- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ay ne az olmuşş
evlilikte skor yapıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne az olmuşş
greenandblue kızlar kalıbın içine yağlı kağıt yerleştirin sıkıntı olmaz koca koca pasta hamurları pişiryoruz gayette rahat oluyor
Güzelmiş indirimde de ama şuan müsait değilim hiçivitttt benimki bu şahıs http://www.tantitoni.com.tr/mor-renkli-3lu-kek-kalibi-seti
Neyse o zaman kalıpla ilgili demek ki bu daha iyi telafisi kolay :)
Evet fırın almaktan iyidir dimi ama Kuzu bende atmıyorum plastik makinaya ama tahta kaşıkları atıyorumAnnemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben
Benim kalbim paramparça oldu bikeremmmÇok kalbimi kırıyoosuuunn
bu defa masumsunnn anladım seni
Allah daim etsin mutluluğunuzu :) (bu arada seninle küsüm hala )Maşallah canım bizimde 2.yıl dolacak
aaa işin ustası burda tabigreenandblue kızlar kalıbın içine yağlı kağıt yerleştirin sıkıntı olmaz koca koca pasta hamurları pişiryoruz gayette rahat oluyor
tabiykiiiiEvet fırın almaktan iyidir dimi ama Kuzu bende atmıyorum plastik makinaya ama tahta kaşıkları atıyorum
hep giriyo zaten kuzu ben aldıgımda 34 e düşmüştü hattaGüzelmiş indirimde de ama şuan müsait değilim hiç
Evet fırın almaktan iyidir dimi ama Kuzu bende atmıyorum plastik makinaya ama tahta kaşıkları atıyorum
Ben barışıcamıza inanıyorum ve sabrediyorum o zaman şuann...Benim kalbim paramparça oldu bikeremmm
aşk olsunnn
Bilmiyorum kırılan kalbimi nasıl onarıcaksınBen barışıcamıza inanıyorum ve sabrediyorum o zaman şuann...
hı hııı tabiiiyani yakınımda olsan ne güzel olurdu demek istemiştim aslında.. hani öğretmek amacıyla canım
sen ne anladın ki
haha yani greenandblue için öyle olurdu diye şey ettim .......
Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben
Hehh ustasından tavsiye geldi :) Ya ben de daha ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda kek yapmıştım sevgilime doğumgününde. O zaman hatırlıyorum migrostan kelepçeli bi kalıp almıştım, yemek bilgisi sıfır ama taşmamıştı kalıp baya iyiydi demekgreenandblue kızlar kalıbın içine yağlı kağıt yerleştirin sıkıntı olmaz koca koca pasta hamurları pişiryoruz gayette rahat oluyor
En iyisi bence :)evlilikte skor yapıcaz
Allah daim etsin mutluluğunuzu :) (bu arada seninle küsüm hala )
kızlar anneler duymadan atın gitsin nolcek hem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezzDoğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede elimde yıkıyorum
Zaman herşeyin ilacıı Elimizden geleni de yapıciiiz tabiBilmiyorum kırılan kalbimi nasıl onarıcaksın
Hayır hepsi senin yüzünden oldu haa hahahayani sende aaa nasıl da yanlış anlattın şimdi? oldu mu yani beğendin mi yaptığını ?
Zamanında az mı dediler kuzu sana alma renkli diye... Grdün mü bakDoğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede elimde yıkıyorum
Ov yooo bunu sen yazmadın di mi?kızlar anneler duymadan atın gitsin nolcek hem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezz
kızlar anneler duymadan atın gitsin nolcek hem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezz