• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah yardımcın olsun ozaman şimdiden :) bir süre sonra sende ikna olursun
Daha 1 yıl var düşüniciim ama çok severim ben çocukları isteyebilirim yanii maddi olarak kendimizi toplarsak o zamana:D :D ayy hatta bizde bi ufaklık var geçen bi yerdeyiz, çocuklara annesine götürün demişler bizimkini baktım bana getiriyo bu sana benziyo sensin dimi annesi diye :D :D bi değişik olmadım değil

Daha 1 yıl var düşüniciim ama çok severim ben çocukları isteyebilirim yanii maddi olarak kendimizi toplarsak o zamana:KK70: :KK70: ayy hatta bizde bi ufaklık var geçen bi yerdeyiz, çocuklara annesine götürün demişler bizimkini baktım bana getiriyo bu sana benziyo sensin dimi annesi diye :KK70: :KK70: bi değişik olmadım değil
Ayy evet düşününce bir değişik oldum bak bende. Ben de çok severim bebekleri özellikle ama olmaz yani 8 yıldır bekliyoruz tadını çıkarmak zorundayım :D

Ay hem de nasıl diyorum. Yoğun bir baskı var. Ne zaman şöyle oldu desem gıcık bir gülümsemeyle yoksaaa diyo. Ama alakalı alakasız ne varsa yani :D
Bi ara hasta olmuştum ya o zaman baya inandırmış kendini meğer bana çaktırmıyomuş bi de hahah :D
Ben istemiyorum şuan dedikçe olursa çok gülücem diyo. Ben ağlarım ama dedim. O zaman daha çok gülermiş.
Çok fenalar sanırım :D

Haha eh peki madem öyle diyosaaaan... :p :KK70:

Evet ama @Conchiglia nın içindeki istek curlygirl curlygirl ün yaşını aştı gibi gibi.. :KK70:

Haha eh peki madem öyle diyosaaaan... :p :KK70:

Evet ama @Conchiglia nın içindeki istek curlygirl curlygirl ün yaşını aştı gibi gibi.. :KK70:
yaşı boşversek :D allah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda :D maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye :oops:

yaşı boşversek :KK70: allah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda :KK70: maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye :oops:
Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))
bir gün bende çok hamarat olucam :KK55::kk77::KK49::KK76:
Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugün :D
Olacaksın tabi ki kuzucum. Şöyle bir iste yeterki! :D

Ayy evet düşününce bir değişik oldum bak bende. Ben de çok severim bebekleri özellikle ama olmaz yani 8 yıldır bekliyoruz tadını çıkarmak zorundayım :KK70:

Ay hem de nasıl diyorum. Yoğun bir baskı var. Ne zaman şöyle oldu desem gıcık bir gülümsemeyle yoksaaa diyo. Ama alakalı alakasız ne varsa yani :KK70:
Bi ara hasta olmuştum ya o zaman baya inandırmış kendini meğer bana çaktırmıyomuş bi de hahah :KK70:
Ben istemiyorum şuan dedikçe olursa çok gülücem diyo. Ben ağlarım ama dedim. O zaman daha çok gülermiş.
Çok fenalar sanırım :KK70:
ayyy çok tanıdık geldi olaylar :D :D

Back