Evet çok durgunuz bu aralar canım sıkıldı vallaherkes yoğun galiba
Evet çok durgunuz bu aralar canım sıkıldı valla
Evet canım bakıyorum küçük bir yer olsun istemiyorum araştıyorum işteöyle oldu valla, çabuk monotona geçiş yaptık
sen ne yaptın iş aramaya devam mı?
Evet canım bakıyorum küçük bir yer olsun istemiyorum araştıyorum işte
Aa bir kaç kelime konulmuşum ve ben kaçırmışımm :)
Ben de iş ilanlarına bakıyorum şaşı olucam vallahi @blisss
İnşallah kuzucm inşallaahinşallah ikinizde gönlünüze göre bulursunuz ya
aminn hepimiznkini canım :)ooo süperrAllah daimi etsinnnn
benimde canım sıkılıyo böyle oluncaEvet çok durgunuz bu aralar canım sıkıldı valla
Ayy zaman neden bu kadar hızlı diye yine bunalıma mı gireyiiim :) Nice aylarınız, seneleriniz olsun kuzucum :)Dün 3. ayımızıda doldurmuş olduk
Ya benimde öyle, canım çok sıkkın gerçekten midem ağrıyorAa bir kaç kelime konulmuşum ve ben kaçırmışımm :)
Ben de iş ilanlarına bakıyorum şaşı olucam vallahi @blisss
aminn kuzucumm saoll :) hepimiziinn inşallah :)Ayy zaman neden bu kadar hızlı diye yine bunalıma mı gireyiiim :) Nice aylarınız, seneleriniz olsun kuzucum :)
Bu konuda benim de canım çok sıkkın. Yeni bir iş bulmam uzun sürerse aradaki boşluk çok yıpratıcı olacak falan düşününce içinden çıkamıyorumYa benimde öyle, canım çok sıkkın gerçekten midem ağrıyor
İnşallah çıkmadan bulursun kuzu güzel bi iş anlıyorum seni yeni evli ilk aylar olunca zor oluyo işte dua edelim bul bi an önceBu konuda benim de canım çok sıkkın. Yeni bir iş bulmam uzun sürerse aradaki boşluk çok yıpratıcı olacak falan düşününce içinden çıkamıyorum
İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir kapı açılır bizim için
Bu konuda benim de canım çok sıkkın. Yeni bir iş bulmam uzun sürerse aradaki boşluk çok yıpratıcı olacak falan düşününce içinden çıkamıyorum
İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir kapı açılır bizim için
Bulmadan ayrılma zaten kuzu, önce işini sağlama al öyle bırakırsın. Kimseye söylememen de iyi olmuş.Umarım o ara açılmazEn kısa sürede bulursun güzel bir iş, ben karar verdim ama kimseye bişey söylemedim henüz bulmadan ayrılamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?