• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hadi ya onları hiç denemedim kuzu bizim aldıklarımız güzel indirimlerini takip et olmassa
Tantitoni dimi bakayım görürseniz sizde haber verin kuzu
Benim milyoncudan aldığım silikon misler gibi pişirdi ya, şans işte . Fırınla ilgili değildir di mi
karacadan almıştım set olarak, fırınım çok iyi ya sanmıyorum fırından olacağını

dimiii ama neresii olsaa acaba bi an böyle gece kalmalı olsa dedim sonra vazgeçtim nedense bi evimi özlerim sanki :KK70:
Di mi yaa, ben de öyle şeyler düşününce ama yok ya eve gitmek isterim ben diyorum.
Nerde o bir zamanlar ağlayan hallerimiz ne garip. Mesela bu akşam ablama gidicez o kalırsınız falan demişti ama ben eve gitmek istiyorum garip bi durum :KK70:
En i,yisi yemek yemeli ama eve dönmeli bişey olsun :D

Di mi yaa, ben de öyle şeyler düşününce ama yok ya eve gitmek isterim ben diyorum.
Nerde o bir zamanlar ağlayan hallerimiz ne garip. Mesela bu akşam ablama gidicez o kalırsınız falan demişti ama ben eve gitmek istiyorum garip bi durum :KK70:
En i,yisi yemek yemeli ama eve dönmeli bişey olsun :KK70:
evet ilk zamanlar yadırgamıştık dimi ama şimdi özlüyoruz :D

bu kalıbın nesi değişik :KK70: ve nasıl böyle ayrı ayı çıktı onu anlamaıdm ben :KK70:

ay nasıl anlatsam bilemedim ki :KK43:
Aa neden öyle oldu kiiii. Ben de aldım bunlardan kek yapmadım henüz içinde cheescake yapmıştım o da pişirmesizdi zaten.
Ay silikon kalıpta yapıyorum ben keki ama onun da temizlemesi çok gıcık

ya mutlaka bir ayarı vardır da ben yapamadım , anlamadım kalıbı :KK57:

silikon makinede yıkanmıyor mu?

Back