Yani pek ot cop degil bu da ama hanfendi usengec
Eskiden sağlık karneleri vardı ya benim sayfalar hep doluydu ya haha
Hastalık hastalığından vazgeçmiş olabilirsin ama önemli durumları aksatıyor olman çok fenaaa
Evet ama bi bizim dusunmemiz yetmez biliyorsun ki, yetemiyoru ne yazik ki buradanKızzlar ama konu benim evimdi yahu ne zaman buraya geldikBeni düşünüyorsunuz biliyorum kuzular çok sağol
sökülebilir tabi kuzu m2 ye bakmak lazım çok sıkıntı yaratıyosaYa ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/
Hahah degil mii
evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.
hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha
Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..
Ne yapsam acaba bi sure onunla mi yasasam. Iste guzellestirmek icin biseyler gerek, bi arkadasim kenardaki raflarin icine ayna kestirmemi onerdi meselasökülebilir tabi kuzu m2 ye bakmak lazım çok sıkıntı yaratıyosa
Ay hayır bir de kahverengi boyuicaklar demiştin sanki dimi. Hangi akla hizmet acaba.Ne yapsam acaba bi sure onunla mi yasasam. Iste guzellestirmek icin biseyler gerek, bi arkadasim kenardaki raflarin icine ayna kestirmemi onerdi mesela
Kuzu boya zor degil ya, onu degistiririz kendimiz boyariz girmeden de yikmak masraf olucak baya, ileride kaldirtirim biseye benzer bi kiliga sokarsam diyorum, o yuzden eger olursa yardimlarinizi bekliyorum :)Ay hayır bir de kahverengi boyuicaklar demiştin sanki dimi. Hangi akla hizmet acaba.
Ona engel olsan bir süre yaşanabilir belki yine :), çünkü en azından senin bunun aynısı diye gösterdiğin kadar kaba değil bu bence de..
İvit işte bencede öyle yap zaten. Baştan rengini de düzgün bişey yapsalar uğraşmazdın hiç ama tabi ki kolay bir iş kendiniz de yaparsınız. Kullanılmayacak kadar kötü birşey yok yani ortada. Güçlerimizi birleştirerek bir kılığa sokarız o üniteyi benceKuzu boya zor degil ya, onu degistiririz kendimiz boyariz girmeden de yikmak masraf olucak baya, ileride kaldirtirim biseye benzer bi kiliga sokarsam diyorum, o yuzden eger olursa yardimlarinizi bekliyorum :)
Kuzu ev bitsin ona bi çözüm buluruz :) düşünürüz bişeylerNe yapsam acaba bi sure onunla mi yasasam. Iste guzellestirmek icin biseyler gerek, bi arkadasim kenardaki raflarin icine ayna kestirmemi onerdi mesela
hala ekleyemedinmi kuzuburdayım
Burdaaanerdesnizzzzz
nereye kayboluyosunuz ayyy ne zamandır bi muhabbet edemedikBurdaaa
İviiit, hiç muhabbet edemiyoruz artık. Bir iki laftan sonra tıkanıyornereye kayboluyosunuz ayyy ne zamandır bi muhabbet edemedik
Ay bu iş yılan hikayesine döndü yaaa nasıl gıcık oldum burdannn.Hadi bana yardım. malum kargo hala gelmedi arayan soran yok. dün gene sisteme kabul edilmedi diye girmişler. aradım müşteri hizmetlerini saydım gene. bana getirmeden sisteme nasıl kabul edilmedi notu giriyorsunuz diye. notunuzu düşüyorum size dönüş yapılacak demişler. siparişi iptal etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
http://urun.n11.com/lambader-ve-kose-aydinlatmalari/ege-light-uc-ayakli-lambader-P52031972
n11 de aynı ürün kargoyla beraber 107 tl yapıyor. iptal edip bunumu alsam diye düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?