Teşekkür ederiiiimay bayıldım oda harika olmuş :) huzurla oturun
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Teşekkür ederim canıım :)
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Ayrıca iviit baktım ve hatırladım şimdi renkler aynı neredeyse
Teşekkür ederim canıım :)
Ay bir göremedik senin fotoları ama yaa , nasıl bir kader bu ?
Aaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzukk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı
ne güzel olmuş cok beğendim :) güle güle oturun kuzumHazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuş
Odanın son hali için albüme gelin madem haydi
Kuzucum teşekkür ederiim :) fikirlerin içinde ayrıca teşekkürlerne güzel olmuş cok beğendim :) güle güle oturun kuzum
Ay eveettt görmedinizzAaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzu
@blisss bu arada albümüne bakmam hiç iyi olmadı, biz senin evin tam bitmiş halini görmemişiz sanki ya, mutfak ksımını da görmedik olur mu böyle Allasen?
Rica ederim naptım ki :)Kuzucum teşekkür ederiim :) fikirlerin içinde ayrıca teşekkürler
greenandblue kk başarılarını engellemeye çalışıyo yılma sakın
Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüAy eveettt görmedinizzozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum
Hihihi atlamışsınız işte eski formunda değil topikBunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
atlamadık tabiki kuzu kaç kere söyledik @blisss yapmadıBunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
evet yaa paintte küçültüp yüklemeyi denedin miama çok sinir bir durum ya,
evettt
evet yaa paintte küçültüp yüklemeyi denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?