• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))

Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugün :KK70:
Olacaksın tabi ki kuzucum. Şöyle bir iste yeterki! :KK70:

serviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayım :KK70::KK70: ama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik :cool:

ne münasebet :KK70: :KK70: neden o kadar kişi var önümde banane yaaa :KK47:
Bilmiyorum senden şüpheleniyorum ben hahaha :D
evet aynı model hemde o bana benzeyen yiğeni gösterip baksanaaa bunun gibi olur dimi diyo :KK70: :KK70:
Hahahah ay bugün çok güldüm ya :D O da ayrı bi komedi zaten. Benimki yolda roda bruda görüp bazen aynı cümleyi kuruyo. Bazen de gazza gelip " bundan daha güzeli olcak" falan diyo. Neyin hırsı bu ya hahah :D

serviste, ofiste her yerde herkes bana gaz veriyor , düşün ne durumdayım :KK70::KK70: ama yapıyorum ya, dün tavuk yaptım mesela değişik tarifle çok da güzel olmuştu bence, yani kediler değil de bu sefer biz yedik :cool:
Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerek :D

Bilmiyorum senden şüpheleniyorum ben hahaha :KK70:

Hahahah ay bugün çok güldüm ya :KK70: O da ayrı bi komedi zaten. Benimki yolda roda bruda görüp bazen aynı cümleyi kuruyo. Bazen de gazza gelip " bundan daha güzeli olcak" falan diyo. Neyin hırsı bu ya hahah :KK70:
yaaa deme öylee :D :D asıl ben senden şüpheleniyorum adam hırs yapmış bide bak :D :D

Haha yok vallahi inan şüphelenmemen gerekenler konusunda ilk sıradayım şuan. O hırs yapmış olabilir ama benim de aksi yönde bir hırsım var neticede :KK70:
ahahhah :D :D ayy bende şöyle bi rahat rahat gezmek istiyorum ya yıllardır beklemişiz benimde niyetim yok :D

Ooo e daha ne olsun kuzucum. Yoğun bir istek var bu konuda etraftan demek ki. Bunca insanı kırmak olmaz çalışmaları hızlandırmak gerek :KK70:

ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar:KK57::21:

ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbını :KK53: görmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti :KK70::KK70::KK70: ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı

kalıp aldım :confused::KK75:
PE230259.jpg
suçu attığım kek kalıbı da bu :confused::KK53:

ofisten pasta börek siparişi bile var , ay acıyorum da neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar:KK57::21:

ya geçen gün kek yaptım, ikeadan almıştım kalıbını :KK53: görmeniz lazımdı , kalıp değişik bir şey..kekin üstü ayrı kısımda , ortası ayrı kısımda pişti :KK70::KK70::KK70: ama yiğitlik yapıyorum tabi suç bende değil kalıp değişik diye..gittim 3 adet farklı

kalıp aldım :confused::KK75: Eki Görüntüle 1669676 suçu attığım kek kalıbı da bu :confused::KK53:
ama haklısın bunlarda güzel olmuyo sevmiyorum ben bunları canım :) ben tantitoniden almıştım çok güzel memnun kaldım :)

Back