Ohhh ohhh sen baya hazirsin, güle gule mutlu mesud kullanmak nasip olsun inşalllahişte hayat planladığın gibi gitmiyor geçen sene bende neler neler yaptım şimdi nelerle ugraşıyorum:) bu sene mezunum :)
ben nevresim takımlarımı özdilekten aldım canım evlilik seti cemil ipekçi yatak örtüsü almadım çünkü o güzel nevresimleri niye kapatma geregi duyuyoruz anlamıyorum bi türlü :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutluluk-nedenlerim-son-düzenlemeler-ve-yeni-eklemeler.738412/ benim tüm aldıklarım burda :)
Elektrikli süpürge kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesini morhpy ricardsdan aldım
takımlarımı aldım ben sadece sevgilimle benim için 2 li takımlar yapıcam :)
tabi tabi unuttuğum bişey varsa söylersin hem bizdede daha söz nişan yok ben sadece evlenme teklifi aldım ve aileler tanıştı şubat mart gibi söz nişan bir arada olur dedi aileler hem benim ilk dönemim bitmiş oluyorOhhh ohhh sen baya hazirsin, güle gule mutlu mesud kullanmak nasip olsun inşalllah
ben daha yolun başindayim, zaten biz daha yüzüklerimizi de takmadik. Ama Nisan'da evlenne planimiz var. O yüzden ben simdiden ceyizlere sardim. Linkini de inceleyip, tavsiyeler alayim hemencik
daha kötüü dünden sezmişim sanki bi tartışma bi gerginlik aramz bozuk bgun bnde tamamen moral yerlerdegünaydın canım gayet karlı bi alışveriş oldu ürünler tam beklediğim gibi mutluyum
senin moralin nasıl bugün:)
tabi kiii hoşgeldin canımm ne kadar çok olursak o kadar iyi arkadaşlıklar ve fikirler ortaya çıkarMerhaba hanımlar , aranıza bende hızlı bir giriş yapıyorum, müsaadenizle..
Aaaa sorun ne ki canımdaha kötüü dünden sezmişim sanki bi tartışma bi gerginlik aramz bozuk bgun bnde tamamen moral yerlerde
tabi
tabi kiii hoşgeldin canımm ne kadar çok olursak o kadar iyi arkadaşlıklar ve fikirler ortaya çıkar
nasılsın gelincikHoşbuldummm
Merhaba hanımlar , aranıza bende hızlı bir giriş yapıyorum, müsaadenizle..
ortada sorun yok ki bi anlık anlaşmazlk oldu aramzda bnde inatım çenemi tutamyrm konustum ve girdik birbirimzeAaaa sorun ne ki canım
hoşgeldin tatlım, müsade senin gel şöyle rahat bir yer edin de aramıza katıl sende
ohh ohhhPek hoş buldum vallahi, yerimide sevdim. değmeyin keyfime
ahhh bazen bende tutamıyorum çenemi çok uzatmayın canım küs kalmayın sakınortada sorun yok ki bi anlık anlaşmazlk oldu aramzda bnde inatım çenemi tutamyrm konustum ve girdik birbirimze
Pek hoş buldum vallahi, yerimide sevdim. değmeyin keyfime
Eki Görüntüle 1242215 yeni siparişimide verdim kızlar inşallah tam istediğim gibi bir bohça olucak
belime bi kurdele bağlarım artık giderken ama işte adetler öyle demiyoHayırlı olsun, en güzel çeyiz sensin canım senden iyi bohça mı olur damada
belime bi kurdele bağlarım artık giderken ama işte adetler öyle demiyo
ayy kahkaha attım şu anBeline kurdele bağlanacak zaten düğün günü, bence seni paket yapalım direk kargolayalım uğraşma daha fazla yaa. Baya tamamladın sen hakediyosun artık sevdiğine kavuşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?