Ben de baya ugrastim oldu sonunda, yuksekligin maksimum 480 piksel olmaliymis, dosya boyutu da 100 kb sag tiklayip birlikte ac, microsoft office picture manager cikiyo. Orda ustte duzenle diye buton var ona basinca sagda secenekler cikiyo, oradan belge, web secenekleri var, web secersen tam sitenin istedigi cozunurlugu veriyoEvet canım
Tişikürler kuzucum, birlikte huzurlu bir kahve içeriz belki bir gün kimbilirMrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden
kuzuu olur inşallah bende banyoyu pek beğendim ya ayrıca o tv ünitesi çokta kaba değilmişkiMrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Kizlar ben de evin fotograflarini attim. Gerci yuksek ihtimalle yalan oldu ama olsun umut fakirin ekmegi diyoruz :) bi se karanlikta gittik bir tek bunlar var o yuzden
Aaa öylemi ne zaman dediniz hatırlamıyorum hiiiççatlamadık tabiki kuzu kaç kere söyledik @blisss yapmadı
Yok ya kimse bişey demedi banaaaa
Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymışMrs Pink Ay ne guzel oldu oda yaa huzur verir :)
Ben de baya ugrastim oldu sonunda, yuksekligin maksimum 480 piksel olmaliymis, dosya boyutu da 100 kb sag tiklayip birlikte ac, microsoft office picture manager cikiyo. Orda ustte duzenle diye buton var ona basinca sagda secenekler cikiyo, oradan belge, web secenekleri var, web secersen tam sitenin istedigi cozunurlugu veriyo
hadiii ordan sende hatırlıyosun dimiiiiAaa öylemi ne zaman dediniz hatırlamıyorum hiiiçç
Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymışBanyo fayansları çok şıkmış ama
Huhuu iceriz tabiykii :) ay ben de sevdim fayanslari, aklimda kalan bambaskaydi ama boyle de guzelTişikürler kuzucum, birlikte huzurlu bir kahve içeriz belki bir gün kimbilir
Ayrıca kuzucum ne çok umutlan ne umudunu kes yahu, hayırlsı neyse o olsun İnşallah sizin için. Bir de banyo fayansı sevilir mi, ben sevdim vallahi
Kızlar naber nedir bu çektiğiniz sıkıntılar üst üste binmiş mrs pink çok güzel olmuş bayıldım duvar kağıdından tut perdene kadar lambaderi çok beğendim tamamlanmış herşey nazar değmesin huzurlu güneşli günlerde oturmayı nasip etsin benden 10 puan içim açıldıHazır kuzucum hazur, sen söyleyince hemmen ekleyiverdim :) Gece -gündüz uzaktan yakından ne varsa çektim. Çok bekleyince böyle oluyormuş
Odanın son hali için albüme gelin madem haydi
Haha evet ilk anlattığınla bir bağlantı kurulamadı ama böyle misler gibi zatenHuhuu iceriz tabiykii :) ay ben de sevdim fayanslari, aklimda kalan bambaskaydi ama boyle de guzel
Ya ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/kuzuu olur inşallah bende banyoyu pek beğendim ya ayrıca o tv ünitesi çokta kaba değilmişki
Hahah degil miiAaa öylemi ne zaman dediniz hatırlamıyorum hiiiçç
Kuzu hayırlısı diyelim umudunu kesme belli olmaz yinede.. Ayrıca tv ünitesi gerçekten çok fenaymışBanyo fayansları çok şıkmış ama
evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.Maalesef o program da yok bu uyuz bilgisayarda..ama benim anlamadığım şimdi hata vermesi ? çünkü önceden de telefondaki fotoğrafları yüklüyordum
hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha
Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..Hmm ama şey benim bir ara unutkanlığım olmuştu ya hani işte ozaman onuda unuttum sanırım galiba
Canım teşekkür ederim, güzel dileklerin için de amin diyorum :)))Kızlar naber nedir bu çektiğiniz sıkıntılar üst üste binmiş mrs pink çok güzel olmuş bayıldım duvar kağıdından tut perdene kadar lambaderi çok beğendim tamamlanmış herşey nazar değmesin huzurlu güneşli günlerde oturmayı nasip etsin benden 10 puan içim açıldı
Hıı nee kimYa ama zaten oda kucuk bi de pencerenin karsisina yapmislar falan olmadi yani :/
Hahah degil mii
evet bak onceden ben de telefondan yukleyebiliyordum dogru dedin.
hele bi bitsin bakalim bekliyoruz neticeyi, tabi o surec uzadi biraz daha
Tabi doktora gitmeyi de o ara unuttun galiba..
Hıııh bunu iyi dedin işteee .Tabi doktors gitmeyi de o ara unuttun galiba..
Bir de dalga geciyorHıı nee kim
Bende öyleydimm hastalık hastası diyorlar ama sonraHıııh bunu iyi dedin işteee .
Tabii herkes ben mi oto çöpe gitsin hastaneye
Yok yaa dalga geçmiyorum geçiştirmeye çalışıyorum ama sizi kandıramam cingözlerBir de dalga geciyor
Yani pek ot cop degil bu da ama hanfendi usengecHıııh bunu iyi dedin işteee .
Tabii herkes ben mi oto çöpe gitsin hastaneye
Eskiden sağlık karneleri vardı ya benim sayfalar hep doluydu ya hahaBende öyleydimm hastalık hastası diyorlar ama sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?