2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohhh ohhh sen baya hazirsin, güle gule mutlu mesud kullanmak nasip olsun inşalllah
ben daha yolun başindayim, zaten biz daha yüzüklerimizi de takmadik. Ama Nisan'da evlenne planimiz var. O yüzden ben simdiden ceyizlere sardim. Linkini de inceleyip, tavsiyeler alayim hemencik

tabi tabi unuttuğum bişey varsa söylersin hem bizdede daha söz nişan yok ben sadece evlenme teklifi aldım ve aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan bir arada olur dedi aileler hem benim ilk dönemim bitmiş oluyor

belime bi kurdele bağlarım artık giderken ama işte adetler öyle demiyo

Beline kurdele bağlanacak zaten düğün günü, bence seni paket yapalım direk kargolayalım uğraşma daha fazla yaa. Baya tamamladın sen hakediyosun artık sevdiğine kavuşmayı

Beline kurdele bağlanacak zaten düğün günü, bence seni paket yapalım direk kargolayalım uğraşma daha fazla yaa. Baya tamamladın sen hakediyosun artık sevdiğine kavuşmayı
ayy kahkaha attım şu an
1.5 yılı geçti yeter artık evleniyim ben 1.5 yıl bir adamın kahrını çekmek hiç kolay değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…