az daha dursun bakalım sonra bahara doğru felan baslarız bizde almaya inşallah bende çok heyecanlıyım aslında bir an önce almak istiyorum. :)bizimde yazın inşallah :)
ben bi başladım duramıyorum valla hem son anda çeyizle filan ugraşmak istemiyorum herşey bir an önce tamamlansın istiyorum :)
bakalım bakalım hangileri:)
birazcık zorlayınca oluyo aslında canım babamın verdiği harçlıklarla taksit bile ödedim ben :)Yani aslında doğru söylüyorsun son dakika yaptın mı mutlaka bir eksik çıkıyor aslında ama su anda ben çalışmıyorum ve bazı seyler ona da bakıyor biliyorsun o yüzden su anda babama yüklenmek istemiyorum az daha dursun bakalım sonra bahara doğru felan baslarız bizde almaya inşallah bende çok heyecanlıyım aslında bir an önce almak istiyorum. :)
çok begendiğim peçeteler artık seninmişşşş:)Tatlımmm artık ben de bir topik oluşturdum, çeyizciklerimi de ekledim. Aldığım peçete ve masa örtümü görebilirsin. Bakalım beğenecek misin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasenin-Çeyizcikleri-2015-gelinciğinden.753896/
Daha güzelleri de senin olsunnn:)çok begendiğim peçeteler artık seninmişşşş:)
çok mutlu oldum :)
ayyy ben mudoda görmedim hiç o askılardanDaha güzelleri de senin olsunnn:)
ayyy ben mudoda görmedim hiç o askılardan
bayıldım valla
avmye gidince bi bakınıyım kokoşluk bi kadının ruhunda var bence kişi ne kadar ben sade severim derse desinBiz de son 12yi aldık, hatta 6 tanesini başka mağazasından getirttik. 2 alana 1 bedavaydı, ama bende başka mudolarda göremedim. Beğendiysen umarım sende bulursun tatlım, yakından daha da kokoş görünüyorlar
ay ay ayy çok sevimliler, hediyeliklerin de çok güzel tatlım davetli miyizEki Görüntüle 1242885 kızlar bakın söze hazırım ben
tabi kiii başımın üstünde yeriniz varray ay ayy çok sevimliler, hediyeliklerin de çok güzel tatlım davetli miyiz
Tabikide neden olmasin, bia artik çeyizdaşlariz herseyimizi paylasabilirizkiiiii, ayyy bi güzel olur ne güzel olur pek güzel olurrrrtabi kiii başımın üstünde yeriniz varr
diğer topiklerde arkadaşlar birbirlerinin sözüne nişanına düğününe hatta doğumlarına şahit oluyolar herşeyi paylaşıyolar ayyyy bizde burdan hiç ayrılmayız herşeyi paylaşırız
ayyy evet hatta topiğimiz gelinleri olarak ilk mesajı düzenlerim kimin çıkma tarihlerimizi tahmini söz nişan tarihlerimizi bi,le yazabiliriz :) beraber gün sayarız :)Tabikide neden olmasin, bia artik çeyizdaşlariz herseyimizi paylasabilirizkiiiii, ayyy bi güzel olur ne güzel olur pek güzel olurrrr