• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de baya ugrastim oldu sonunda, yuksekligin maksimum 480 piksel olmaliymis, dosya boyutu da 100 kb sag tiklayip birlikte ac, microsoft office picture manager cikiyo. Orda ustte duzenle diye buton var ona basinca sagda secenekler cikiyo, oradan belge, web secenekleri var, web secersen tam sitenin istedigi cozunurlugu veriyo

Mrs Pink Mrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden:KK70:
Tişikürler kuzucum, birlikte huzurlu bir kahve içeriz belki bir gün kimbilir :D
Ayrıca kuzucum ne çok umutlan ne umudunu kes yahu, hayırlsı neyse o olsun İnşallah sizin için. Bir de banyo fayansı sevilir mi, ben sevdim vallahi :D

Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden:KK70:
kuzuu olur inşallah bende banyoyu pek beğendim ya ayrıca o tv ünitesi çokta kaba değilmişki

atlamadık tabiki kuzu kaç kere söyledik @blisss yapmadı :63:
Aaa öylemi ne zaman dediniz hatırlamıyorum hiiiçç
Aaa öyle mi oldu bir de.. @blisss o zaman o en kısa süreyi daha da ksıa yapman gerekecek :KK70: :KK70:
Yok ya kimse bişey demedi banaaaa
Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymış :D Banyo fayansları çok şıkmış ama :-)

Ben de baya ugrastim oldu sonunda, yuksekligin maksimum 480 piksel olmaliymis, dosya boyutu da 100 kb sag tiklayip birlikte ac, microsoft office picture manager cikiyo. Orda ustte duzenle diye buton var ona basinca sagda secenekler cikiyo, oradan belge, web secenekleri var, web secersen tam sitenin istedigi cozunurlugu veriyo

Maalesef o program da yok bu uyuz bilgisayarda..ama benim anlamadığım şimdi hata vermesi ? çünkü önceden de telefondaki fotoğrafları yüklüyordum :KK51:

Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymış :KK70: Banyo fayansları çok şıkmış ama :-)
hadiii ordan sende hatırlıyosun dimiiii curlygirl curlygirl le sıkıştırmıştık seni :D

Tişikürler kuzucum, birlikte huzurlu bir kahve içeriz belki bir gün kimbilir :KK70:
Ayrıca kuzucum ne çok umutlan ne umudunu kes yahu, hayırlsı neyse o olsun İnşallah sizin için. Bir de banyo fayansı sevilir mi, ben sevdim vallahi :KK70:
Huhuu iceriz tabiykii :) ay ben de sevdim fayanslari, aklimda kalan bambaskaydi ama boyle de guzel :D

Hazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuş :KK70:
Odanın son hali için albüme gelin madem haydi :KK70:
Kızlar naber nedir bu çektiğiniz sıkıntılar üst üste binmiş mrs pink çok güzel olmuş bayıldım duvar kağıdından tut perdene kadar lambaderi çok beğendim tamamlanmış herşey nazar değmesin huzurlu güneşli günlerde oturmayı nasip etsin benden 10 puan içim açıldı

kuzuu olur inşallah bende banyoyu pek beğendim ya ayrıca o tv ünitesi çokta kaba değilmişki
Ya ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/

Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymış :KK70: Banyo fayansları çok şıkmış ama :-)
Hahah degil mii :KK70:
Maalesef o program da yok bu uyuz bilgisayarda..ama benim anlamadığım şimdi hata vermesi ? çünkü önceden de telefondaki fotoğrafları yüklüyordum :KK51:
evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.
şimdi geldim bende :KK70: ben özellikle söylediğimi hatırlıyorum valla inkar edemezsin @blisss :KK70:
Auralee Auralee ev güzele benziyor canım hakkınızda hayırlısı olsun
hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha
Hmm ama şey benim bir ara unutkanlığım olmuştu ya hani işte ozaman onuda unuttum sanırım galiba :KK70::KK70:
Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..

Kızlar naber nedir bu çektiğiniz sıkıntılar üst üste binmiş mrs pink çok güzel olmuş bayıldım duvar kağıdından tut perdene kadar lambaderi çok beğendim tamamlanmış herşey nazar değmesin huzurlu güneşli günlerde oturmayı nasip etsin benden 10 puan içim açıldı
Canım teşekkür ederim, güzel dileklerin için de amin diyorum :)))

Ya ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/

Hahah degil mii :KK70:

evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.

hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha

Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..
Hıı nee kim :eek::KK70:

Back