2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))

Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugün
Olacaksın tabi ki kuzucum. Şöyle bir iste yeterki!

serviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayım ama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik

serviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayım ama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik
gelişme var kuzucum :) bböyle böyle olacak

ne münasebet neden o kadar kişi var önümde banane yaaa
Bilmiyorum senden şüpheleniyorum ben hahaha
evet aynı model hemde o bana benzeyen yiğeni gösterip baksanaaa bunun gibi olur dimi diyo
Hahahah ay bugün çok güldüm ya O da ayrı bi komedi zaten. Benimki yolda roda bruda görüp bazen aynı cümleyi kuruyo. Bazen de gazza gelip " bundan daha güzeli olcak" falan diyo. Neyin hırsı bu ya hahah

Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerek

yaaa deme öylee asıl ben senden şüpheleniyorum adam hırs yapmış bide bak

Haha yok vallahi inan şüphelenmemen gerekenler konusunda ilk sıradayım şuan. O hırs yapmış olabilir ama benim de aksi yönde bir hırsım var neticede
ahahhah ayy bende şöyle bi rahat rahat gezmek istiyorum ya yıllardır beklemişiz benimde niyetim yok

Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerek

ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar

ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbını görmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı

kalıp aldım suçu attığım kek kalıbı da bu

ama haklısın bunlarda güzel olmuyo sevmiyorum ben bunları canım :) ben tantitoniden almıştım çok güzel memnun kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…