• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzelmiş indirimde de ama şuan müsait değilim hiç :(
Neyse o zaman kalıpla ilgili demek ki bu daha iyi telafisi kolay :)

Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! :KK70: Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben :KK70: :KK70:
Evet fırın almaktan iyidir dimi ama :D Kuzu bende atmıyorum plastik makinaya ama tahta kaşıkları atıyorum :D

Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! :KK70: Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben :KK70: :KK70:

Doğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi :KK51: birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede :21: elimde yıkıyorum :KK53:

greenandblue greenandblue kızlar kalıbın içine yağlı kağıt yerleştirin sıkıntı olmaz :KK66: koca koca pasta hamurları pişiryoruz gayette rahat oluyor :KK70:
Hehh ustasından tavsiye geldi :) Ya ben de daha ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda kek yapmıştım sevgilime doğumgününde. O zaman hatırlıyorum migrostan kelepçeli bi kalıp almıştım, yemek bilgisi sıfır ama taşmamıştı kalıp baya iyiydi demek :D
evlilikte skor yapıcaz :KK55::KK53:
En iyisi bence :)

Bilmiyorum kırılan kalbimi nasıl onarıcaksın :KK16:
Zaman herşeyin ilacıı :D :D Elimizden geleni de yapıciiiz tabi :D
yani sende aaa :KK57: :KK45::KK53: nasıl da yanlış anlattın şimdi? oldu mu yani beğendin mi yaptığını ? :KK70::confused:
Hayır hepsi senin yüzünden oldu haa hahaha :D
Doğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi :KK51: birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede :21: elimde yıkıyorum :KK53:
Zamanında az mı dediler kuzu sana alma renkli diye... Grdün mü bak :D
kızlar anneler duymadan atın gitsin nolcek :KK70: hem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezz
:KK70:
Ov yooo bunu sen yazmadın di mi? :D :D

Back