- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))
Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugün
Olacaksın tabi ki kuzucum. Şöyle bir iste yeterki!
gelişme var kuzucum :) bböyle böyle olacakserviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayımama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik
Bilmiyorum senden şüpheleniyorum ben hahahane münasebetneden o kadar kişi var önümde banane yaaa
Hahahah ay bugün çok güldüm yaevet aynı model hemde o bana benzeyen yiğeni gösterip baksanaaa bunun gibi olur dimi diyo
Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerekserviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayımama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik
yaaa deme öyleeBilmiyorum senden şüpheleniyorum ben hahaha
Hahahah ay bugün çok güldüm yaO da ayrı bi komedi zaten. Benimki yolda roda bruda görüp bazen aynı cümleyi kuruyo. Bazen de gazza gelip " bundan daha güzeli olcak" falan diyo. Neyin hırsı bu ya hahah
ayyy nerelere gitsem ben,boşuna dememişler adın çıkacağına , canın çıksın diye
gelişme var kuzucum :) bböyle böyle olacak
Haha yok vallahi inan şüphelenmemen gerekenler konusunda ilk sıradayım şuan. O hırs yapmış olabilir ama benim de aksi yönde bir hırsım var neticedeyaaa deme öyleeasıl ben senden şüpheleniyorum adam hırs yapmış bide bak
Hahahahahahabaktım olmuyor (silkelenip) kendime geldim artık
Ayyy yaabaktım olmuyor (silkelenip) kendime geldim artık
ahahhahHaha yok vallahi inan şüphelenmemen gerekenler konusunda ilk sıradayım şuan. O hırs yapmış olabilir ama benim de aksi yönde bir hırsım var neticede
iyi olmuş gerçektenbaktım olmuyor (silkelenip) kendime geldim artık
işin sırrı burada tabibaktım olmuyor (silkelenip) kendime geldim artık
İviiit kesinlikle!!! :)ahahhahayy bende şöyle bi rahat rahat gezmek istiyorum ya yıllardır beklemişiz benimde niyetim yok
Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerek
Biliyomusuuunnn 24 gün sonra yıldönümümüzzzİviiit kesinlikle!!! :)
ama haklısın bunlarda güzel olmuyo sevmiyorum ben bunları canım :) ben tantitoniden almıştım çok güzel memnun kaldım :)ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar
ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbınıgörmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı
kalıp aldımEki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?