2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

curlygirl canım çok haklısın, sorumsuzlukta çığır açmışlar resmen.

Mrs Pink çok şeker olmuş ya , güle güle oturr

ben fotoğraf yükleyemiyorum ya her fotoğrafta aynı hatayı veriyor , küçültüyorum yine aynı çok uyuzz oldum

Mrs Pink bayıldım çok güzelll olmuş benim salonuma çok benziyor renkler aynı zatennn
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Ayrıca iviit baktım ve hatırladım şimdi renkler aynı neredeyse
Teşekkür ederim canıım :)
Ay bir göremedik senin fotoları ama yaa , nasıl bir kader bu ?

kk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı

kk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı
Aaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzu
@blisss bu arada albümüne bakmam hiç iyi olmadı, biz senin evin tam bitmiş halini görmemişiz sanki ya, mutfak ksımını da görmedik olur mu böyle Allasen?

Ay eveettt görmedinizz ozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum

Ay eveettt görmedinizz ozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum
Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü

Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
Hihihi atlamışsınız işte eski formunda değil topik En kısa sürede inşallah

Mrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…