• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar:KK57::21:

ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbını :KK53: görmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti :KK70::KK70::KK70: ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı

kalıp aldım :confused::KK75: Eki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu :confused::KK53:
bu kalıbın nesi değişik :D ve nasıl böyle ayrı ayı çıktı onu anlamaıdm ben :D

ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar:KK57::21:

ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbını :KK53: görmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti :KK70::KK70::KK70: ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı

kalıp aldım :confused::KK75: Eki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu :confused::KK53:
Aa neden öyle oldu kiiii. Ben de aldım bunlardan kek yapmadım henüz içinde cheescake yapmıştım o da pişirmesizdi zaten.
Ay silikon kalıpta yapıyorum ben keki ama onun da temizlemesi çok gıcık

Back