bu kalıbın nesi değişikofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar
ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbınıgörmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı
kalıp aldımEki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu
Vakti gelmişti
Biliyomusuuunnn 24 gün sonra yıldönümümüzzznasıl bi heycanlıyım
ne zaman tam olarakhesaplayamadım
ama haklısın bunlarda güzel olmuyo sevmiyorum ben bunları canım :) ben tantitoniden almıştım çok güzel memnun kaldım :)
Kelepçeli ya kuzu bizim bi arkadaşta var onunkindende hamur sızıyodu o yüzden sevmemiştimbu kalıbın nesi değişikve nasıl böyle ayrı ayı çıktı onu anlamaıdm ben
Biliyomusuuunnn 24 gün sonra yıldönümümüzzznasıl bi heycanlıyım
yanlış hesaplamış olabilir 21 kasım
benimkide öyle sakın onlara bahane bulma ben denedim sıkıntı yokbende gittim tantinotiden aldım, 3 adet set şeklinde olanlardan bakalım bu sefer neye benzeyecek
Bilmiyorumki ne yapsak cumartesiye geliyo bideeAaa ivit çok heyecanlıymıııış, plan var mı plann :)
Aa neden öyle oldu kiiii. Ben de aldım bunlardan kek yapmadım henüz içinde cheescake yapmıştım o da pişirmesizdi zaten.ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar
ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbınıgörmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı
kalıp aldımEki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu
Kelepçeli ya kuzu bizim bi arkadaşta var onunkindende hamur sızıyodu o yüzden sevmemiştim
hadi yaaa tesadüfe bakkaaaa bizimde ilk yemek yediğimiz , ve ilk buluştuğumuz tarihzaten hepi topu 2 yıl olacak 23 kasımda da
Oo çok iyi denk gelmiş hemi deee.Bilmiyorumki ne yapsak cumartesiye geliyo bidee
Ay ne az olmuşşaaaa bizimde ilk yemek yediğimiz , ve ilk buluştuğumuz tarihzaten hepi topu 2 yıl olacak 23 kasımda da
bu defa masumsunnn anladım senihehh o yüzden işte hamur sızabildiği her yere sızmıştıama yine de kekin üstü olmasa da yedik, tadı çok güzeldi
benimkide öyle sakın onlara bahane bulma ben denedim sıkıntı yok
hadi ya onları hiç denemedim kuzu bizim aldıklarımız güzel indirimlerini takip et olmassakızlarr benim kek kalıbıda silikon içi pişmiyo ya
En tehlikelisi kayınvali versiyonu olurdu bence . Aman amanay iyi ki annem ablam yada kayınvalidem değilsin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?