Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa çabucak geçiyo :) amaaa olmuyo böyle kuzu gellGunaydin kizlar, benim masam hala olmadigindan internetim de yok @blisss Kimsenin bilmemesi en iyisi olmus, kendini garantiye alabilirsin boylece.
Mrs Pink Kuzucum insallah bulacaksin guzel bi is, cok yipratici anliyorum seni @Conchiglia 3 ay ne cabuk gecti ya :)
Adamlardaki rahatlığa bak ya iyi yapmışsın şikayet etmekle müşteri hizmetlerini aradyısan getirirler kuzukızlar nedir bu kargoculardan çektiğimiz. benim lambader hala gelmedi. dünden beri sinirden kuduruyorum. cumartesi günü bana teslimata çıkmıyoruz dediler ama sisteme adres yetersiz demişler. dün aradım bugün gelecek 6 ya kadar bekleyin dediler tabi ki hiç bişi yok. akşam aradım şikayet kaydı oluşturdum. sabha bi bakıyorum sisteme adreste kabul edilmedi diye girmişler. tabi ki şubedekine saydırdım. hanım efendi derler ki biz bir kere geldik adreste alınmamış dahada getirmiyoruz. nasıl çıldırdım anlatamam. bana hiç bir bilgi vermiyorsun 5 gündür kargo bekliyorum ben yine ben arayınca öğreniyorum. baya ağzıma geleni saydım sonra hanım efendi bana boşa zaman kaybettiriyorsunuz şubeye gelin dedi. bende sen kimsin de ayağına çağırıyorsun eşşek gibi getireceksiniz dedim müşteri hizmetlerine tekrar şikayet ettim sizce ne olur
Kuzu ne zaman düzelicek bu durum çok ayrı kaldık amaGunaydin kizlar, benim masam hala olmadigindan internetim de yok @blisss Kimsenin bilmemesi en iyisi olmus, kendini garantiye alabilirsin boylece.
Mrs Pink Kuzucum insallah bulacaksin guzel bi is, cok yipratici anliyorum seni @Conchiglia 3 ay ne cabuk gecti ya :)
Alalh allah ne kadar terbiyesizler okurken sinirlendim valla. Müşteri hizmetlerini aradıysan çözerler gibi geliyor, konuştuğun kişinin adını öğrenseydin keşke münasebetsiz ya şikayet ederdinkızlar nedir bu kargoculardan çektiğimiz. benim lambader hala gelmedi. dünden beri sinirden kuduruyorum. cumartesi günü bana teslimata çıkmıyoruz dediler ama sisteme adres yetersiz demişler. dün aradım bugün gelecek 6 ya kadar bekleyin dediler tabi ki hiç bişi yok. akşam aradım şikayet kaydı oluşturdum. sabha bi bakıyorum sisteme adreste kabul edilmedi diye girmişler. tabi ki şubedekine saydırdım. hanım efendi derler ki biz bir kere geldik adreste alınmamış dahada getirmiyoruz. nasıl çıldırdım anlatamam. bana hiç bir bilgi vermiyorsun 5 gündür kargo bekliyorum ben yine ben arayınca öğreniyorum. baya ağzıma geleni saydım sonra hanım efendi bana boşa zaman kaybettiriyorsunuz şubeye gelin dedi. bende sen kimsin de ayağına çağırıyorsun eşşek gibi getireceksiniz dedim müşteri hizmetlerine tekrar şikayet ettim sizce ne olur
Adamlardaki rahatlığa bak ya iyi yapmışsın şikayet etmekle müşteri hizmetlerini aradyısan getirirler kuzu
inş çözerler çünkü inada bindirdim getirmezlerse iptal edicem. dekorazonuda arıcam şimdi bi işi beceremediler. şuebde tek bayan var zaten hergün aradığımda onunla görüştüm kim olduğu bellidir heraldeKuzu ne zaman düzelicek bu durum çok ayrı kaldık ama
Garantiye almadan bu işi riske atamam zaten kuzucum.
Alalh allah ne kadar terbiyesizler okurken sinirlendim valla. Müşteri hizmetlerini aradıysan çözerler gibi geliyor, konuştuğun kişinin adını öğrenseydin keşke münasebetsiz ya şikayet ederdin
Of evet cok bunaltici gecmiyo zaten zaman daEvet yaa çabucak geçiyo :) amaaa olmuyo böyle kuzu gell
Bu nasil bi terbiyesizlik ama ben de cok sinir oldum simdi.hangi firma bu. Hatirlarsan ben de surat kargoyla kavga etmistim, adresi bulamamis kimseyi aramadan geri donmus yanlis adres diyor, subeyi aradim isimiz gucumuz var onun icin aksam araba mi yollayayim bi isim sizsiniz sanki gibi bi tavra girmisti, cagri merkezini aradim cemkirdim baya, sikayetvara baya agir yazdim, aksam tipis tipis goturduler kargoyu. Baska dilden anlamiyorlar.kızlar nedir bu kargoculardan çektiğimiz. benim lambader hala gelmedi. dünden beri sinirden kuduruyorum. cumartesi günü bana teslimata çıkmıyoruz dediler ama sisteme adres yetersiz demişler. dün aradım bugün gelecek 6 ya kadar bekleyin dediler tabi ki hiç bişi yok. akşam aradım şikayet kaydı oluşturdum. sabha bi bakıyorum sisteme adreste kabul edilmedi diye girmişler. tabi ki şubedekine saydırdım. hanım efendi derler ki biz bir kere geldik adreste alınmamış dahada getirmiyoruz. nasıl çıldırdım anlatamam. bana hiç bir bilgi vermiyorsun 5 gündür kargo bekliyorum ben yine ben arayınca öğreniyorum. baya ağzıma geleni saydım sonra hanım efendi bana boşa zaman kaybettiriyorsunuz şubeye gelin dedi. bende sen kimsin de ayağına çağırıyorsun eşşek gibi getireceksiniz dedim müşteri hizmetlerine tekrar şikayet ettim sizce ne olur
off inan bilmiyorum cok aksadi tadilat var hala odada, pat kut seslerle calismaya calisiyorum.Kuzu ne zaman düzelicek bu durum çok ayrı kaldık ama
Garantiye almadan bu işi riske atamam zaten kuzucum.
Alalh allah ne kadar terbiyesizler okurken sinirlendim valla. Müşteri hizmetlerini aradıysan çözerler gibi geliyor, konuştuğun kişinin adını öğrenseydin keşke münasebetsiz ya şikayet ederdin
Yok kuzu baska dilden anlamiyorlar her kaynaktan saldirman laziminş çözerler çünkü inada bindirdim getirmezlerse iptal edicem. dekorazonuda arıcam şimdi bi işi beceremediler. şuebde tek bayan var zaten hergün aradığımda onunla görüştüm kim olduğu bellidir heralde
evet evet aynı tavır. benimki aras kargo canım. geçen haftada arkadaşın başına geldi suratte aynı durum. sonra mecbur kalıp getirdiler. hayır yani çalışmayalım madem çok yoğunsunuz adam gibi hizmet veremiyorsunuz. öylede dedim zaten. diyorum işte insan bilgi veriri adres yetesizsede hadi siz aramıyorsunuz ben arıyorum neden söylemiyorsun diyorum. biz adrese bilgi bırakmışız diyor ya dedim ne komiksin adres yetersiz diyorsun o adreste belli ben okum kime bilgi bıraktın asıl mantık bu sanki ilk defa kargoyla çalışmışız gibi davranıyorlar arayıp bilgi vermeezlermiş öyle sistemleri yokmuş. verenler salak sanki.Of evet cok bunaltici gecmiyo zaten zaman da
Bu nasil bi terbiyesizlik ama ben de cok sinir oldum simdi.hangi firma bu. Hatirlarsan ben de surat kargoyla kavga etmistim, adresi bulamamis kimseyi aramadan geri donmus yanlis adres diyor, subeyi aradim isimiz gucumuz var onun icin aksam araba mi yollayayim bi isim sizsiniz sanki gibi bi tavra girmisti, cagri merkezini aradim cemkirdim baya, sikayetvara baya agir yazdim, aksam tipis tipis goturduler kargoyu. Baska dilden anlamiyorlar.
off inan bilmiyorum cok aksadi tadilat var hala odada, pat kut seslerle calismaya calisiyorum.
Yok kuzu baska dilden anlamiyorlar her kaynaktan saldirman lazim
Of evet cok bunaltici gecmiyo zaten zaman da
Bu nasil bi terbiyesizlik ama ben de cok sinir oldum simdi.hangi firma bu. Hatirlarsan ben de surat kargoyla kavga etmistim, adresi bulamamis kimseyi aramadan geri donmus yanlis adres diyor, subeyi aradim isimiz gucumuz var onun icin aksam araba mi yollayayim bi isim sizsiniz sanki gibi bi tavra girmisti, cagri merkezini aradim cemkirdim baya, sikayetvara baya agir yazdim, aksam tipis tipis goturduler kargoyu. Baska dilden anlamiyorlar.
off inan bilmiyorum cok aksadi tadilat var hala odada, pat kut seslerle calismaya calisiyorum.
Yok kuzu baska dilden anlamiyorlar her kaynaktan saldirman lazim
evet evet aynı tavır. benimki aras kargo canım. geçen haftada arkadaşın başına geldi suratte aynı durum. sonra mecbur kalıp getirdiler. hayır yani çalışmayalım madem çok yoğunsunuz adam gibi hizmet veremiyorsunuz. öylede dedim zaten. diyorum işte insan bilgi veriri adres yetesizsede hadi siz aramıyorsunuz ben arıyorum neden söylemiyorsun diyorum. biz adrese bilgi bırakmışız diyor ya dedim ne komiksin adres yetersiz diyorsun o adreste belli ben okum kime bilgi bıraktın asıl mantık bu sanki ilk defa kargoyla çalışmışız gibi davranıyorlar arayıp bilgi vermeezlermiş öyle sistemleri yokmuş. verenler salak sanki.
işleri bukadar zor değil ya. insanlar ne işler yapıyorlar. anlam veremiyorum bunlara. insan emek verir biraz işine. hakkımı helal etmiyorum bunlara günlerdir böyle oyalıyorlar.Günaydın kuzularr,
curlygirl şaka gibi gerçekten çok sinir oldumm . Bırakma sen bu yalancıların peşini, getirecekler başka çareleri yok. Düzgün çalışanı pek yok zaten, arada bazı şubeler çıkıyor işte biraz daha düzenli çalışabilen. Yoksa hemen hemen hepsinde herşey böyle arapsaçı gibi karman çorman. Onlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar ki , dengesizler..
Hazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuşişleri bukadar zor değil ya. insanlar ne işler yapıyorlar. anlam veremiyorum bunlara. insan emek verir biraz işine. hakkımı helal etmiyorum bunlara günlerdir böyle oyalıyorlar.
senin foto hazırmı buarada :) göreyimde keyfim yerine gelsin :)
desene ordanda sonuç alamıcazBenimde böyle bir kargo sorunum vardı halem heyetine başvurmuştum 1 sene oldu nerdeyse hala sonuç bekliyorum aşırı lakayıtlar
ay bayıldım oda harika olmuş :) huzurla oturunHazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuş
Odanın son hali için albüme gelin madem haydi