- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Teşekkür ederiiiimay bayıldım oda harika olmuş :) huzurla oturun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiiiimay bayıldım oda harika olmuş :) huzurla oturun
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Teşekkür ederim canıım :)
Kuzucuum teşekkür ederiim, bu iki rengi yanyana getirebilmeyi çok istemiştim bu odada kısmet oldu neyseki :)
Ayrıca iviit baktım ve hatırladım şimdi renkler aynı neredeyse
Teşekkür ederim canıım :)
Ay bir göremedik senin fotoları ama yaa , nasıl bir kader bu ?![]()
Aaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzukk ya küstüm ya, yaptığım yemekleri bile çektim buraya yüklücem diye , düşünün dramımı![]()
ne güzel olmuş cok beğendim :) güle güle oturun kuzumHazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuş
Odanın son hali için albüme gelin madem haydi![]()
Kuzucum teşekkür ederiim :) fikirlerin içinde ayrıca teşekkürlerne güzel olmuş cok beğendim :) güle güle oturun kuzum
Ay eveettt görmedinizzAaa olamaz ama bu daha da merak uyandırıcı olduuu, bir çözüm bul acilen kuzu
@blisss bu arada albümüne bakmam hiç iyi olmadı, biz senin evin tam bitmiş halini görmemişiz sanki ya, mutfak ksımını da görmedik olur mu böyle Allasen?![]()
Rica ederim naptım ki :)Kuzucum teşekkür ederiim :) fikirlerin içinde ayrıca teşekkürler![]()
greenandblue kk başarılarını engellemeye çalışıyo yılma sakın
Bunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldüAy eveettt görmedinizzozaman size en kısa sürede fotolarla geliyorum ve topiğimizi hareketlendiriyorum
![]()
Hihihi atlamışsınız işte eski formunda değil topikBunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü![]()
![]()
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
atlamadık tabiki kuzu kaç kere söyledik @blisss yapmadıBunca meraklıgil nasıl atladık bunu anlamıyorum, görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü![]()
![]()
Çok kısa olsun ama bu süre , an itibariyle fazlasıyla merak ettim çünküüü
evet yaa paintte küçültüp yüklemeyi denedin miama çok sinir bir durum ya,
evettt
evet yaa paintte küçültüp yüklemeyi denedin mi